Yanışmış olmak istemiyorum ama sanki Akasya Durağının uzaylı versiyonu gibi duruyor. 10 bölüm anca dayanır muhteşem yüzyılın karşısında.
quote:
Orijinalden alıntı: yusei
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Bu arada ilginç bir tesadüften söz etmek istiyorum. Hatırlarsanız Show TV Ezel'i ATV'ye kaptırdıktan sonra Ezel'in karşısına Türk Malı'nı koymuştu. Şimdi ise aynı Show TV Muhteşem Yüzyıl'ı Star'a kaptırdıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına Ha Babam Uzay'ı koyacak. Türk Malı ve Ha Babam Uzay'ın ortak yönü ikisinin de bir Tayfun Güneyer dizisi olması.
tufan reyiz in orjiniydi dimi bu
Televizyonlarin dahi cocugu ince cok ince.
Taygun Güneyer Oyuncular fena değil eğer başarılı başarılı karakterler yaratırlarsa iyi şeyler olabilir. Ama maalesef senaryo olarak Tayfun Güneyer ismi hiç umut vaadetmiyor.. Umarım genel tarzı gibi ortaya pek bir zeka ürünü olmayan çıtır çerez geyiklerle dolu bir dizi çıkarmaz.
çarşamba günleri yayında olacak muhteşem yüzyılı geçebilir mi ?
Reklamlarını görünce bi şaşırdım baştan bi ürün reklamı falan zannettim dalga geciyolar diye . dizi oldugunu anlayınca daha da bi şaşırdım . Merakla beklememe ragmen pek başarılı olacagını sanmıyorum açıkcası. Olay bütçe de ve yazar kadrosunda biter diyecem ama bütce ler TR de belli zaten. Kadro derken 1 kişi yazıyormus ordan da beklentim kalmadı.
Muhteşem Yüzyıl'ın şu an karşısına hangi diziyi koysan yer o derecede bir de kuzey güney var o gün galiba onun da izleyeni var sanırım bakalım bunu kim izleyecek
Değişik bir yapım türkiyeye göre.O yüzden tutmaz bence.
Komedi olmadan uzay teması bile işleyemeyeceğiz sanki. Ne zaman doğru düzgün bi' bilim kurgu dizisi izleyeceğiz acaba...
şu geniş ailedeki adamdan nefret ediyorum. dizide dandik olacaktır. saygılar
tutacağını pek sanmıyorum
Absürt olacağı kesin
Kadro iyi ve konu çok farklı. Tutabilir bence...
özge ulusoy ve bülent çolak özel işleri nedeniyle fragmana katılmadı.
Birde ozge ulusoy mu var oyunculuk Adina ne var onda?
Eskilerden Zeki / Metin - Kemal Sunal vs. koysalar daha çok tutar