Şimdi Ara

TurkTelekom Upload Güncelleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler upload hızlarıyla ilgili gelişme varmı? Allah aşkına 3 4 mbpsleri bizde görelim artık..Turknet bildiğim kadarıyla TT'nin altyapısını kullanıp bunu yapabiliyo biz ne zaman bu güzel haberi alcaz gelişme varmı?

• Türk Telekom da veriyor 4 Mbps yavaş yavaş herkesi geçiriyorlar fakat herkes değil örneğin 50 Mbps be üstü 4 Mbps alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 19 Mayıs 2017; 22:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Türk Telekom da veriyor 4 Mbps yavaş yavaş herkesi geçiriyorlar fakat herkes değil örneğin 50 Mbps be üstü 4 Mbps alıyor

Hocam verdiği 1 kişi görmedim daha.. 50 mbps kullandım 1 sene 1.90 dan yukarısını göremedik. 35 e düşürdüm 2.30 alıyorum değişik gerçekten
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Yeni olan bir şey ayrıca hız testi yapıp atanlar vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Yeni olan bir şey ayrıca hız testi yapıp atanlar vardı

Valla varsa alan nasıl aldığını biliyosa yeşillendirsin :D
  • 24 down 3 up tanımlı ofiste türk telekom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Estağfurulah ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Şimdi olan bu durum bu doğrudur yanlıştır orasına karışmam işte. Öncelikli bir iş olmayıp neredeyse durdu ise sistem tarafınsaki çalışmalar. Gelecek, yükselecek diyemeyiz. Gün olur da belki. İsteselerdi şimdiye kadar çoktan tamamlanırdı işlemler. Pek umursanmadığı için arada kaynadığı belli. Zira yeni getirilen serverlara bağlı aboneler alıyorlar 3-4Mbps hızları diğerleri için uğraşıp tamamlamaları gerekiyor. Tahminimce de pek önemli görmedikleri, üst yönetim ve abonelerden de bir talep olmayınca unutuldu gitti gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    2 ay önce açıldı
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.