Şimdi Ara

TÜRKTİCARET.NET 'E DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkdaşlarWWW.TURKTICARET.NET web sitesinin kredi kartı ile satışlarına dikkat edelim. Başıma 2 olay geldi bundan sizide bilgilendirmek istiyorum.

1. Bundan 5-6 ay önce kredi kartımla türkticaret.net panelimden static ip için başvuru yaptım kredi kartı bilgilerimi girdim 8 ytl kartımdan çektiler üstünden 5 ay geçti halen ip filan yok hiç arayıp bilgilendirmedilerde bende aramadım 8 ytl için.

2. Dün bir domain almak için turkticaret.net e girdim domain işlemlerini gerçekleştirdim kredi kartı bilgilerimi girdim 16,99 ytl gene çektiler domainin açılmasını bekledim ancak bugun baktıgımda domain başkası tarafından kullanılmaya başlanmış.alan kişi domaini bugun almış arkdaşlar benden daha önce almamış tam olarak ben ödeme yaptıktan 1 gün sonra alınmış.

Bunu konuyu türkticaret net yetkililerine bildirdiğimde ise bana yanıtları yapabilecegimiz bişey yok isterseniz paranız ile domain.net veya org filan alın dendi.

BENDEN SİZE UYARI BENCE KENDİNİZE BAŞKA FİRMA BULUN YAVAŞ YAVAŞ BOZMAYA BAŞLADIRLAR.

BU BENİM BAŞIMA GELEN SADECE Bİ OLAY SİZİDE İLGİLENDİRECEGİNİ DÜŞÜNDÜM.

WWW.TURKTICARET.NET

İYİ GÜNLER;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi german -- 18 Temmuz 2006; 18:07:25 >

• dostum o domain i daha önce sahipleri vardır ondan sana vermemişlerdir..yoksa öyle bir sorun çıkacağını sanmıyorum...ayrıca paranı geri iade edebilirler 1 ay içinde

dün websahibi.comdan bir host aldım adamlar 5 dk de açtılar hostu ve domaini çok hızlıydı gerçekten tebrik ederim kredi kartıyla aldım
  • Öncelikle geçmiş olsun; üzüldüm.

"..ben de aramadım 8 ytl için." diyorsun.
    Bu cümlende bir hata yok mu sence..
    Yani konu 80 ya da 800 YTL olsaydı daha mı önemli olacaktı?
    Mutlaka, fiyat bazı şeylerin daha öne çıkmasını sağlıyor ama
    sana taahhüt edilen bir hizmetin değil kalitesini varlığını bile
    soruşturmamışsın..
    Bunların mutlaka peşine düşmelisin, 50 kuruş bile ödesen
    birşey olmaz deme - bence..

Domaine gelince.
    Sen ödemeyi yapmadan önce, o domainin uygun olduğu
    bilgisi sana mutlaka iletilmiş olmalıydı.
    Bu aslında kolayca çözebileceğin bir sorun; çünkü
    tüm kayıtlar zaten var. İtirazını hem yazılı hem de
    email ile yap - yani mantık şu:
    bir hizmet istedin, o hizmetin olduğu ve fiyatı görüntülendi
    sen de ödeme yaptın - bu kadar basit!
    Pardon tam o sırada falanca olmuş da, sonra da
    filanca oldu yani o yüzden oldu..
    Böyle cevaplara aldırma. Eğer para önemli değilse,
    noterden ihtar çek; gayet ciddiyim.
    O domaini karşıdan alıp sana vermek zorundalar,
    o domain adının senin için önemli olduğunu belirt ve
    gerekirse Ticaret Mahkemesine gidebileceğini de
    ekle. Zaten -eğer anlattıkların doğruysa; ki doğru olduğuna
    inanarak yazıyorum- "transaction" yani veritabanı kayıtları
    seni haklı çıkaracaktır : bankalararası kredi kartı ve hesap
    hareket kayıtları pek yalan söylemez..

Para iadesi en kolay çözüm.. Ya o domain senin için gerçekten önemliyse
    bunu nasıl ödeyecekler?? Paranı kesinlikle geri alırsın
    benim bahsettiğim, para ödediğin hizmeti alman.
    Git kalplerini kır, ağzına geleni söyle demiyorum elbette;
    ama parasını ödediğin o hizmeti almak için de lütfen
    biraz daha ısrarcı ol..

Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Katı bir yazı oldu -kusura bakma
    ama böyle konularda kendimi tutamıyorum (birkaç tuhaf
    sorunla karşılaştığım için sanırım..).

• Öncelikle ardaşlar domain önceden kimseye ait değildi üstelik domain önceden birine ait olsa idi bunun zaten 1ay bekleme süresi vardır o süre sonunda 2 ay da park süresi vardır ondan sonra isim komplece boşa düşer.

Ben baktıgımda boştaydı ISIS arkadaşımızın dediği doğru ve yapmam gerekende o ben domaini herkesten önce aldım ve sadece domaini istiyorum sizde bu tip konularda çok dikkat edin arkdaşlar yorumlarını ve görüşlerinizi bekliyorum.
  • Evet adı geçen firma için çok kötü bir reklam. Beni etkiledi yani. Bundan sonra bu şirketi tavsiye etmem mesela...
  • klasik turkticaret aklı.

kullanıcılardan biri guzel bi adres almaya kalktımı once bakar turkticaret adres kotuyse onaylar işlemi.

ama adres kaliteli bi adres se. sizden önce registerlanmış der işin içinden çıkar. giden domainemi yanarsın yoksa geç gelen geri odemeyemi yoksa geri ödeme için okadar dil doktugunemi.

www.download.gen.tr yi almaya kalkıştıgımda başımdan gecen olayın kısa bi ozetidir.

ibreti aleme ders niteliğinde okutula.
  • arkadaşlar ben de zaten avukatımla görüştüm ticari mahkemeye başvurucagız bu ismi bi şekilde bana geri alacaklar yada benim zararmı karşılıyacaklar.

Siz siz olun kesinlikleWWW.TURKTICARET.NET ten isim almayın.Kendilerini hep haklı çıkarıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet'ten Önemli Duyuru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ticari mahkeme güzel bir yol ve tavsiye ederim sonuçta zaarını karşılasınlar ama alan adını alamazsın. neden dersen icann kurallarına göre alan adı ilk alanındır. yani şöyle düşün alan adını alan kişinin bir hatası yok girmiş almış. suç firmada. tabi burda şöyle bir nokta var istersen alan adını burdan yada pm ile yaz bana bi bakalım alan adı hangi register firmasından alınmış eğer yine türkticaretten alınmış ise herşey ortaya çıkar davan kolaylaşır ve geri alma şansın olur ama başka firmadan register edildi ise asla alamazsın. alan adını yazarsan ben yada ben görmesem bile diğer arkadaşlar register bilgilerini kontrol eder ve yazar..

Üzüldüm, ama sendede hata var kaç ay önce 8 YTL de yaşamışsın sorun zaten onu halletmeden tekrar nasıl aynı firmadan ürün alıyorsun anlamadım..

Geçmiş olsun..

Saygılarımla..
  • Registerdan kontrol ettim başka bi firmadan alınmış. Domaini almamazlarsa o zaman zararımı karşılıyacaklar sonuçta bende o ismi başkasına satıcaktım ama ben kendi müşterime rezil oldum adam isimde isimdiyo. Bende ne zararındayım nede 16 ytl sindeyim bana bi şekilde domaini alacaklar.

WWW.TURKTICARET.NET

• evet arkadaşlar pazertesi günü türkticaret.neti davasını başlatıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: german

evet arkadaşlar pazertesi günü türkticaret.neti davasını başlatıyoruz.

bir sonuc alabilecegini sanmiyorum yani tr de köklü bir yer davayı kazanabileceginize inanmiyorum ama insallah istediginiz sonucu alirsiniz ;)
  • Bana daha once Turkticaret.net 'teki kotu bir animi hatirlattiniz. Bir alan adi almistim register ettim kredi karti ile odeme yaptim ardindan bir hosta yonlendirmek istedim ancak yonlendiremedim. Sebebi bu host'un ya da url'in turkticaret.net bunyesinde bulunmamasiydi ve eger sitemi bir hosta veya url'e yonlendirmek istiyorsam ya turkticaret.net bunyesinden bir host ya da url olacakmis. OK dedim hadi almisken hostta alalim dedim ve fiyatlara baktim. En dusugu 49 YTL. Daha neler... Insan mi kazikliyorsunuz? Hemen mail attim olay bu bu diye ama hic cevap veren yoktu. her mail iletisim adresine eposta attim hicbirine cevap gelmedi. Verdigim parayi geri istiyorum dedim ona da cvp yazmadilar ve de parayi iade etmediler. Baska sirketlerde alan adinizi kolayca yonlendirebilme imkaniniz varken turkticaret.net te para sokulmeye veya yalniz kalmaya mahkumsunuz. Eger kisisel bir site acacaksaniz kesinlikle turkticaret.net i tavsiye etmem. Bari maillere cevap versinler. Yok o da yok. ONCEDEN TURKTICARET.NET 'I SAVUNURDUM TURK MARKASI DIYE AMA SAVUNALACAK HICBIR SEYI YOKMUS. BENDEN DEMESI.

