Şimdi Ara

Türktelekom selfy faturasız 6 yeni paket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
8
Favori
37.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar interneti veriyor ama saçma sapan kurallar getiriyor.7 GB veriyorsan hepsini istediği vakitte harcasin. Neyseki zamanında türk telekomdan gidip şimdi vodafonede sınırsız internetin keyfini çıkaracam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOPDOLU 3 GB kullanıyorum hediyelerle 6 GB oluyor. 30 gün dolmadığı için saat olayını farketmedim az daha yeni 27 TL lik pakede geçecektim. İyiki geçmemişim.
  • Bu pazartesi Selfy'den Vodafone'un 6 GB internet her yöne 500 dk 5000 sms 27 lira tarifesine geçtim. Keşke biraz daha bekleyip buna geçseydim daha hesaplı duruyor. Vodafone'da internetin 4 Gb'ı 21.00-09.00 arası o civarda da Wifi kullanıyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhax

bende mor small paketine geçtim hediye 1 gb gelmedi sitede 25 tl yükleyin diyor gelen mesajda 30 tl

Selfy hediye 1 GB kampanyasına kayitlimisiniz ikisi aynı anda alınamıyor selfy hediye 1 GBhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/kampanya-kacirma.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 3 Şubat 2017; 23:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

Geciş yaptım ams hediye 1gb icin attigim msj tarifeniz uygun degil diye cvp geldi

Selfy hediye 1 GB kampanyasına kayitliysaniz ikisi aynı anda alınamıyor o yüzden hata alıyor olabilirsinizhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/kampanya-kacirma.aspx

• faturasız olması tek avantajı

yoksa 3000 dk + 3000 sms + 6 gb internet + türk telekom şebeke içi bedava + whatsapp 1 gb hediye 35 TL ye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

faturasız olması tek avantajı

yoksa 3000 dk + 3000 sms + 6 gb internet + türk telekom şebeke içi bedava + whatsapp 1 gb hediye 35 TL ye geliyor

3000 dk dediğin hangisi hocam anlamadım
  • yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Hayır değilim

• komikadam kullanıcısına yanıt
    3000 dk heryone konusma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 4 Şubat 2017; 8:8:36 >
  • ferhax F kullanıcısına yanıt
    TL yukledikten sonra SMS atarsanız hediye geliyor az önce denedim TL yüklemeden atınca tarifeniz uyumlu değil dedi TL yükledim gönderdim tekrar SMS gonderdim geldi hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

3000 dk heryone konusma

Anladım da hangi tarife bu 3000 dk

• 21-9 makul. Benzerini Vodafone'da kullanıyorum 32 liraya. Kapsama alanı da daha iyi.

• 1+ 1 2+1 vibi bir seylerde mode oldu ülkede gecen vodafone 6gb kampanya yapmis ygbi 2+2+1+1 diye koymus neymis 30yukleyen 1 hediye 2gb gece 2gb paket icerigi fakan filan

• Operatörler de işini biliyor gece internet kullanımı çok az birçok kişi zaten akşam evinde wifi ile bağlanıyor paketlere gece interneti koyuyor ki bol internetli gorunsun paketler

• Faturalıdan faturasıza nasıl geçerim? İnternet üzerinden olur mu?
  • yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ben tarifeye gecdim 500dk 5000sms 1gb 2gb da aksam 9 sabah 9 napim beb zaten 6dan sonra evdeyim 22tl idi 19tlye 750dk 1000sms direk 2gb aldim

• komikadam kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/6-gb-internet-3000-dakika-3000-sms-34-tl-turk-telekom--116047613#116047613

Şu konuda detaylı bilgi var komikadam

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aramaniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Müşteri hizmetlerini aramaniz gerekiyor

Bayiye gitmeye falan gerek yok değil mi?
  • yeni yıl paketi iptal olur mu MOR yazip 4545 e yollasam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.