Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü olmuş geçmiş olsun. O kırılan bölümlerin malzemesi nedir?
  • plasitk.en dandiğinden.kendi kendine cıt diye kırıldı
  • Plastik kalitesi kötü gerçekten. Metal bir parça ile desteklenseymiş iyi olurmuş. Kibar kullanmak lazım. Ama ürünün ses kalitesi muazzam.
    Her güzelin bir kusuru vardır ne diyelim.

Refurbished ürünlerin arızalı çıkma şansı orjinal üründen daha düşük diye bir yazı okumuştum geçenlerde. Mantıklı geliyor banada. Orjinal üründe sıkıntı
    çıkmayacak diye bir şey yok sonuçta.

Ben kullanıyorum, şu anda bir sıkıntı yok.
  • Plastik kalitesi kötü gerçekten. Metal bir parça ile desteklenseymiş iyi olurmuş. Kibar kullanmak lazym. Ama ürünün ses kalitesi muazzam.
    Her güzelin bir kusuru vardır ne diyelim.

Refurbished ürünlerin arızalı çıkma şansı orjinal üründen daha düşük diye bir yazı okumuştum geçenlerde. Mantıklı geliyor banada. Orjinal üründe sıkıntı
    çıkmayacak diye bir şey yok sonuçta.

Ben kullanyyorum, şu anda bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotime -- 5 Nisan 2016; 17:31:01 >
  • Başarılı inceleme için teşekkürler.

Bir deneyelim bakalım diye düşünüyordum. Oyun oynamam ama ses haliyle önemlidir bana da. Ancak şuraya bakınca yorumları okuyunca değmez dedim. Piyanist narinliğinde ellerim yok :)

http://www.amazon.com/Turtle-Beach-Headphone-Playstation-4-3/dp/B00MNP9PD8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459938256&sr=8-1&keywords=Turtle+Beach+Ear+Force+Stealth+500p+Wireless%2FDTS#customerReviews

• Arkadaşlar bir sürü sorruond gamer kulaklık kullandım. G930 corsair veangence 2100 g35 hyperx vb.... Ama sorruond olayını sadece corsair ın yapabildiğini hyperx in de berabt sorrruond a sahip olduğunu test ettim gördüm.
    SORUM ŞU: bu kulaklığın 7.1 i gerçekten nasıl? ve duyduğum kadarıyla pc de stereo ps4 te 7.1?? bu bilgi ne kadar doğru. Şarja takınca mikrofon team speak gibi durumlarda (şarjda kullanırken) cızırtı yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Arkadaşlar bir sürü sorruond gamer kulaklık kullandım. G930 corsair veangence 2100 g35 hyperx vb.... Ama sorruond olayını sadece corsair ın yapabildiğini hyperx in de berabt sorrruond a sahip olduğunu test ettim gördüm.
    SORUM ŞU: bu kulaklığın 7.1 i gerçekten nasıl? ve duyduğum kadarıyla pc de stereo ps4 te 7.1?? bu bilgi ne kadar doğru. Şarja takınca mikrofon team speak gibi durumlarda (şarjda kullanırken) cızırtı yapıyor mu?

Corsairin kulaklıkları PS4te 7.1 destekliyor mu?
  • komoli kullanıcısına yanıt
    Ps4 kullanmıyorum bu yüzden bilmiyorum
  • komoli kullanıcısına yanıt
    Desteklemiyor
  • Aslında güzel soru 7.1 i ps4 üzerinde nasıl test edebiliriz?
    Youtube dan bişeyler açsak 7.1 yazan doğru olurmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzemenin bu denli kotu olduguna eminmisiniz ? Bende turtle in px5 ten itibaren phantom a kadar cikardigi tum cod serisi var hepsinin plastik kalitesi cok ust seviyede ne kirilma ne catlama hicbir problem yasamadim
  • Maalesef turtle beach in Facebook'a sayfasında bir çok kişi 500p nin kırık resimlerimi koymuş. Hepsi aynı durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 400 modeli var daha önce yazmıştım çok kolay kırıldı. Bende adreste gösterdiğim gibi tamir ettim.
    http://www.gokcecoskun.com/p/blog-page_26.html?m=1

Ama yine kırıldı yine kırıldı. ☺

• Arkadaslar amazondan almayi planliyorum ama gumrukde takilirmi diye tedirginim alanlar nasil aldi ilk defa alisveris yapicam amazondan yardimci olursaniz sevinirim. Bide amazon card cikarirsak baya bi indirim yapiyor kulakliga.
    http://www.amazon.com/Turtle-Beach-Headphone-Playstation-4-3/dp/B00MNP9PD8

• quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius

Ben de 400 modeli var daha önce yazmıştım çok kolay kırıldı. Bende adreste gösterdiğim gibi tamir ettim.
    http://www.gokcecoskun.com/p/blog-page_26.html?m=1

Ama yine kırıldı yine kırıldı. ☺

400 modelinin ses siddeti iyi mi hocam? 500p gumruk bedeli sinirina takiliyor bunu dusunuyorumda ses duzeyi dusuk olmasin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chivalrous

Arkadaslar amazondan almayi planliyorum ama gumrukde takilirmi diye tedirginim alanlar nasil aldi ilk defa alisveris yapicam amazondan yardimci olursaniz sevinirim. Bide amazon card cikarirsak baya bi indirim yapiyor kulakliga.
    http://www.amazon.com/Turtle-Beach-Headphone-Playstation-4-3/dp/B00MNP9PD8

Amazon rehberi var oradan devam edebilirsin. Popüler konularda genelde zaten biraz genişletip görebilirsin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chivalrous kullanıcısına yanıt
    Gümrük işlemlerini amazon senin adına yapıyor zaten. Senden zaten 104,94dolar ürün ücreti, 9,87dolar kargo ve 20,67 dolar da gümrük ücreti alıyor. Toplamda 135küsür dolar ödersen kapına kadar sorunsuz teslim edilir.
  • evet sesi gayet tatminkar, şarjı gayet iyi ama;

400p de 500p de kısa sürede kırılıyor. arasanız nette 100lerce aynı yerinden kırık 500p-400p fotoğrafı bulursunuz.

ben kendiminkini sanayide yaptırdım kırılan yerin üstünden yine kırıldı. şu kadar basit bir şey için bile önlem almadıklarına ve çözüm üretmediklerine göre turtle beach son derece uyduruk bir firma... sitelerinde yedek parça satmadıkları gibi yeni modellerinde dizayn güncellemesi de yapmıyorlar. rezalet bir durum.

bir de ps4'te sesinizi elektrik sesi ile birlikte verir, karşınızdakinin biraz düzgün bir kulaklığı varsa duyar, rahatsız olur. yani temiz bir mikrofon sesi de vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Mayıs 2016; 21:23:24 >
  • 400p ile 500p arasinda kaldim arasinda asiri fark yok ise 400 alicam cunku gumrukdeki fiyat sinirina takilmiyoru 500 takiliyo malesef. 400 un basslari kuvvetlimidir benim icin onemli olan bassi kuvvetli olmasi cunku 500 un cok iyi diyolar ama ayni sekilde 400 icin pek yorum bulamadim. Kullanan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim.

• Ben elimdeki 500x i satıyorum. 1 kere şarj olmuştur.
    Düşündüğüm kadar kulaklığa ihtiyacım yokmuş :)
    İlgilenenler pm
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.