Şimdi Ara

Turnuva icin tavsiye gerekiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Trololo

Bizde katılıcaktık Antalya turnuvasına hct değildi ama tr çelıncır arkadaşlarım katılınca yemedi bizim, zaten yalovada kim vardır ki plat üstü çok takma bence

Antalya'da nerede olmustu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnothyseeMDaL

quote:

Orijinalden alıntı: srht akar

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

yaz hocam yaz bütün taktiklerini yaz

Aynı şeyi ben düşünüyordum :D bizim için basit maçlar olucak gibi

Yalovada'Mısınız? bence cok emin konusmayın hocam :) ligler neydi ?

Yalovadayız kardeşim diamond 3 2 arası gidip geliyoruz , 7 kişiyiz hangimiz müsait olursa o oynayacak ama bakalm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht akar -- 18 Eylül 2013; 22:18:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Trololo

Bizde katılıcaktık Antalya turnuvasına hct değildi ama tr çelıncır arkadaşlarım katılınca yemedi bizim, zaten yalovada kim vardır ki plat üstü çok takma bence

Antalya'da nerede olmustu?

geçen pazar mı neydi ya 2000 - 3 te ant nın ünlü takımları oradaydı ama riot düzenlememişti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalovadayız kardeşim diamond 3 2 arası gidip geliyoruz , 7 kişiyiz hangimiz müsait olursa o oynayacak ama bakalm

Turnuvaya katiliyomusunuz ? katiliyosaniz basarilar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu günkü world championship maçlarını izle gerisi gelir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turnuvaya katiliyomusunuz ? katiliyosaniz basarilar :)

Başvuru yaptık kardeşim ama bakalım cumartesi olsun , çalışan arkadaşlar vs , ne olur bilinmez

• bence brand , annie çalış sınırsız stun ve tf lerde cok etkili ve bunları counterlayan pek fazla oyuncu yok tr de
  • Arkadaşlar şu anada lolu indirdim güncelleme bitmek üzere ilk defa oynucam bilgi sıfır hangi karakteri şeçiyim
  • Diğer yorumları okumadım ama.Twisted Fate-Zed tavsiye ederim zed in ultisi latede zhonyayla fln counterlanmaz.Ultiyi adc ye aticaksin zaten.
  • hocam ya hard CC alıcaksınız ya da split push iyi olan herolar alıp teker teker kuleleri alıcaksınız artık nasıl oynuyorsanız ona göre seçim yapın.
  • Eğer takımdan 5 kişinin 2-3'ünde sersemletme varsa diana al derim. Olaya mantıksal yaklaşıyorum sadece, diana rakip takımın taşıyıcılarına çok rahat odaklanıp 2-3 saniyede aradan çıkartabiliyor ayrıca yarı-tank olması bence bir avantaj. Onun dışında sersemletme sadece destek karakterinde varsa lissandrayı tercih edebilirsin
  • Ben öyle çok turnuvaya katılan biri değilim ama benimde bir yorumum olsun. Değerlendirmek sana kalmış tabiki.

Biz profesyonel olarak öyle turnuvalara filan katılmıyoruz ama arkadaş grubumuz var sürekli aynı kişiler oynarken kendimize göre taktiklerle oynuyoruz. Bizim oyun stilimiz genelde Team fight lara dayanıyor. Mümkün olduğunca bire bir kapışmadan kaçınarak oynuyoruz hepimiz. Biz genelde karakterlerin hepsini alan etkili hasar verebilen Hero lar seçiyoruz. Örnek verecek olursam ben mide Ryze i alırım, soloya Malphite ı göndeririz, jungle a amumu gider, supporta Nunu ve adc miz Corki gibi. (bunun gibi demek istedim. tabi her zaman aynı heroları almıyoruz fakat genel olarak ne demek istediğimi anlamışsındır umarım)

Takım böyle olunca Malphite ın ulti ile başlıyor tf, ardından amumu ortalarına girip ulti atıyor. Bu sırada Ryze ultiyi açıp combosunu yapıyor. Nunu ya ilk görev adc yi koru diyoruz. Eğer adc miz rahatsa (ki genelde o 3 ultiden sonra 2 kişi eriyor,erimese bile az hp leri kalıyor) Nunu da ultiyi yapıştırıyor. Adc de arkadan gelip süpürüyor.

Genelde bu taktik işe yarıyor. Ama toplanıp midi pushlarken pek etkili olamıyoruz. Range si olan pek karakter olmadığından. Dediğim gibi çok pro değiliz, hatta pro bile değilim ama genelde böyle oynayınca kazanıyoruz. Sana kolay gelsin umarım yardımcı olmuşumdur

• orianna
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.