Şimdi Ara

silinsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
18
Favori
20.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu bilmiyorumda bayinin söylediği yeni hat ve hat taşımaya özel demişti. Faturasız geçiş hakkında bilgi vermedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ceza yi nereden gorebiliyoruz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt

o yönetici zaten bazı şeyleri çok iyi bildiğinide iddia ediyordu sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun bu tarifelerin birine geçiş yaptım da hattın ne zaman açılacağı sms olarak geliyor mu ve ortalama ne kadar sürer açılması

• Hocam yakın zamanda 10 gb 267 20 gb 295 olana taahhüt vermiştim, bu kampanyalardan nasıl yararlanabilirim yada turkcell vodafone kampanyalarından, sizce cayma bedeli ödeyerek geçmek mantıklı mı 490 civarı birine 75 birine cıkıyor.

• CLEF4HABWY C kullanıcısına yanıt

İşlemi yaptıktan sonra gelir 48 olmadan taşınan hattım var Bi kaç güne gelir

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İşlemi yaptıktan sonra derken anlayamadım orayı bugun geçiş yaptık ama sms gelmedi henüz

• aykutcrbc A kullanıcısına yanıt

Karşı taraftaki tarife fiyatını ve cayma bedelini hesaplayın

Bide bu tarife de kalan kullınmınızı hesaplayıp hareket edin

Sisteme düşünce tarafınıza mesaj gelecek şu tarihte şu saatte hattınız açılacaktır diye.

Öncesin de de başvurunuz alınmıştır diye gelmesi

Lazım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim evet o mesaj geldi

Diğeri de gelir  

• Faturasıza geçip tekrar faturalı yapabiliyor muyuz var mı bir gelişme arkadaşlar

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Turkcellde hangi tarife geçtiniz? Faturalı mı?

• e_capkan kullanıcısına yanıt

faturasız mı sadece? faturalıda da mı?

• stserkan kullanıcısına yanıt
    Faturalı geçtim git-gel yapmak aklımda yoktu kullanacaktım. Büyük Festival 10 GB 185 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, şu bayilerin faturasıza almama sebeplerinden biri olan bayinin ceza yeme olayı doğru. Arkadaşım bayi çalışanıydı bir aralar. Ona sormuştum doğru demişti. Müşteriyi kısa sürede geri gitmesinden dolayı. Bu sebeple bayiler faturasıza almamakta direniyor. Hatta bazıları tl yükleme şartıyla alıyorlar. Denk geldiğim olmuştu. En güzeli faturalı taahhüttüsüz bi pakete geçip, orda 2 gün kalıp diğer istediğimiz operatöre geçmek. 2 3 günlük bir fatura çıkar o kadar. Taahhüt bedeli çıkmaz en azından. Ama bu bayinin ceza yeme muhabbeti doğru. Bu sebeple bimcele geçip geri gelin. En temizi

Ayrıca şunu sormak istiyorum. Bir aralar bu ttkomun sınırsız sos medya paketlerinde, sos medya kullanımları normal internetten düşüyordu. Hala böyle sıkıntılar var mı acaba. Bilginiz var mı

• Türk telekom 20 gün önce faturasıza taşıdığım hattımı yıldız tarifelerine geçirmedi. Bayi taşıma sonrası 90 gün, müşteri hizmetleri ise 30 gün faturasızda kalmam gerektiğini söyledi.

Yeni müşteriyim tutsana oğlum elinde? Mecbur Turkcelle geri döndüm. Git gel yapmış oldum istemeden.

Tam bir körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Aralık 2024; 23:10:46 >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Para yüklediğinde, sonra hattını taşıdığında paranı geri alıyorsun, alakası nedir bunun? Neden para yükleme şartı arıyorlar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Aralık 2024; 23:12:32 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Para yüklemiyor Tl olarak. Paket tanımlıyor, verdiğin parayla paket tanımlıyor sana bir aylık. Bir ay kullanmak zorunda bırakıyor seni

• batarist B kullanıcısına yanıt
    Yuh, yasal değil ki bunu yapmak. Hoş para yükleme zorunluluğu da yasal değil. Bu operatörler iyice azıttı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.