Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yeni bir kulaklık tanıttı sony lansman da platinum wireless headset diye ne zaman çıkıcak fiyatı ne olucak bilginiz varmı gold wireless den farkı ne acaba .??
  • Arkadaşlar merhaba
    Ben ürünü amazondan sipariş ettim ama şunu merak etdiyorum, tüm konuyu okudum net cevapta yok aslında.
    Benim lg 4k led var, optik çıkış ve usb kullanarak tv ye bağladığımda ses alıyorum ama bu ses 7.1 mi, yani tv den blu ray izlerken dolby yada dts ses alabiliyomuyuz ?

Teşekürler
  • Şuan amazonda 65usd kargo ile 75,82usd almak isteyen kaçırmasın bence...
  • Şuan Amazon'da ki fiyatı inanılmaz derecede iyi. Kalitesi o fiyatın üzerinde. ben ilk çıktığında 420 tl'ye mal ettim. Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper fiyat tekrar aldım kırılmıştı , gold wireless satılık isteyen varsa yazabilir uygun vereceğim 1-2aylık henüz. Eksiksizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bu kulaklığın tarihindeki en ucuz olduğu an bu an sanırım. benim var kırık da değil ama alasım geldi bu fiyatı görünce
  • İndirime girer girmez alıcam

• Oh be özlemişim aleti geldi nalet :)

Ay sonu düşer kara cumada yine.

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Nasıl özlemişsin nerdeydiki birde düşermi bu ay hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 1 Kasım 2016; 18:51:05 >
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Gold wireles düşünüyordum son anda vazgeçtim bu kulaklığı alıcam artık

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    1.5 yılın sonunda kırılmıştı, en yakın ihtimal kara cuma bence indirim için . Şuan baya yüksek çünkü

• Arkadaşlar bu kulaklığı kullanıyorum fakat şöyle bir durum var çözemedim, kulaklık ps4 e bağlıyken parazit sesi alıyorum bunu nasıl düzelte bilirim ? Yani kulaklık da oyunda değilken sürekli tiz bi ses var bunun çözümü var mı..
  • Şu an amazonda 79 dolar daha da düşer mi acaba? Yoksa yapıştıralım mı bir tane?

• quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

Şu an amazonda 79 dolar daha da düşer mi acaba? Yoksa yapıştıralım mı bir tane?

Kara cumayı bekleyin bence az kaldı, geçen ay 65 dolar a aldım ben belki yine düşer.

• Valla hocam sabırsızlığımın kurbanı olup dayanamadım verdim siparişi, 5 dolar da amazon app indirimi ile 75 dolara geldi. 10 dolar da gönderi ücreti. Vergi falan kesmedi ayrıca. İyi mi ettik kötü mü bilemedim

Edit: 1 saat içinde yeniden 99 dolara çıktı. Vay canına erken davranmışım. Yalnız adres yazarken bir harfte türkçe karakter kullanmışım umarım sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 9 Kasım 2016; 16:15:35 >
  • Kulaklık son zamanlarda cızırtı yapmaya başladı.İnternette baktım static feedback diye de geçiyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

• Bu kırılma sorunu tüm kulaklıklarda oluyor mu yoksa dikkatsizce kullanma sonucu mu kırılıyor? Almayı düşünüyordum ama kolayca kırıldığını görünce tereddüt ettim sizce bu kulaklığı mı alayım gold wireless mi?
  • 500 pde telefondan kablosuz olarak müzik dinleyebiliyoröuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Bu kırılma sorunu tüm kulaklıklarda oluyor mu yoksa dikkatsizce kullanma sonucu mu kırılıyor? Almayı düşünüyordum ama kolayca kırıldığını görünce tereddüt ettim sizce bu kulaklığı mı alayım gold wireless mi?

BEnim 2 yıl sonunda kırılmıştı. Gold daha konforlu geniş fakat 500p nin yanına yaklaşamaz . Ama kablosuz olsun ortalama güzel bi kulaklık olsun derseniz gold alın daha garanti. Yok ses sağlam son ses daha yüksek olsun müzik de dinlerm , daha kaliteli ses severim derseniz 500p

• Erkan0192 kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki hayır. USB girişi ve fiber çıkışı olmayan herhangi bir cihazdan kablosuz ses alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murderthekings -- 24 Kasım 2016; 21:7:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.