Şimdi Ara

TURNUVA İPTAL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İspanya 0-4 Rusya
  • Arkdaşlar sürekli eleştirmişiniz alıntı yaparak uzun süreceği için buradan herkeze cevap yazıyorum.

1 - Fikstüre bozuk denmiş hata gösterilmemiş - fikstür 0 hata

2 - Puan durumu maçlar yapılsın koyucam dedim yapılmadan koydum

3 - Benim nie maçım eksik diyenler - 7 şerli 2 grup hmm... düşünmek lazım. 7 bir asal sayı 2 böleni vardır 1 - kendisi yani haftalarda diğer arkadaşlarla aynı sayıda maçı yapamassınıZ

4 - Fikstür hazırlanırken kimseye kıyak geçilmemiş puan durumuna göz atarsanız fixturelist copy paste olduğunu anlarsınız.

Mantık 2 bize daha hızlı sonuca ulaşmamızı sağladı. Bunu daha fazla geliştirebiliriz. şimdi 2 ve 3 ün katlarını denemeyerek daha çabuk sonuca ulaşmaya çalışalım. Bunun için nasıl bir artım yapılacağını inceleyelim.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ::Sayılar
    2 3 2 X 2 X 2 3 2 X 2 X 2 3 2 X 2 X 2 3 2 X 2 X 2 3 2 X 2 X 2 3 2 X 2 ::Katları

X burada 2 ve 3 'e tam bölünmeyen sayıları işaret ediyor. Her X ifadesi arasında kaç sayı olduğunu artımlar şeklinde gösterelim ve ortak bir kalıp bulalım.

+2 +4 +2 +4 +2 +4 +2 +4 +2 +4 +2

Görülebileceği gibi 5 sayısı ile başlayarak bu sayılar 2 daha sonra 4 ile toplanarak devam ettirilir ise 2 ve 3'ün katları otomatikman atlanmış olur. x=6 olmak üzere x (x+1) (x+2) (x+3) (x+4) (x+5) sayıları içinde x (x+2) ve (x+4) 2 nin katı olduğu için, x ve (x+3) 3 ün katı olduğu için atlanıyor. Yani her 6 sayıdan 2 tanesi üzerinde deneme yapılacağı için sayıların %33 lük bölümü denenerek sonuca karar verilecektir. Eğer sıradaki asal sayıları da (5,7,11,13) düşünür iseniz işler daha çok karışacak, buna karşın elde edeceğimiz zaman kazancı gittikçe azalacaktır. Fakat kar kardır. Bazen binde 1 daha hızlı olmak bile önem arzedebilir.

Herkeze başarılar.bu bilgiler benimdir. itü matematik saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maka7735 -- 28 Haziran 2010; 8:46:06 >

• Abi sen ne yaptın ya matematiğim iyi olmasına rağmen anlamadım bir şey burda milletin karışıklığına giden grupların ana sayfada olmaması oldu keşke fikstür koymasaydında direk grupları koysaydın millet maçını yapardı herkesle erkenden bitirirdi
  • geri kalan maçlarıda birazdan ekliyorum 1 sayfaya
  • sbah11 öglen 1 gece12 - 3 arası onlınm
  • 9 gibi online'ım. Hollanda ile maçım var.
  • Yandık ya yine Uğur'la maçımız var
  • saat 20:00'dan sonra online'm arkadaşlar yapalım tüm maçlarımızı bitsin grup maçları
  • gençler fildişi kalan maçlarını bekliyor , akşam 9 dan sabah ezanına kadar onlinem.
  • İngiltere 2-1Arjantin

Arjantin 5-2 İngiltere
  • PSN'deyseniz bi yazın buraya,geliym hemen
  • Arjantin 2-1 Hırvatistan

Hırvatistan 3-4 Arjantin

ve bu maçlarla tüm maçlarım bitmiştir teşekkürler
  • İngiltere 5 - İtalya 0
    italya 3 - İngiltere 5

güzel maclardi TSK
  • Sırbistan 1 Hollanda 6

Sırbistan 0 Hollanda 3
  • turnuvadan ayrılıyorum,ligi açan arkadaşın ciddi problemleri var
  • joe arkdaşımıza teşşekür ediyorum. olaylara burdan bir açıklık getirip artık yaşımın oyun konsollarına göre olmadığını anladığım için 2 el bölümüne satışa koyuyorum.

