Kafadan atmasanız mı acaba? İnsanları yanlış yönlendirmeyin boşu boşuna. 9 maddeyi bırakıyorum aşağıya.
www.turna.com Kredi Kartı Puanlarınla Uçak Bileti Al, Kart Puanlarını Öğren - TURNA https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari |
Turna.com da kart puanları x2 ile harcanıyor (3. sayfa)
-
-
Şimdi tekrar baktım da dediğim metro turizm için geçerli fazla genellemişim ilk denemede. Online iptal seçeneği olanlar turna puan ile alınabiliyor sanırım. Metro dışında puan geçmeyen başka firmalar da olabilir, puanla bilet alınamayan. Kısıtlama yoktur denilen bu şekildeymiş.
-
Tum kartlardaki puanlari topladim bilet aldim. Bazi biletler normalden bile ucuz olabiliyor. Firsat icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynağınız varmı yoksa altta ki arkadaşın dediği gibi salladınız mı? Yada farklı bir olay mı yaşadınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşın ki ciddi bir iddia, aslı olduğunu düşünmüyorum. Ben dün puanlarla otobüs bileti aldım ama normal puandan mı hediye puandan mı aldı bilmiyorum. Bunu kontrol edebileceğimiz biryer bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 9 Haziran 2024; 21:47:58 > -
turna com indirim kodu bilen, duyan, gören?
-
Çek satışta var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyv..
o değil de kodu girecek yeri bulamadım
kaldırmışlar mı ki?
-
Alınan indirim kodu ile Turna.com web sitesine ya da Uçak Bileti Turna mobil uygulamasına üye girişi yapıldıktan sonra menü içerisinden 'Kampanya/İndirim Kupon Kodu' alanına kod girilerek kampanyadan faydalanılır. Kod girildikten sonra yapılan bilet aramalarında bilet fiyatları indirimli olarak listelenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X