Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrah44

Ben px24 modelini aldim amazondan. 7.1 surround ses var, 500pden farki kablolu olmasi. 500p cok pahali. Herkese px24 u tavsiye ederim.

Dts ses varmi tavsiye ettiginiz kulaklikta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende iyi bir gaming kulaklık bakıyorum ps4 kullanıyorum zaten en cok oyın ve film için iyi birşey bakıyorum fakat yakın zamanda xbox one da alıcam onun içinde ayrı bir kulaklık almak istemiyorum hem her iki konsolda hemde pc de çalışıcak bir model yokmu acaba

Ps gold weriless kullandım beni tatmin etmedi açıkcası ve sattım turtle beach stealth 500p hoşuma gitti ve genel yorum olumlu fakat dedigim gibi sadece ps4 ve pc için uyumlu

Birde sitesinde yeni bir model görünüyor yakında geliyormuş beach 520p modeli arada nasıl bir fark olucak acaba

Bu kulaklık işi gerçekten karışık ce sıkıntılı bir olay aslında benim istegimi karşılıyan yani her iki konsoldada çalışan Astro A50 modeli var ve oyuncu kulaklıgı konusunda herkez övgü ile bahsediyor ilk 3 ün arasında bir kulaklık diyorlar fakat ciddi dereıdece pahalı ve türkiyede yok

Beyler deneyimlerinize güvenerek sizden yardım istiyorum hangi marka ve model almalıyım öneriniz nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

quote:

Ben px24 modelini aldim amazondan. 7.1 surround ses var, 500pden farki kablolu olmasi. 500p cok pahali. Herkese px24 u tavsiye ederim.

284 tl veren 385 tl verir bence
    kart taksit yaptirim
    olur bitter

284 tlyi nerden cikardin? 217 tlye aldim amazondan.

doviz ceviriye baktim aldin yerin lik atsana hocam bende hemen alayim
    99 dolar diyor 130 tl geliyor
  • quote:

quote:

quote:

284 tl veren 385 tl verir bence
    kart taksit yaptirim
    olur bitter

284 tlyi nerden cikardin? 217 tlye aldim amazondan.

tmm o ole benim alcam kulaklik o fiyat hocam
  • quote:

seni aldin kulaklik ps4 uymuyor galba
  • arkadaslar ben birsey sorucam ben adresimi
    amazon kaydetcem
    ama kabul etmiyor

Kaptanpaşa Mah. Darulaceze Cad. Halit Ziya Türkkan Sok. No: 2A Şişli İstanbul
    34380 diye yazdim kabul etmiyor neden sizce
  • quote:

quote:

seni aldin kulaklik ps4 uymuyor galba

Ps4, xbox pcye tam uyumlu zaten tus var hangi cihazda kullanmak istiyorsan o moda geciyorsun. Ps4te kullanacaksan ps4 moduma, pc ya da xboxta kullanacaksan o moda geciyorsun. Pcde henuz denemedim ama ps4 ve cep telefonunda sesi tatmin edici kalitede ve sony wireless gibi sesi dusuk degil.

Dts destegini bilmiyorum.

Mikrofonu sesi cok net iletiyor, kumandasi uzerinde mikrofonu tek tusla kapayip acabiliyorsunuz.

Amazonda kargoyla beraber 72 dolar.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00YXO5V3U/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1472952195&sr=8-1&pi=SL75_QL70&keywords=px24

• Turteal beach 500p arastirmalarima gore ps4 e en uygun ve en iyi sesi veriyor.Siparisi gectim ..Dts ve 7.1 .vede wireles ps4 te ender kullanilan kulakliklardan

• pişman olmazsınız, hayırlı olsun.
  • tsk ben vercem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Beyler bende iyi bir gaming kulaklık bakıyorum ps4 kullanıyorum zaten en cok oyın ve film için iyi birşey bakıyorum fakat yakın zamanda xbox one da alıcam onun içinde ayrı bir kulaklık almak istemiyorum hem her iki konsolda hemde pc de çalışıcak bir model yokmu acaba

Ps gold weriless kullandım beni tatmin etmedi açıkcası ve sattım turtle beach stealth 500p hoşuma gitti ve genel yorum olumlu fakat dedigim gibi sadece ps4 ve pc için uyumlu

Birde sitesinde yeni bir model görünüyor yakında geliyormuş beach 520p modeli arada nasıl bir fark olucak acaba

Bu kulaklık işi gerçekten karışık ce sıkıntılı bir olay aslında benim istegimi karşılıyan yani her iki konsoldada çalışan Astro A50 modeli var ve oyuncu kulaklıgı konusunda herkez övgü ile bahsediyor ilk 3 ün arasında bir kulaklık diyorlar fakat ciddi dereıdece pahalı ve türkiyede yok

Beyler deneyimlerinize güvenerek sizden yardım istiyorum hangi marka ve model almalıyım öneriniz nedir

beyler fikri olan yardımcı olucak kimse yokmu .??

