Şimdi Ara

Turna.com da kart puanları x2 ile harcanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
24
Favori
15.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafadan atmasanız mı acaba? İnsanları yanlış yönlendirmeyin boşu boşuna. 9 maddeyi bırakıyorum aşağıya.

• Hesabına aktardığın puanlarla ister kendin için, ister başkaları için uçak, otobüs, feribot bileti satın alabilir veya otel rezervasyonu yapabilirsin. Bu konuda herhangi bir kısıtlama yoktur.

www.turna.com
    Kredi Kartı Puanlarınla Uçak Bileti Al, Kart Puanlarını Öğren - TURNA
    https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari
  • Şimdi tekrar baktım da dediğim metro turizm için geçerli fazla genellemişim ilk denemede. Online iptal seçeneği olanlar turna puan ile alınabiliyor sanırım. Metro dışında puan geçmeyen başka firmalar da olabilir, puanla bilet alınamayan. Kısıtlama yoktur denilen bu şekildeymiş.

• Tum kartlardaki puanlari topladim bilet aldim. Bazi biletler normalden bile ucuz olabiliyor. Firsat icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landwarior L kullanıcısına yanıt
    Kaynağınız varmı yoksa altta ki arkadaşın dediği gibi salladınız mı? Yada farklı bir olay mı yaşadınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

Arkadaşın ki ciddi bir iddia, aslı olduğunu düşünmüyorum. Ben dün puanlarla otobüs bileti aldım ama normal puandan mı hediye puandan mı aldı bilmiyorum. Bunu kontrol edebileceğimiz biryer bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 9 Haziran 2024; 21:47:58 >
  • turna com indirim kodu bilen, duyan, gören?

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Çek satışta var

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt

eyv..

o değil de kodu girecek yeri bulamadım

kaldırmışlar mı ki?

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Alınan indirim kodu ile Turna.com web sitesine ya da Uçak Bileti Turna mobil uygulamasına üye girişi yapıldıktan sonra menü içerisinden 'Kampanya/İndirim Kupon Kodu' alanına kod girilerek kampanyadan faydalanılır. Kod girildikten sonra yapılan bilet aramalarında bilet fiyatları indirimli olarak listelenir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.