Şimdi Ara

Turktorrent Kapandı mı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
21
Favori
94.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işleri güçleri yalan dolan ulan üyelerin profillerinin yedeklenmesi basit bir işlem tutacağı yer en fazla 10 GB burnuma kötü kokular geliyor milletin parasını emeğini hiç ettiler yazıklar olsun turtorrent
  • 12 Yıllık emek , 4 tb upload, ödenen o kadar elektrik parası sabahlara kadar açık kalan pc, emek, ratio, hepsi çöp. Bu mudur yani, yazıklar olsun, haram olsun emeklerim. Bu kadar basit bir açıklama. statüleri yedeklemek ne kadar sürebilir ki ? çok yazık oldu.Asla da eskisi gibi olamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lpark

12 Yıllık emek , 4 tb upload, ödenen o kadar elektrik parası sabahlara kadar açık kalan pc, emek, ratio, hepsi çöp. Bu mudur yani, yazıklar olsun, haram olsun emeklerim. Bu kadar basit bir açıklama. statüleri yedeklemek ne kadar sürebilir ki ? çok yazık oldu.Asla da eskisi gibi olamazlar.
    Vip üyelerini artırmak için bahane işte belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 13 Ekim 2019; 14:0:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım bunların yönetimine de akparti el atmış :)
  • Arkadaşlar ratio mu yazmışlar rastgele?
    31,111.62 ratio görünüyor.
  • Yalana bak, Server patlamışmış, bana ne lan! Senin hatan, önlemini yedeğini alacaksın şerefsiz milletin hakkını çalan hırsız. Millet kasmış uploadlarını zamanında, gece gündüz seedboxa para vererek. İade edin herkese uploadlarını şerefsizler ya da siteyi hiç açmayın.
  • turktorrent eski sitedeki bütün üyelerin profilleri mail adresleri upload download listesi ellerinde mevcut fakat insanların haklarını iade etmiyorlar resmen zorbalık yapıyorlar 3FSAN3X denen zorba adam belliki VİP kasmak istiyor tekrar söylüyorum o siteden VİP alan ağır geri zekalıdır çünkü o şarlatanlar üyelerin kul hakkına girmiştir.
  • varsa turkseed davetiyesi çok makbule geçer
  • Siteye yine girilmiyor tekrar patladı heralde :D
  • Gene patlattılar ya. :D daha bir cacık olmaz bunlardan.şimdiki bahaneleri nedir acep
  • Onay maili gelmiyor. Ben daha başlayamadımki ratiomun derdine düşeyim :)
    En son baktığımda Download ile Upload arasında 2-3 TB fark vardı kafam rahattı diye bakmıyordumda hiç. Şimdi sıfırdan başlamak da çok koyuyor be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaktersizlerden vip alanın aklını.
  • x-side X kullanıcısına yanıt
    Turkseed de şuan üyelikler açık

4. yıl dolayısı ile

SALDIRIN... :)
  • faruktml kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için, açtım bir hesap
  • onay miaili gelmedi, şimdi giriş sayfası da açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

onay miaili gelmedi, şimdi giriş sayfası da açılmıyor.
    Gereksiz klasörüne baktınız mı maillerinizde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site gene çökmüş
  • Site kapatılmış yine, var mı alternatif çözüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C__A__N

Site kapatılmış yine, var mı alternatif çözüm?
    broadcity.in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 10 yıllık üyelik gitti,bugün baktım site yine cortlamış. Umarım bu kadar insanın hakkını yemezler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.