• quote:

quote:

Beyler bende iyi bir gaming kulaklık bakıyorum ps4 kullanıyorum zaten en cok oyın ve film için iyi birşey bakıyorum fakat yakın zamanda xbox one da alıcam onun içinde ayrı bir kulaklık almak istemiyorum hem her iki konsolda hemde pc de çalışıcak bir model yokmu acaba

beyler fikri olan yardımcı olucak kimse yokmu .??

Astro nere 500 p nere fiyat olarak.

520p 500 p nin güncellenmiş hali okudum şimdi de, yine ilk fiyat 130$ gereksiz pahalı 500p alınır onu alana kadar aynısı herşeyi, daha sağlam bi yapıda yapmamışlar tek eksisi o çünkü. Kulaklık minderi vs değişmiş azıcık o kdar hep aynı. Ben gold wireless yerine keşke tekrar 500p alaymışım diorum bazen :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    anladım hocam gerçekten bu kulaklık olayı çok karışık bende gold wiriless kullandım ama begenmedim artık bir kere alıyım ve birdaha uzun yıllar bu olayı duşunmek istemiyorum sanırım ben bir iki ay daha bekleyip Astro A50 alıcam gibi çünkü sadece ps4 kullanmıyorum bana optik girişten sesi alıp direk aktarıcak bir set lazım çünkü ilerde ps5 yada xbox one ın yenı modellerı cıkıcak ileriye dönükbir yatırım olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 4 Eylül 2016; 13:49:58 >
  • quote:

anladım hocam gerçekten bu kulaklık olayı çok karışık bende gold wiriless kullandım ama begenmedim artık bir kere alıyım ve birdaha uzun yıllar bu olayı duşunmek istemiyorum sanırım ben bir iki ay daha bekleyip Astro A50 alıcam gibi çünkü sadece ps4 kullanmıyorum bana optik girişten sesi alıp direk aktarıcak bir set lazım çünkü ilerde ps5 yada xbox one ın yenı modellerı cıkıcak ileriye dönükbir yatırım olsun istiyorum

Ps4 ün yeni versiyonunda optic çıkış yok galiba önce bekleyin netleşsin detaylar mağdur olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Ps4 ün yeni versiyonunda optic çıkış yok galiba önce bekleyin netleşsin detaylar mağdur olmayın

optik çıkış var hocam ps4 neo da yeni cihazlar çıktıgında da optik çıkış herzaman olucakdır çünkü olaya sadece kulaklık olarak bakmayın çogu kişi ses sistemlerine baglıyor mesela benim logitech Z5500 sistemim var optik ile baglı ps4 e cihaz ların digital sesini optik den başka aktaramazsınız birde HDMI tabi ama o alternatif bir durum zaten yani yeni bir giriş çıkış bulunmadıkca optik giriş çıkış daha uzun yıllar bizim ile olucakdır genede teşekkür ederim hocam artık şuanki durumu göz önünde bulundurarak el mahkum zaten dedigim gibi xbox one da va ps4 de var her birine ayrı ayrı kulaklık almakdan sa en dogru seçim böle görünüyor

• Tekrar güncelliyorum. Elite 800 modelinin 500p ye göre noise cancelling dışında performans manasında avantajı mevcut mu? Bunun dışında aşırı sağlam gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

optik çıkış var hocam ps4 neo da yeni cihazlar çıktıgında da optik çıkış herzaman olucakdır çünkü olaya sadece kulaklık olarak bakmayın çogu kişi ses sistemlerine baglıyor mesela benim logitech Z5500 sistemim var optik ile baglı ps4 e cihaz ların digital sesini optik den başka aktaramazsınız birde HDMI tabi ama o alternatif bir durum zaten yani yeni bir giriş çıkış bulunmadıkca optik giriş çıkış daha uzun yıllar bizim ile olucakdır genede teşekkür ederim hocam artık şuanki durumu göz önünde bulundurarak el mahkum zaten dedigim gibi xbox one da va ps4 de var her birine ayrı ayrı kulaklık almakdan sa en dogru seçim böle görünüyor

Ps4 slim de optic yok görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Tekrar güncelliyorum. Elite 800 modelinin 500p ye göre noise cancelling dışında performans manasında avantajı mevcut mu? Bunun dışında aşırı sağlam gözüküyor

Websitesinde yeterli fark yararacak bilgi yok bence.

Sağlam olduğu belli de ses kalitesi de farklıdır ama bilgi yok sadece tahmin. O paraya astro a50 alırım dahada iyidir diye düşünüyorum.

• Ps 4 adına hangi kulaklık öneriniz arkadaşlar sadece oyun üstüne desek daha doğru olur
  • Ps4 Pro ile uyumlu olur mu acaba boşuna almış olmayalım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.