Bu konuyu unutmustum bile ama buradan baska birinin daha magduriyetini gorunce hemen cevap yazip desteklemek istedim. Eminim ki daha bir cok kisinin turkticaret.net sayesinde basina boyle olumsuz seyler gelmistir. Gidin alan adinizi yahoo dan alin istediginiz siteye ya da hosta yonlendirin hem de cok ucuz fiyata.

• Valla insanın kafasının karışmaması elde değil.Bazıları iyi derken bazıları berbat diyor. Herkes memnun olduğu ve sorun yaşamadığı ya da sorun yaşadıysa çözüm bulunan sorunlarını çözüm bulunma süresini host ve/veya domain firmasını yazabilir mi?
  • evet arkadaşım mail konusunda haklı hiç bir maille cevap vermiyorlar bi mail atıyorum 1ay sonra cevabı geliyo böyle hizmet vereceklerine vermesinler daha iyi zaten pazar günüde sırf bu dava için anket sitesi açıcam arkadaşlar burdan herkese site adresinide duyurucam türk bilgisayar kullanıcıları bu konuya karar versinler bakalım ne düşünüyorlar hep beraber görelim....
  • 4 haneli domain almıştık.Türkticaretten.Kadın zar zor sattı.Bi türlü vermek istemiyo.Kadının bana söylediği aynen şu : "4 haneli ve daha kısa domain adları çok para ediyor.Bu domaini almayın kalsın.Biz size başka bir domain verelim." Kadın alnımda enayi yazdığını sandı galiba.Birazda ağzından kaçırdı onları söylerken.Siz siz olun türkticaretten alışveriş yapmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

4 haneli domain almıştık.Türkticaretten.Kadın zar zor sattı.Bi türlü vermek istemiyo.Kadının bana söylediği aynen şu : "4 haneli ve daha kısa domain adları çok para ediyor.Bu domaini almayın kalsın.Biz size başka bir domain verelim." Kadın alnımda enayi yazdığını sandı galiba.Birazda ağzından kaçırdı onları söylerken.Siz siz olun türkticaretten alışveriş yapmayın.

Boyle sacma bir gerekceyi hayatimda ilk defa duyuyorum. Ne kadar cok sorunu olan varmis bu Turkticaret'le. Arkadaslar herkesin duymasi lazim bunlari
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Valla insanın kafasının karışmaması elde değil.Bazıları iyi derken bazıları berbat diyor. Herkes memnun olduğu ve sorun yaşamadığı ya da sorun yaşadıysa çözüm bulunan sorunlarını çözüm bulunma süresini host ve/veya domain firmasını yazabilir mi?

dostum saçmalama bu firma hakkında kimden iyi diye bişey duydun ki? var mı öyle biri :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Valla insanın kafasının karışmaması elde değil.Bazıları iyi derken bazıları berbat diyor. Herkes memnun olduğu ve sorun yaşamadığı ya da sorun yaşadıysa çözüm bulunan sorunlarını çözüm bulunma süresini host ve/veya domain firmasını yazabilir mi?

dostum saçmalama bu firma hakkında kimden iyi diye bişey duydun ki? var mı öyle biri :))

+1111111
  • Sizi Bilmem ama ben turkticaretten memnunum. Bugüne kadar yaklaşık 20 domain ve 10'a yakında host aldım. hiç bir sorunla karşılaşmadım. Tek bir sorun oldu o da benden kaynaklandı tam ödeme yaparken elektrik gitti ve ücret kredş kartımdan kesildiği halde onlara ulaşmadı. Bunu bildirdim aynı gün içerisinde beni cepten arayarak durum hakkında bilgilendirdiler akşamada hallettiler. Ama bazen kötü olaylarda denk gelebiliyor demekki. Selametle
  • Türk Ticaret genel ortalamasınada bakarsanız Kurumsal çalışıyor bunuda dikkate almanızı öneririm. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.