Şimdi Ara

Turna.com da kart puanları x2 ile harcanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
24
Favori
15.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam o puan ile gidip markette alışveriş yapabilir yada akaryakıt alabilir. Size vermesinin bir avantajı yoksa neden versin? 1400 degilde 1200e ortayı bulun bari. Sizde puanı babanizin hayrina almıyorsunuz x2 gibi süper bir oran olduğu için gidipte puan almaya çalışıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Haziran 2024; 16:16:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    Bende 1e 1 verdim ancak alan kisilerinde hep bana hep bana modunu bırakmaları gerek. Çünkü verilen avantaj gayet büyük, %25-40 gibi bir oran verilseydi evet bunu paylaşmanın bir anlamı bencede yoktu ancak verilen oran %100...

Puan gecmeyen yerde normal kart kullanır kullanıcı sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Haziran 2024; 18:25:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maximil var geçiyor mu bilmiyorum. 1e1 transfer edebilirim ben de

• 2000 lik bileti 1400e alırken 600tl kar yapıp diğerinin yaptığı 400tl ye göz dikmek bir de türkiye işi diye laf sokmaya çalışmak asıl tam bize özgü bir olay hep bana hep bana tavan yapmış.

• Ne kart girsem "bu metodu çağırma yetkiniz bulunmamaktadır" diye hata veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt

mobilden deneyin, ısrarcı olun..

• mobilde de aynı , farklı bankalarla denedim sanırım sanal kartları kabul etmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi uçuşlarda geçerli 150 TL indirim yurtdışı uçuşlarda geçerli 350 TL indirim kuponu çek satışta var kombo oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün puan ekleyip 2 kat olan oldu mu. kampanya İlk 10000 kişi diyor, doğmamıştır umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.