Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kulaklığı ses kartındaki optik kabloya bağladım. Ayarları 7.1'e getirdim. Youtubedan 7.1 ses testine baktım. Ses çıkışlarından, turtle beach seçeneğini seçtiğim zaman , sesi stereo veriyor. Ama çıkışı sdpf out, yani optik çıkışa verdiğim zaman, 7.1 veriyor sesi...Sesler gelmesi gerektiği yerden geliyor. Gayet güzel bir deneyimdi. Sanırım kulaklığa pc'de 7.1 desteği de gelmiş. Yoksa optik seçeneğini seçtiğim zaman kulaklıktan ses gelmemesi lazımdı. Tıpkı ps4'teki gibi , ayarlıyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

12/2016'da gelmiş. Sanırım 7.1 desteğini PC'de kullanamıyoruz. Açıkcası 450 versiyonunu alıcam gibi ama bunuda araştırmak istedim.

Hayır 7.1 desteği var, ayrıca update ilgili ne geldiği bilnmiyor hiçbir yerde yazmıyor araştırdım. PC'dede zaten daha önce çalışıyodu. 7.1 desteği sanal olarak yada tam randımanlı çalışmayabilir pcdde optikten bağlanmıyor çünkü kalite farkı olur ama yeterli sanalda olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

12/2016'da gelmiş. Sanırım 7.1 desteğini PC'de kullanamıyoruz. Açıkcası 450 versiyonunu alıcam gibi ama bunuda araştırmak istedim.

Hayır 7.1 desteği var, ayrıca update ilgili ne geldiği bilnmiyor hiçbir yerde yazmıyor araştırdım. PC'dede zaten daha önce çalışıyodu. 7.1 desteği sanal olarak yada tam randımanlı çalışmayabilir pcdde optikten bağlanmıyor çünkü kalite farkı olur ama yeterli sanalda olsa

Stealth 520 - PC Compatibility
    The Stealth 520 was designed for PS3 and PS4 consoles only. We are unable to guarantee universal PC compatibility for the Stealth 520.

With a firmware update released in 12/2016, it is possible to use the Stealth 520 properly on a PC. Firmware update instructions and the Ear Force Audio Hub download link are detailed in the Ear Force Audio Hub - Firmware Update for PS4 Without Optical article. The firmware update modifies the controls on the Stealth 520 to work without an optical cable connection from the transmitter. A Stealth 520 PC setup will only use the USB path.

https://support.turtlebeach.com/hc/en-us/articles/228561307-Stealth-520-PC-Compatibility

Bahsettiğim yazı buydu. Neyse siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz. Bu kırılma çatlama problemi çok sık mı görülüyor acaba ?

• Turtle beach 500p kulaklıgım dün geldi daha önceleri gold kullanıyordum. Kulaklıgı ps4 pro bagladım. Benim sorunum ps4 açtıgımda sanki kulaklık açık gibi tv hob (soundbar) ses gelmiyor. ne zaman cihazlar-çıkış cihazı (burada500p tanımlı) tv ayarlıyorum o zaman hoblardan ses geliyor. Ps4 her açtıgımda bunu yapmak zorunda kalıyorum.
    Sony gold kullanırken kapadıgımda tv den direk ses geliyordu. Bunu nasıl ayarlıyabilirim. Birde çok yerde okudum ps4 taktıgımız usb stickten optik kablo ile ps4 optik girişine baglantı yapmak gereklimi? yardım ederseniz sevinirim tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapse53

plasitk.en dandiğinden.kendi kendine cıt diye kırıldı

hocam ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi.aynısı benim başıma da geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Siz 500p mi kullanıyorsunuz? kulaklık kapalı oldugu halde ps4 ilk açılışta tv hob ses alamama sorunu yaşıyormusunuz? tv den ses almak için illahi cihazlar-çıkış cihazını tv ayarlamam gerekiyor her ps4 açılışında aynı işlemi yapmak sıkıyor bunun bir çözümü yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

quote:

Siz 500p mi kullanıyorsunuz? kulaklık kapalı oldugu halde ps4 ilk açılışta tv hob ses alamama sorunu yaşıyormusunuz? tv den ses almak için illahi cihazlar-çıkış cihazını tv ayarlamam gerekiyor her ps4 açılışında aynı işlemi yapmak sıkıyor bunun bir çözümü yokmu?

evet hocam var öyle bir olay ama ben hiç sorun olarak görmedim. şikayetim olmadı yani. tek sıkıntı bu kadar kolay kırılması oldu. çok kalitesiz malzeme kullanmışlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

quote:

evet hocam var öyle bir olay ama ben hiç sorun olarak görmedim. şikayetim olmadı yani. tek sıkıntı bu kadar kolay kırılması oldu. çok kalitesiz malzeme kullanmışlar.

