Şimdi Ara

Turkuvaz internet Seiko SKS587P sahte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu işten anlayanlara bir sorum olacak internerten Hepsiburadadan turkuvaz internet isimli satıcıdan Seiko sks587p model bir saat aldım ancak fiyatı saat ve saat de 1500 TL iken konyalıda 1200 tl gerçi nette 600-900 bandında bir çok satıcı var ben ekstra %25 indirim ile 491,24 TL ye aldım. Alırken de açıkçası çok pahalı bir model olmadığını düşündüğüm için imitasyonu olucağı aklıma gelmedi. Aranızda turkuvaz internet satıcısından alışveriş yapan tanıyan var mı ve bu saat geldiğinde çakma olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkuaz internetten daha önce saat aldım sorun çıkmadı. Ama onceden bir mesaj atıp merak ettiğiniz sorulari sorun...

• bi kaç aydır bu saate bende bakıyorum. hatta bi saatçiye gidip gösterdim. bu fiyata gerçekten orjinal seiko veriyosa kaçırma en kötüsü bin liradan başlıyor demişti güvenip alamadım ben hocam. geldiğinde ürün hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
  • bende takip ediyordum o saati aydın saat internet siztesindeki yetkili satıcılarda turkuaz da var ama yinede bilemedim sizin saat geldimi
  • Seiko kronograf kuvars saatlerin kampanyalarda 400-500 TL civarına düşmesi normal. Fakat aynı veya yakın fiyata bilek çok kalın değilse 37-38 mm lik Seiko 5 otomatik saatleri daha çok tavsiye ederim. Eğer illa kronograf kuvars olsun derseniz 200 TL civarına Seiko alt markası olan Pulsar saatler de olabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio Edifice Sahte Mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.