Şimdi Ara

Turktorrent Kapandı mı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
21
Favori
94.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir çözüm bulan var mı ?
  • bittürk nasıl sizce ?
  • lpark kullanıcısına yanıt
    Profilime girersen katılım zamanını ve yeni üye olmadığımı görürsün. Sen önce git mahalle ağzını düzelt, "boş yapma vs" nasıl bir konuşma tarzıdır. Herkes fikrini beyan ediyor senin bu kadar savunucu ve saldırgan olman turktorrent vurguncularından biri olduğu imajı verdi bana.. Özellikle efsane midir nedir herkesin dert yandığı, bir senin savunduğun o arkadaş ve ekibi böyle gergin saldırgan yazardı işin içinden çıkamayınca. Muhtemelen sende öyle bir şeysin. İnsanların bilgilenmesi için açılan konu altında insanlara saldırmayı bırakın. Aşağıya da küçük bir alıntı bırakıyorum, cevaplarını merak ediyorum
    "8 yıldır üyeyim 4 tb gönderdim" demişsin, hadi gir de bul bakalım nerede TB'ların, bir güncel ekran resmi falan atta şaşıralım.
    "Aradığın her şeyi bulursun" demişsin, girde bul bakalım 100'den fazla sunum var mı?
    "Turktorrentte 8 yıl önceki paylaşıma seed bulursun anladın mı ???" demişsin ama site sıfırı çekmiş buna cevap bile vermiyorum

Demem o ki, IPTV, VIP paketleri ile son günlerde milletten tonla para kaldıran adamlar bir anda yok olup sonra "aaaa DB silinmiş, çok pardon" açıklaması ile geri dönüyor. Hiç mi yedek alınmaz, hiç mi önlem alınmaz. siteyi 2 ay önce açtın da acemilik evresinde misin? Yapmayın lütfen yemeyin insanları. Tabi ki kendim gibi kullanıcıları faydalı platformlara yönlendireceğim. Bu normal ancak sende ki bu saldırganlık hoş değil, normal hiç değil...

• denkilercup D kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi ve eski bir site.
  • broadcity kapandı mı
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Malesef gelmemiş, parsayi toplayıp gittiler herhalde. Başka kaynaktan devam artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turktorrent.us
    TurkTorrent
    https://turktorrent.us
    site gelmiş gibi

Turktorrent Kapandı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxjean2007 -- 4 Kasım 2019; 21:26:23 >

• Selam arkadaşlar,

Torrent dünyasını gayet iyi bilirim ama Türk torrent siteleri devamlı sıkıntılı olmuştur. Bu nedenle atlernatif bir site arayışına girdim ve limitsizamca.org u buldum. Burada üye olmaya gerek yok, mesaj atabilmek için gerekli, indirme için değil.

Filim ağırlıklı, arada bir oyun yükleniyor. 1080p/720p/m1080p/m720p ve 4K filimler yüklenmekte (M720p/M1080p mobil olarak sınıflandırılıyor, boyut 2GB nadir geçiyor)Tamamı Türkçe dublajlıdır ve Dual ses mevcuttur (Dual orjinal ses + Türkçe)

Limitsiz amca sitesinde yüklemeler sitelere yapılmakta, örnek: mega.nz, cloud.mail, dosyaco, letsupload, uptobox, megaup

Bu gibi sitelerden indirme sıkıntılı olduğunu biliyorum ama cload.mail ve dosyaco sınır tanımıyor ve internet hızınızın son hızını kullanıyor. Her yüklenen filim en azından mailru yada dosyaco sitesine eklenmekte, admin bunu garantiliyor. Yani bu gibi sitelere üye olmadan indirme yapabiliyoruz.

Bazılarımız tabiki benim gibi Türkçe düblajı beklemek istemiyor ve yabancı torrent sitelerinden filimi İngilizce olarak indiriyor ve elinde güzel boyutta HD film olunca yeniden düblajlı filmi tekrar indirmek istemiyebilir, bu gibi durumlarda sadeceses.com sitesinden sadece ses dosyasını indirip filme ekleyebilir. Burada indirme işlemi için üyelik gerekli ve ücretsizdir. (Vip olayi var tabiki, ben olmadım ve olmayacağım)

Umarım bu bilgi bazılarımız için faydalı olmustur, benim şahsen hiç bir menfaatım yoktur yardım amaçlı ekledim.

Saygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Howler50 -- 30 Kasım 2019; 17:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Howler50

Selam arkadaşlar,

Torrent dünyasını gayet iyi bilirim ama Türk torrent siteleri devamlı sıkıntılı olmuştur. Bu nedenle atlernatif bir site arayışına girdim ve limitsizamca.org u buldum. Burada üye olmaya gerek yok, mesaj atabilmek için gerekli, indirme için değil.

Filim ağırlıklı, arada bir oyun yükleniyor. 1080p/720p/m1080p/m720p ve 4K filimler yüklenmekte (M720p/M1080p mobil olarak sınıflandırılıyor, boyut 2GB nadir geçiyor)Tamamı Türkçe dublajlıdır ve Dual ses mevcuttur (Dual orjinal ses + Türkçe)

Limitsiz amca sitesinde yüklemeler sitelere yapılmakta, örnek: mega.nz, cloud.mail, dosyaco, letsupload, uptobox, megaup

Bu gibi sitelerden indirme sıkıntılı olduğunu biliyorum ama cload.mail ve dosyaco sınır tanımıyor ve internet hızınızın son hızını kullanıyor. Her yüklenen filim en azından mailru yada dosyaco sitesine eklenmekte, admin bunu garantiliyor. Yani bu gibi sitelere üye olmadan indirme yapabiliyoruz.

Bazılarımız tabiki benim gibi Türkçe düblajı beklemek istemiyor ve yabancı torrent sitelerinden filimi İngilizce olarak indiriyor ve elinde güzel boyutta HD film olunca yeniden düblajlı filmi tekrar indirmek istemiyebilir, bu gibi durumlarda sadeceses.com sitesinden sadece ses dosyasını indirip filme ekleyebilir. Burada indirme işlemi için üyelik gerekli ve ücretsizdir. (Vip olayi var tabiki, ben olmadım ve olmayacağım)

Umarım bu bilgi bazılarımız için faydalı olmustur, benim şahsen hiç bir menfaatım yoktur yardım amaçlı ekledim.

Saygılarla.

Limitsizamca yi biliyorum ama ses dosyalarinda filmin bazi yerlerinde ara ara limitsizanca.com diye sesli söylüyor.
    Eskiden boyleydi, hala boyle mi emin degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öner kullanıcısına yanıt
    Bu galiba çok öncedendi, ben 5-6 senedir limitsizamcadan indiriyorum hiç dediğiniz sesli reklam duymadım ve görmedim.
    Bunu bu devirde kabul edecek kimsede olacağını sanmam.
  • turknova savetiyesi isteyen özelden yazsın bir iki davetiyem var insanlık ölmedi di mi :)
  • Merhaba. TürkTorrent davetiye kodu gönderebilecek bi arkadaş var mı? mcharun@yahoo.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxjean2007 kullanıcısına yanıt
    gelmiş ancak eski nick ile giriş yapmıyoruz.
    uye olmak icin de davetiye gerekli.
    2009 dan beri uyesi oldugum siteye şimdi davetiye bulmak icin mi ugrasacagız? kim uye olabilecek de davetiye gonderecek merak ettim. gercekten adminleri garip. aç işte uyeliği millet uye olsun, neyi kasıyorlar bu kadar anlamıyorum.
  • EFSANEX zaten paragözün tekiydi yapacağı belliydi yıllardırda iyi para vurdu ve gitti. ben o sitede yöneticiyken sunumları 10-20 kişi indirirdi nick im aynı bilen bilir.

BU ADAM İŞİN KURDU ARKADAŞLAR YEDEK OLMAMASI FALAN HİKAYE.. DÜPEDÜZ DOLANDIRICI 250TB UPLOAD VARDI BENİMDE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 7 Ocak 2020; 14:18:0 >
  • benim uyelikte gitti yeni hesapta açamadım davatiye fln yok hdtürk e geçtim malesef alışkanlık patır patır indirdim ama başka indiren olmayına ratiom çok düşük kaldı ve yukselmiyor 4 güne banlanaağım türktorrent davatiye veya başk bir site onereek var mı çok morelim bozuldu
  • Ben de daha önceden üyeliğim olmasına ve kullanıcı bilgilerimi doğru girmeme rağmen giriş yapamıyorum (.us yani son haline)
  • www.turktorrent.us
  • www.turktorrent.us eski Türk torrent değil yanlız bildiğim kadarıyla uzantısı değiştirilmiş başka bir site. Alternatifi olacak başka bir kapsamlı torrent sitesi var mı ? Turkseed harici. Orasida güncel değil pek film dizi haricinde e kitap arşivine girdim en son Aralık 2. Haftasında yukleme yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli içeriklere (yüksek çözünürlükte) ulaşacağımız bir site varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.