Şimdi Ara

TURNUVA İPTAL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hırvat 0-2 İngiltere

İkinci maçtada bol net pozisyon buldum ancak değerlendiremedim.Neyse sağlık olsun 3er puanı paylaşmış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 26 Haziran 2010; 16:29:50 >
  • Brezilya bu akşam girersen seninlede yapalım maçları
  • Ben bu grup olayını pek çözemedim ya benim yaptığım takım başka takımla da yapıyo ama ben o takımla yapmıyorum
  • Abi bunun tek cozumu turnuvanin lige donusturulmesi gibi gorunuyo,oyle oluncada katilim surekliligi azalacak.E n`olacak simdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 26 Haziran 2010; 17:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Abi bunun tek cozumu turnuvanin lige donusturulmesi gibi gorunuyo,oyle oluncada katilim surekliligi azalacak.E n`olacak simdi ?

Lig olursa ben kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Abi bunun tek cozumu turnuvanin lige donusturulmesi gibi gorunuyo,oyle oluncada katilim surekliligi azalacak.E n`olacak simdi ?

Lig olursa ben kaçar

aynen
  • Aramızda yoksa lig gelmesini isteyenler mi var lig bitmiştir artık dönem kupa dönemidir
  • güncel güzel bir puan durumu çıkardım her anda güncellenir durumda... ama rusya hollandaylada yapmış

beğenirseniz diğer grublarıda yapacam..

A Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 26 Haziran 2010; 17:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Aramızda yoksa lig gelmesini isteyenler mi var lig bitmiştir artık dönem kupa dönemidir

Beyler bu akşam 2. yarım yıldız finalini yaptıktan sonra ... 3. yarım yıldız yapıcam ve 16 takım olacak Euro Cup gibi ... Turnuvanın sürpriz özellikleri olacak bence heyecanla bekleyin

• Arjantinin 3 maci varken benim 2 macim var o da guzel
  • ingiltere 0 fildişi 4
    fildişi 2 ingiltere 1

2. maçta guizadan çok kaçirdim
  • Bana kıyak geçmiş arkadaş şaka bir yana 7 takımlıya gruplar o yüzden bay durumu var
    quote:

Arjantinin 3 maci varken benim 2 macim var o da guzel
  • hırvatistan ve ingiltere'yi beklemekteyim 20.30 gibi psnde, şu an da açık hatta. hatta hırvatistan'a bir kaç mesaj attım ama sanırım arkadaş PS'in başında değil
  • Ben de bu akşam müsaitim arkadaşlar yapalım maçlarımızı
  • Brezilya: 3 - 2: Hırvatistan
    Hırvatistan: 3 - 8: Brezilya

GkhnFB ile ufak bir bağlantı sorunumuz oldu çözersek bu akşam biter benim maçlar
  • Uruguay : 5 - İtalya : 1

İtalya : 2 - Uruguay : 4
  • Arjantin 7-0 İtalya

Arjantin 3-0 İtalya
  • Hırvatistan ve İngiltere bizim gruptaysa onlarla da yapayım abi maçımı o zaman ben bitsin grup maçlarım o zaman
  • İngiltere ile sorunlar yaşadım bağlantıda, sorunsuz oynayabilen olursa haber etsin
  • fisktür düzelmesi lazım..yanlışlıklar var..rusya rakibimken hollandayla oynuyor ama benim rakibim hollanda değil..buna benzer sorunlar var..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.