Sevgili arkadaşımız kusura bakma ismini bilmiyorum.Maçın ortasında nabıyorsun diye pm attı bende cevap olarak anlamadım yanlış bir şeymi var diye karşılık verdim
    Böyle maçmı olur maç içi hareketlerin hiç hoş değidir dedi : Bende yanlış bir şey yapmadığımı savunması çok arkda diye top döndürerek atağa çıktım.
    maçın ilk yarısı laglıydı tabi benim açımdan golden sonra anolagla yapılan hareketler hangisi hatırlamıyorum saga veya sola gol attıktan sonra elım orda kaldı hareket olmus kızdı 2 gol oldu hıc bırsey yapmadım.
    Sayın arkadaşımıza saygı çerçevesinde lütfen sorunu söylermisin diye sorduğumda aldığım cevap :

Hadi güle güle seni bilmiyommu ben merhem55 veya 77 idi gytyok ( yanlış yazmış olabirim arkdaş düzeltir.) diye bir şey yazdı ben anlam veremedim sizler verirseniz lütfen belirtiniz.
    Sayın arkadaşım pm'de attığın cevaplar benden yaşça küçük bir arkadaşımıza gitseydi üzülmezmiydin kötü örnek olarak topluma kazandırmamız gereken arkadaşlara abilik yapmamız lazım.
    Sizlerden çok özür dileyerek bu turnuvayı sonlandırıyorum ben geceleri öğlen çalışıyorum bu turnuva bile benim için yük elimden geldiğince uğraştım bilgiler topladım lig nasıl yapılır diye tahmaz arkadaşımızdan yardım almıştım daha öncekinde çok teşşekür ediyorum buradan.
    Eğerki daha önceki turnuvamda böyle problemli gözüktüysem diğer arkadaşlara onlardanda çok özür diliyorum.
    Hepinize bolca yüzünüzde gülücük oluşturcak psli günler.

• FRANSA 0 HOLLANDA 4
    FRANSA 2 HOLLANDA 3
  • Hocam böyle sorunlar olur senle turnuvalara katıldım ama senin hiç bir sorununu görmedim Allah var, bu yazdıklarından bir şey anlamadım zaten sen de anlamamışsın arkadaşın yazdıklarından. neyse hayırlısı olsun ama turnuva güzel gidiyordu teşekkürler yine de sağolasın
    quote:

Orijinalden alıntı: Maka7735

joe arkdaşımıza teşşekür ediyorum. olaylara burdan bir açıklık getirip artık yaşımın oyun konsollarına göre olmadığını anladığım için 2 el bölümüne satışa koyuyorum.

Sevgili arkadaşımız kusura bakma ismini bilmiyorum.Maçın ortasında nabıyorsun diye pm attı bende cevap olarak anlamadım yanlış bir şeymi var diye karşılık verdim
    Böyle maçmı olur maç içi hareketlerin hiç hoş değidir dedi : Bende yanlış bir şey yapmadığımı savunması çok arkda diye top döndürerek atağa çıktım.
    maçın ilk yarısı laglıydı tabi benim açımdan golden sonra anolagla yapılan hareketler hangisi hatırlamıyorum saga veya sola gol attıktan sonra elım orda kaldı hareket olmus kızdı 2 gol oldu hıc bırsey yapmadım.
    Sayın arkadaşımıza saygı çerçevesinde lütfen sorunu söylermisin diye sorduğumda aldığım cevap :

Hadi güle güle seni bilmiyommu ben merhem55 veya 77 idi gytyok ( yanlış yazmış olabirim arkdaş düzeltir.) diye bir şey yazdı ben anlam veremedim sizler verirseniz lütfen belirtiniz.
    Sayın arkadaşım pm'de attığın cevaplar benden yaşça küçük bir arkadaşımıza gitseydi üzülmezmiydin kötü örnek olarak topluma kazandırmamız gereken arkadaşlara abilik yapmamız lazım.
    Sizlerden çok özür dileyerek bu turnuvayı sonlandırıyorum ben geceleri öğlen çalışıyorum bu turnuva bile benim için yük elimden geldiğince uğraştım bilgiler topladım lig nasıl yapılır diye tahmaz arkadaşımızdan yardım almıştım daha öncekinde çok teşşekür ediyorum buradan.
    Eğerki daha önceki turnuvamda böyle problemli gözüktüysem diğer arkadaşlara onlardanda çok özür diliyorum.
    Hepinize bolca yüzünüzde gülücük oluşturcak psli günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 29 Haziran 2010; 0:41:50 >

• @maka7735

psikolog falan değilim ama senin cidden kişiliğinle ilgili sıkıntıların var arkadaşım..o yüzden seninle daha fazla muhattap olmaya gerek duymuyorum..tek diyeceğim şudur;bundan sonra bu arkadaşın ve fakelerinin açtığı/açacağı turnuvalara katılanlara allah sabır versin...
  • tam alışmıştım turnuva ne oluyo ya 1 kişi için 14 kişi göz arda edilemez...
    Çıkmak isteyen arkadaş çıkar turnuva dewam eder... maçlarını iptal yada 3-0 maglüp sayarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4321 -- 29 Haziran 2010; 0:47:11 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.