Şimdi Ara

Türkün Uzayla İmtihanı (2012) | Show TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
2
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama bu diziyi çekeceklerine geniş aile'yi baştna çekselerdi.
  • Dizi denmez ilk bölümün yarım saatinden sonra dayanamadım
  • kesinlikle berbat
  • Fragmanı izledim ve sadece 2 dk dır şuan tvde izledim

Oyuncular filan çok dandik tanıdık tiplerl.Hiç Türk dizi tarihinde böyle değişik bişi olduğunu görmemiştim
    Biraz espriler kaliteli olsa biraz seviye olsa sevebilirdim. Efeklere bütçe ayrılmış ama ne kadar çok efek o kadar çok iyi dizi olmuyor malesef
  • Bence bu yapımı üstlenen prodüksiyon ve bunu yayınlayan kanal sorumlularının kesinlikle bir sorunu var.Yahu insan kendi çektiği dizileri bir izler nasıl olmuş diye.Kafan basmıyorsa senin çektiğin yapımlarla eş değer yabancı dizileri izle sonra kendininkini izle ama yok bizim milletimizde parası olana hemen bir şakşakçılık.Bu yapım beş para etmez şahsen.Oynayan bazı iyi oyuncular senaryonun kurbanı olup arada kaynamış.Adamın teki eline kamerayı almış parayı da basmış oyunculara demiş ki ben çekecem siz oynayacaksınız hiç bir masraf olmadan.Aynen bu şekilde her hafta piyasaya sürülmeye başlamış.

Ayıp yahu,insan şuna dizi demeye utanır.Ben yönetmenim demeye utanır.Ben en poüler kanallardan biriyim ve böyle bir diziyi yayınlıyorum demeye utanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Nisan 2012; 11:36:01 >
  • Geçen 5 dakika denk geldi bu dizi o çizimleri falan atariyle yapmışlar sanırsam, konuşmalar saçma sapan dayanılacak gibi bir şey değil böyle giderse max 5 bölüm yayınlanır.
  • Bence çok gerçekçi ve sürükleyici bir diz olmuş örnek olarak lost Battlestar Galactica prison break tadında bir dizi inşallah dizi dalya yaptığın da da burada tekrar görüşmek üzere
  • Geçen televizyonda denk geldi. İzleyeyim dedim ve 5 dk. dayanabildim. Vasatın çok çok altında bir yapım. Tamamen zaman kaybı.
  • Dizinin 3. bölüm konusu :

3. Bölüm

Çılgın Türk 1 gemisinin uzay yolculuğu devam ederken, gemide önce yakıt sonra da oksijen sorunu baş göstermiştir. Kaptan Fatih tüm soğukkanlılığı ile paniğe kapılan ekibi sakinleştirmeye çalışır. Ancak gemide çay bitince yepyeni bir kaos başlar. Çılgın Türk 1 mürettebatı çay bulmak için karşılarına çıkan ilk gezegene inmeye karar verirler...

--------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 4 Nisan 2012; 15:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Bence çok gerçekçi ve sürükleyici bir diz olmuş örnek olarak lost Battlestar Galactica prison break tadında bir dizi inşallah dizi dalya yaptığın da da burada tekrar görüşmek üzere

İroni miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Bence bu yapımı üstlenen prodüksiyon ve bunu yayınlayan kanal sorumlularının kesinlikle bir sorunu var.Yahu insan kendi çektiği dizileri bir izler nasıl olmuş diye.Kafan basmıyorsa senin çektiğin yapımlarla eş değer yabancı dizileri izle sonra kendininkini izle ama yok bizim milletimizde parası olana hemen bir şakşakçılık.Bu yapım beş para etmez şahsen.Oynayan bazı iyi oyuncular senaryonun kurbanı olup arada kaynamış.Adamın teki eline kamerayı almış parayı da basmış oyunculara demiş ki ben çekecem siz oynayacaksınız hiç bir masraf olmadan.Aynen bu şekilde her hafta piyasaya sürülmeye başlamış.

Ayıp yahu,insan şuna dizi demeye utanır.Ben yönetmenim demeye utanır.Ben en poüler kanallardan biriyim ve böyle bir diziyi yayınlıyorum demeye utanır.

Burası Türkiye ya hayatta utanmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Bence çok gerçekçi ve sürükleyici bir diz olmuş örnek olarak lost Battlestar Galactica prison break tadında bir dizi inşallah dizi dalya yaptığın da da burada tekrar görüşmek üzere

İroni miydi?
    Bu ironi değil de ne olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

İroni miydi?

• Lost'taki siyah duman var dizide
  • volkan siyah dumana

volkan: bi izleyişte 4 sezon izledim 5 .sezondan sonra bozdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

volkan siyah dumana

volkan: bi izleyişte 4 sezon izledim 5 .sezondan sonra bozdunuz

O sahneye çok güldüm ;d
  • Dizinin görsel efektleri hollywood da yapılıyor galiba. Resmen görsel şölen olmuş dizi
  • benim 6 yaşındaki çocuk seyrediyor bu diziyi bizde CN''den başka kanal izlemiş oluyoruz. şuan bile CN açık, az sonra ben10 başlayacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Bence bu yapımı üstlenen prodüksiyon ve bunu yayınlayan kanal sorumlularının kesinlikle bir sorunu var.Yahu insan kendi çektiği dizileri bir izler nasıl olmuş diye.Kafan basmıyorsa senin çektiğin yapımlarla eş değer yabancı dizileri izle sonra kendininkini izle ama yok bizim milletimizde parası olana hemen bir şakşakçılık.Bu yapım beş para etmez şahsen.Oynayan bazı iyi oyuncular senaryonun kurbanı olup arada kaynamış.Adamın teki eline kamerayı almış parayı da basmış oyunculara demiş ki ben çekecem siz oynayacaksınız hiç bir masraf olmadan.Aynen bu şekilde her hafta piyasaya sürülmeye başlamış.

suskunları yayınlayan kanala laf ettirtmem

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

suskunları yayınlayan kanala laf ettirtmem
    O kanal aynı zamanda yıllardır Acun'un saçmalıklarını yayınlıyor. Görürsünüz, Suskunlar dizisi de er ya da geç başka kanala geçer. Bu Mehmet Emin Karamehmet medya sektöründe hiç de başarılı bir iş adamı değil. Zaten adam medya sektörüne girdiğine bin pişman olmuş.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.