Benim eski gold da parça parça kırıldı bunları narin kullanacagız belli oldu. Bu dedigim sorunda bu firmaya yakışmadı. ya usb sticki kulaklıgı kullanacagımız zaman takıcagız yada her seferinde menüden ayarlıyacagız. Son olarak ps4 de, usb stickden ps4 optik çıkışa içinden çıkan kabloyu takmalimiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 15 Ocak 2017; 16:51:9 >

• Ben kürdan ve bantla iki tarafıda saglamlastırdım.Şimdilik idare ediyor.
  • hocam ben kulaklığı açıp kapatıyorum daha kolay geliyor o da bir yöntem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

hocam ben kulaklığı açıp kapatıyorum daha kolay geliyor o da bir yöntem :)

Saçmalık :) kutusunda oldugu için çıkarmak zor. benim çözümümde usb çıkartıyorum ps4 den kullanacagım zaman usb takıyorum.
  • merhaba kulaklıgı yeni aldım 1-2 sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.

1- kutuda felan dts 7.1 diye yazmışlar heryerde de böyle geciyor fakat ps4 den dolby 5.1 seciyoruz ve kitapcıkta sadece bunu seçin diyor dts felan boş kalacakmış doğrumudur ?

2- eq ayarlarından 1 kez basınca natural, boost, boost-treble, vocal boost diye seçenekler var normalde kagıtda yazdıgı gibi uzunca basınca dts aktif oluyor ve gaming, film, music gibi secenekler olması lazım ama uzunca basınca herhangi bir tepki vermiyor ?

acaba en başta dts seçmedik diye mi oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

merhaba kulaklıgı yeni aldım 1-2 sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.

1- kutuda felan dts 7.1 diye yazmışlar heryerde de böyle geciyor fakat ps4 den dolby 5.1 seciyoruz ve kitapcıkta sadece bunu seçin diyor dts felan boş kalacakmış doğrumudur ?

2- eq ayarlarından 1 kez basınca natural, boost, boost-treble, vocal boost diye seçenekler var normalde kagıtda yazdıgı gibi uzunca basınca dts aktif oluyor ve gaming, film, music gibi secenekler olması lazım ama uzunca basınca herhangi bir tepki vermiyor ?

acaba en başta dts seçmedik diye mi oldu ?

Selamlar valla eskici kullanıcılar pek sorulara cevap vermiyor. Bende yeni aldım benimde hoşuma gitmeyen ps4 her açtıgımda tv den ses gelmemesi sesin kulaklıkta olması burda sorunu usb çıkararak buldum. kullanıcagım zaman usb takıyorum. dts soruna gelince bu kulaklıgın dts verdigini sanmıyorum. Yanlız genede malzeme kalitesini saymassak sony gold kulaklıgından iyi ses veriyor. fiyat performans ürünü kullanan bir iki arkadaş naturalde kullandıgını söyledi bende o ayarda kullanıyorum.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

1. bu seçimler sanırım optik kablo çıkışını en optimum seviyede tutmak için yapılan ayarlar başka seçeneğiniz yok evet haklısınız bu ayartları yapmak zorundayız.

2. ben ps4 ü açtıktan sonra kulaklığı açıyorum fakat uzun süre basılı tutuyorum. önce kulaklık açılma sesini duyacaksınız ama elininizi çekmeden beklerseniz bir ses daha duyacaksınız(eşleşme ayarının yapıldığını söylüyor.). elinizi çektikten sonra kısa bir kez basarsanız game mode diyor. her bastığınızda da başka moda geçiyor. yani uzun değil kısa basıyorsunuz.
  • Merhaba bu kulaklıklardan birini sipariş edeceğim ama aralarındaki farklılıklar olarak hiç bir bilgim yok sadece px4 teki kulaklık üstündeki tuşlar ve görünüşü daha güzel geldiği için px4 düşünüyorum. Ürünler arasında ne gibi farklılıklar mevcut bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mi ?
    Ear Force Stealth 500P
    Ear Force PX4 Premium
    Ear Force Stealth 400 Fully
  • haus217 H kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

şöyle anlatayım

Ear Force Stealth 500P 7.1 ses çıkışı veren surround ve ayrıca full wireless

Ear Force PX4 Premium surround fakat kablolu(kabloyu dual shock kontrole bağlıyorsunuz ama ürün tanıtılırken wireless olarak tanıtılır)

Ear Force Stealth 400 Fully Stereo ses çıkışı verir ve full wireless.
  • Murderthekings kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevabiniz icin fakat bir sey daha sormak istiyorum 500p nin surround olmasi ve 400 e gore ebat olarak biraz daha buyuk olmasi disinda bir farklilik yok sanirim degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun güncel fiyatı 650 lira! 1 seneye kalmaz 800 ü bulur bu dolar endeksiyle. Peki 650-800 liraya değecek bir kulaklık mı ona sormak lazım? Her şeyden önce telefonda, tablette müzik dinlemek istesem bu kulaklık iş görmeyecek, kulak içi kulaklığın kablo belasından bıkmış biri olarak isterdim ki hepsinde iş görsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haus217 H kullanıcısına yanıt
    evet hocam o 2 kulaklık arasında sadece surround farkı var. 400 de gayet kulanışlı ve iş görür bir kulaklık eğer almayı düşünüyorsanız.
  • hocam fiyat konusunu bilmem ben bu kulaklıktan 3 tane aldım kendime ve arkadaşlarma en fazla 260 tl ödedik. onun dışında işgörmezden kastınız wireless bağlanmaksa evet telefonla tablette kullanamazsınız ama kablolu olarak kullanabilirsiniz. ayrıca bilgisayarınızda veya televizyonunuzda usb girişi olduğundan ikisinde de wireless kullanabilirisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.