< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
silinsin (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Onda cayma hakkımız oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye olmasın hocam sadece ceza çıkacak mı vs önemli olan benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda söylediğim gibi bayilerde yolunu bulmuş. İşi çözemedim daha. Faturasıza geçiş yapmıyorlar
kurye ücreti var mı? ilk faturada ekstra ne gelecek telekomda?
-
Turkcell de 199tl ceza çıkıyor ilk ay cayılırsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün faturasıza taşımak için turkcell ve Vodafonea gittim. Turkcell 200, vf 300 çekti. Bunu aşmanın bir yolu var mı?
Turkcell hattımı Türk telekoma (40gb + sınırsız sosyal medya) bugün taşımak için bayiden başvuru yaptım. Sonrasında şöyle bir sms geldi.
"Degerli musterimiz, tasima talebiniz abone tercihi degisikligi nedeni ile iptal edilmistir. B001"
Bayiye gidip gösterdiğimde problem yok, yanlışlıkla o sms gelmiştir dedi.
Benzer sms alan var mı?
Türk Telekomun prime 35 tarifesini 202 TL ye kullanıyorum 9 ocakta taahhüt bitiyor şuan cayma bedeli 180 TL yansiyormus düzgün bir tarife onermediler . Aynı tarifemi 520 TL diyorlar . Yeni gelene 40 GB ssm olan paketi nasıl alabilirim . Başka bir operatöre geçip hemen türk Telekoma tekrar geçiş olabiliyormu . Turkcell deki kampanyada güzel fakat bulunduğum yerde çok iyi çekmiyormuş Turkcell yoksa direk ona geçeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 5 Aralık 2024; 18:36:50 >
taahhut yazdık 1375+229+687+2293 bedel çıkardı
315tl ye 40+2 gb +10 sosyal medyadan devam edeyim en iyisi
-
git gelde bayi bana sorun yaşattı diğer illerde nasıl bilmiyorum. püf notkası varsa bende takipteyim
-
Hangi operatöre geçip gelmek istediniz . Ben sordum iki bayi farklı oparatore geçip tekrar gelebilirsiniz dedi . Faturasız a geçmek lazım sanirim
Mevcut telekom müşterisiyim. 50 günüm kaldı. 150₺ cayma ücreti çıkardılar. Diğer operatörlere geçiş yapamıyorum. Faturasıza kimse almıyor.
-Turkcell 45 gün hat taşıyamama blokesi koyuyormuş (ne kadar doğru belli değil)
-vodafone 6 ay taşıyamama sözü alıyormuş iptali halinde 300₺ ceza yansıtıyormuş.
*Turkcell çalışanları açık açık vodafone gitmemi onların halledeceğini söyledi. Vodafone bayileride bu bahanenin arkasına sığındı.
Kısaca kendi aralarında anlaşmışlar.
-
Merhaba değerli dostlar;
Turkcell bünyesinde mevcut olan ikinci hattım için Türk telekom bünyesine Taşıma talebinde bulundum; Lakin hattımın 9 Kasım 2024 tarihinde dışarıdan gelen aramalara kapanmış durumda olduğunu fark ettim;
Bu durumda taşıma gerçekleşir mi?
Edit: N: işlemleri esnasında bir sorunla karşılaşılmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ts_Cihan -- 5 Aralık 2024; 20:23:17 >
bayiden başvurma ile online başvurmanın farkı ne çoğu kişi bayiden başvurmuş sanırım ?
bayiden başvurunca kargo ücreti ödemiyor muyuz ?
-
Aslı varmı bu dediklerinizin yani faturasız hatta gecemiyormuyuz bunu yapabilirler mi . Onlinedende başvuru yapılıyor fark nedir bilmiyorum net bilgiyi nasıl ogrenebiliriz
Bende araştırma içindeyim hocam. Bu sorunları sabah yaşadım. Eğer online deneyen arkadaşlar varsa püf noktası varsa söylesinler bizde en azından oradan deneyelim. (Bu bahsettiklerim yaşadığım yerdeki bayilerle alakalıdır belki)
Tt Faturasızdan geçebilen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 5 Aralık 2024; 20:44:49 >
2.hattım turkcell faturasızdı
20gb 180₺ tarifesine sorunsuz geçtim
(4 gün içinde geçiş yapılacakmış)
Tt faturasız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X