Şimdi Ara

Turktelekom Usb Modem Yönetim Yazılımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Umarım konuyu doğru yere açmışım dır. 5 aydır turktelekom mf831 model kodlu usb modem kullanmaktaydım. Bu tarz cihazların ayarlarını yapmak için yönetim yazılımları vardır bilirsiniz. ilk aylarda çok güzel çalıştı anlık ne kadar internet kullanmışım 3g veya 4g arası geçiş yapma vs herşeyi bu yazılımdan yapıyordum. Son 3 aydır bu yazılım çalışmamaya başladı. İnternete girebiliyorum ama anlık ne kadar harcamışım bunları falan göremiyorum yazılımı başlatıyorum bomboş bir sayfa. Bu yazılımı sildim bir daha kurdum sildim bir daha kurdum takribi 5 defa silip tekrar kurdum. Bide üstüne sınırlı internetimle format atma işine girdim o da bi işe yaramadı. Başladım internette güncelleme aramaya turktelekom resmi sitesinde güncelleme ile alakalı hiçbir şey bulamadım şaka gibi. Resmi sayfada bu cihazla alakalı hiçbir şey yok. Baktım avea sitesinde çok eski bir cihaz yönetim yazılımı var hadi bi onu deneyeyim dedim çalışmayacağını zaten tahmin ediyordum bir ümit denedim. Ama tam tahmin ettiğim gibi çalışmadı. Bu cihazdan kullananlarınız ve böyle bir şey başına gelen lütfen yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim.
    Turktelekom Usb Modem Yönetim Yazılımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 30 Ocak 2018; 18:37:39 >

• merhaba. aynı dertten muzdaribim. konuyu halledebildiniz mi? nasıl hallettiniz?
  • Farklı tarayıcı ile erişmeyi deneyebilirsiniz, işe yarayabilir.
  • blade310 B kullanıcısına yanıt
    Farklı tarayıcılar maalesef işe yaramıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Siz halledebildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.