Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyle soyleyeyim basslari mukemmel derecede iyi veriyor hele pcde tahmin edemiyorum.ince ayarlarla cok kaliteli ses alirsiniz.filmlerde o havayi veriyor gercekten
  • Usb adaptörüyle sadece ps4 üzerinden mi wireless ses alabiliyoruz. Diğer platformlarda denemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazondan aldık bakalım. Vergiler + kargoyla beraber 366 liraya geldi. Tr'de 500 liraya satılıyor, yaklaşık 150 lira kar oluyor amazondan alınca. Beklemek istemeyenler trden de alabilir. 3 hafta bekleyip 150 lira kar etmek çok mantıklı gelmedi ama aldık bi kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Langstrumpf

Amazondan aldık bakalım. Vergiler + kargoyla beraber 366 liraya geldi. Tr'de 500 liraya satılıyor, yaklaşık 150 lira kar oluyor amazondan alınca. Beklemek istemeyenler trden de alabilir. 3 hafta bekleyip 150 lira kar etmek çok mantıklı gelmedi ama aldık bi kere.

amazondan alınca 3 hafta sürmüyor

benim 1 haftada gelmişti.Yanlış olmasın indirimde almıştım 270 liraya denk gelmişti sanırım
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    İndirimde yakalayamadığım için vergi ödedim ve standart kargoyla aldım bari daha da fazla para vermeyeyim diye. 9'unda sipariş verdim, planlanan ulaştırma tarihi 29'u.
  • Kulaklık elime geçti ama bir sorum var. Kılavuzda kulaklığa çıkış ver kısmına sohbet sesini seçmemiz gerektiği söyleniyor ama o zaman da gelen ses çok kısılıyor, ben tüm sesleri seçiyorum çok daha iyi ses alıyorum bu nedendir ve konuşurken kendi sesimi duymak için ne yapmam gerekiyor teşekkürler?
    Edit: çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Langstrumpf -- 7 Mart 2016; 1:13:02 >
  • Amazonda refurbished olani var 500pnin. Bu alinir mi sizce? Sorun yasar miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba\

ben olsam amazondan refurbished almazdim. çünkü eğer sorun yaşarsan geri gönderme şansın çok düşük göndersen bile kargo paralarıyla yenisinden daha pahalıya gelir. türkiye içinden bir yerden refurbish alınabilir bu kulaklık için söylemeyiyorum genel olarak çünkü sorunlu çıkma ihtimali olan ürünlerdir refurbish olanlar bu durumda da karşında muhattap bulabiliyor olman gerekir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

hocam merhaba\

ben olsam amazondan refurbished almazdim. çünkü eğer sorun yaşarsan geri gönderme şansın çok düşük göndersen bile kargo paralarıyla yenisinden daha pahalıya gelir. türkiye içinden bir yerden refurbish alınabilir bu kulaklık için söylemeyiyorum genel olarak çünkü sorunlu çıkma ihtimali olan ürünlerdir refurbish olanlar bu durumda da karşında muhattap bulabiliyor olman gerekir diye düşünüyorum.

Merhaba. Tsk ederim. Zaten vaz gectim. Indirim bekliyordum zam gelmis normal surumlere. :)

• Ben aldım Refurbished olandan. Kargo dahil 89 Usd'ye. Normal olanı 99 Usd olunca vergi ile beraber cıkıyor 135 Usd civarına geliyor.
    Ayın 4'de aldım, bugün Yurtiçi kargo dağıtıma girmiş. Amazon en az 90 gün garanti gibi bir şeyler yazmış açıklamada. Gerçi
    ben bu konularda şanslıyımdır biraz, umarım üründe problem çıkmaz.
  • Şimdi kontrol ettimde, Normal versiyon 104,98 + 30,50 USD, Refurbished olan 82,99 + 46,99 USD çıkıyor. Bu amazon'un fiyat, nakliye ve vergi sistemine akıl erdirmek zor biraz. Bir ürünün 1 ayda 3 -5 kere fiyatımı değişir yahu.
  • Refurbished olarak aldığım ürün dün bana ulaştı ve akşam deneme fırsatım oldu. İlk olarak ürün Refurbished olarak,
    ayrı ve daha basit bir paketleme ile geliyor. Tüm parçaları eksiksiz ve hiç kullanılmamış görünüyor. Değişik oyunlar ve Bluray'le
    denemelerimde gayet başarılı bir üürün olduğunu gördüm. Surround hissi gayet başarılı. Özellikle Alien Isolation oyununda
    insan gerim gerim geriliyor seslerden. Mikrofonu gayet başarılı buldum, en azından kulaklığa gelen ses çok nettti. Daha önce
    Koss Portapro ve Shure kulakiçi kulaklıkla PS4'de oyun oynamıştım. Onlardada ses çok iyiydi ama surround hisssi insanı
    iyice oyunun içine sokuyor ve fark yaratıyor.

Kulaklığın yandaki ışıkları bağlandıktan sonra sürekli yansa daha iyi olurmuş bence. Kullanıcıyı rahatsız eden bir durum yok tabiki,
    ama diğer kişilerin dikkatini çekebilir.

Sonuç olarak, başka bir wireless kulaklık kullanmasam da, ürünü gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

• Refurbished urun arizali anlamina gelmiyor degil mi? Ben de almak istiyorum ama riski cok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Refurbished urun arizali anlamina gelmiyor degil mi? Ben de almak istiyorum ama riski cok mudur?

Arızalı değil, arızalı olarak iade edilmiş, firma yeni gibi parçaları tamir etmiş onaylamış demek kabaca. "Cihaz tamir görmüş" bizde böyle bi kalıp vardırya ondan işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Refurbished urun arizali anlamina gelmiyor degil mi? Ben de almak istiyorum ama riski cok mudur?

Arızalı değil, arızalı olarak iade edilmiş, firma yeni gibi parçaları tamir etmiş onaylamış demek kabaca. "Cihaz tamir görmüş" bizde böyle bi kalıp vardırya ondan işte.

O zaman alayim amazondan. 20 gune gelir herhalde.

• Arkadaşlar bu kulaklığı xbox one da kullanma imkanı varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de almayı düşünüyorum. Ama indirime beklemeyi düşünüyorum. Acaba kulaklık dar mı. Ve wifi de arada kopmalar oluyor mu. Özellikle fps oyunları için kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Gözlük kullanan biri için sorun yaratır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulakligini satmayi dusunen varsa pm atabilir.

• herkese merhaba.ürünü genel olarak film için kullanıyorum.sorround olayı cok güzel.15 saat şarzı diğer bir cok kulakılıkta yok.fiyatına göre alınır .ama fotoğraflarda gördüğünüz gibi maalesef cok buyuk sıkıntı.bir arkadasımız kullanım ile ilgili yazmış coluk cocuk kullanırsa vs gibi.ne oldugunu anlamadan bir gün onunda elinde kalırsa şaşırmasın.yada minyatur bir baş cevresine sahip olabilir uzama aksanınını kullanmıyor olabilir.saygılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.