Şimdi Ara

Turnuva icin tavsiye gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi yalovada hct var, takim olarak katilicaz. Mainim adc, westte plat 5 im ama takimda mid olmadigindan turnuvada mid oynucam (cogu zaman oynuyodum pek bilmedigim bi lane degil). Size sorum turnuvada nasil pickler yapmaliyim? (Ahri,ori,zed gibi pickler dusunuyorum ama daha fazla pick gerek) . biraz heyecanli biriyim yasim 16 naail heyecanimi yenerim ilk kez lol de ciddi olarak turnuvada oynucam.
    not- trollemeyin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Ahri alabilirsin zed ulti latede zhonya ile counterlanır ori banla ahri pickle gg

• Yalova'da nerede?

• mekanda. baska champ onerebilirmisiniz turnuva icin takima yararli olabilen

• Bu yazacağım yorumu dikkate alır mısın bilmem çünkü bende daha herhangi bir etkinliğe, turnuvaya falan katılmadım. Ama gördüğüm şeylerden yardımcı olabilirim.
    Mesela şunu sorayım takımınızın belirli bir taktiği yok mu? Mesela split pusha dayalı oynayabilirsiniz. Şöyleki sen mide Zed alırsın, takımından 4 kişi herhangi bir koridordayken sen Zed ile split push yaparsın daha sonra adamlardan biri senin pushladığın lanei pushlamak için gider eksik kalırlar sizde herhangi bir kuleyi veya takım savaşını kazanabilirsiniz.
    Bunun dışında komboya yönelik oynayabilirsiniz. Mesela Orianna alırsın top da oynayan arkadaşına Malphite aldırırsın ve takım savaşını komboyla lehinize çevirebilirsin.
    Bunun dışında şöyle bir şey söyleyebilirim: Eğer World Championship'i izlediysen veya LCS maçlarını genelde belirli şampiyonlar alınır. Nedeni o şampiyonun o zamanlar güçlü olması veya takım ile uyumlu olmasıdır. Şöyle örnek vereyim mesela Ahri, sık sık görüyoruz, forumda tonlarca konusu açılıyor. Bu şampiyon şuan çok pickleniyor değil mi? Sende bu tür şampiyonları picklemelisin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 17 Eylül 2013; 21:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnothyseeMDaL

mekanda. baska champ onerebilirmisiniz turnuva icin takima yararli olabilen

Liss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda dalga geçtiğimiz liselileri turnuvaya alıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Bu yazacağım yorumu dikkate alır mısın bilmem çünkü bende daha herhangi bir etkinliğe, turnuvaya falan katılmadım. Ama gördüğüm şeylerden yardımcı olabilirim.
    Mesela şunu sorayım takımınızın belirli bir taktiği yok mu? Mesela split pusha dayalı oynayabilirsiniz. Şöyleki sen mide Zed alırsın, takımından 4 kişi herhangi bir koridordayken sen Zed ile split push yaparsın daha sonra adamlardan biri senin pushladığın lanei pushlamak için gider eksik kalırlar sizde herhangi bir kuleyi veya takım savaşını kazanabilirsiniz.
    Bunun dışında komboya yönelik oynayabilirsiniz. Mesela Orianna alırsın top da oynayan arkadaşına Malphite aldırırsın ve takım savaşını komboyla lehinize çevirebilirsin.
    Bunun dışında şöyle bir şey söyleyebilirim: Eğer World Championship'i izlediysen veya LCS maçlarını genelde belirli şampiyonlar alınır. Nedeni o şampiyonun o zamanlar güçlü olması veya takım ile uyumlu olmasıdır. Şöyle örnek vereyim mesela Ahri, sık sık görüyoruz, forumda tonlarca konusu açılıyor. Bu şampiyon şuan çok pickleniyor değil mi? Sende bu tür şampiyonları picklemelisin bence.

okudum pişman değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Bu yazacağım yorumu dikkate alır mısın bilmem çünkü bende daha herhangi bir etkinliğe, turnuvaya falan katılmadım. Ama gördüğüm şeylerden yardımcı olabilirim.

Tesekkurler yorumların icin brnde bu champları picklemeyi dusunuyorum takın strateji ve kombosuna en uygun olanları ama baska champ tavsiyesi almak istemistim ve heyecani yenme durumu :)

• Bizde katılcaktık ama sınav yüzünden katılamıyoruz.Biz karamürsel turnuvasını kazanmıştık.Ahri, orianna, lux bunlar rahat farmlar ve kolay kasılır. Tflerde de etkili turnuva için ideal pickler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseJms

Bizde katılcaktık ama sınav yüzünden katılamıyoruz.Biz karamürsel turnuvasını kazanmıştık.Ahri, orianna, lux bunlar rahat farmlar ve kolay kasılır. Tflerde de etkili turnuva için ideal pickler.

şoa daysan mesaj at :D lux da pek pro değilim cumartesiyr kadar denicem arada oynuyordum sağol yorumun için

• quote:

quote:

Bizde katılcaktık ama sınav yüzünden katılamıyoruz.Biz karamürsel turnuvasını kazanmıştık.Ahri, orianna, lux bunlar rahat farmlar ve kolay kasılır. Tflerde de etkili turnuva için ideal pickler.

şoa daysan mesaj at :D lux da pek pro değilim cumartesiyr kadar denicem arada oynuyordum sağol yorumun için

Lux deneme bence iyi reflexlere sahip her oyuncu lux counterlayabilir.
  • karthus al
  • aatrox, vi, lee jungle için
    ahri, zed mid için
    corki adc için
    şu an en viable olanlar tri force patch'inden sonra caitlyn banlayıp corki almanızı ısrarla öneririm.

edit: lee yi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 17 Eylül 2013; 21:49:46 >
  • karthus da bilgim yok dedigim gibi main adc :( ahri zed lis ori haric. oynayabilecegim mid onerisi varmi? ve heyecan konusunda yardim ederseniz sevinirim heyecan yaparsam batirabilirim :(

• quote:

karthus da bilgim yok dedigim gibi main adc :( ahri zed lis ori haric. oynayabilecegim mid onerisi varmi? ve heyecan konusunda yardim ederseniz sevinirim heyecan yaparsam batirabilirim :(

Heyecan yapmazsın bence.Ciddi bir ortam var.Kendini lcsde felan gibi hayal ediyorsun.Beni motive etmişti ortam.

• quote:

quote:

karthus da bilgim yok dedigim gibi main adc :( ahri zed lis ori haric. oynayabilecegim mid onerisi varmi? ve heyecan konusunda yardim ederseniz sevinirim heyecan yaparsam batirabilirim :(

Heyecan yapmazsın bence.Ciddi bir ortam var.Kendini lcsde felan gibi hayal ediyorsun.Beni motive etmişti ortam.

haklisin, zaten ualovada kac tane diamond mid vardir ki beni bulucak :D

• ahri, zed, thresh, tf, malph, vi, corki

gerek lcs gerek world championship en fazla picklenen champler.
    tavsiyem malph vi orianna thresh corki gibi bi takım oluşturun veya
    zac evelyn zed thresh corki
  • quote:

quote:

quote:

haklisin, zaten ualovada kac tane diamond mid vardir ki beni bulucak :D

Hatta custom game kurulcak karşıdakilerin ligleri düşük görünce iyice rahatlıyo insan.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.