Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FTaze

Youtubedaki çoğu inceleme ve karşılaştırmalarda yerden yere vurulmuş. İnsan almaktan cekiniyor. Sonuçta kulaklık 1 kere alınacak uzun sure kullanılacak.

Benim 1.5 seneye geliyor nerdeyse kullanımım neyini beğenmediler anlamadım o videolarda izlemediğimden :)
    Rainbow six oynuyorum gayet memnunum aldığım hissettiğim ses den. Belki 20 dolar ucuz kulaklıkta bunu sağlayabiliyordur orasını bilemem tabi. En iyisi bu diye bü durumda yok sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibine teşekkür ediyorum...

Fakat ben PC uyumlu olan Ear Force Stealth 450 modelini düşünüyorum arkadaşlar.Bu model hakkında bilgisi olan ,olumlu veya olumsuz görüş bildirecek arkadaşlar var ise bildilendirerlerse sevinirim.

Teşekkür ederim ..
  • Arkadaslar urunu yaklasik 3 gundur deli gibi inceledim.iyi bir kulagim olduguna inaniyorum.ses fetişhistiydim bi aralar.denemedigim kulaklik kalmamisti.kafaustu olan sony xb700 ile bass cilginligi kulakici olan sennheiser ie8 ile nirvanalar yasadim.logitech g930 kullandim vs vs yazmiyorum digerlerini..oncelikle soyle soyleyeyim malzeme kalitesiyle alakali yerden yere vurulmus forumlarda.evet cok kaliteli degil ancak oyle yerilecek kadarda kotu degil.hatta cok on yargiliydim bu yuzden ancak elime alinca garip bir tebessum olustu yuzumde.tabiki coluk cocugun eline verirseniz ozensiz kullanirsaniz uzatma yerleri gercekten zayif duruyor.kirilma ihtimali yuksek.dikkatli kullanmali.sadece uzatma kismi zayif halka duruyor malzeme olarak.birde pedlerden sikayet vardi.yok kulagima oturmadi yok terletti.arkadas alakasi bile yok benmi yanlis kulakligi kullaniyorum anlamadim.yada herkes sennheiser hd650 falan kullanmis zamaninda.millet kraliyet ailesinden geldigini saniyor ya ondan heralde butun dertler.malzeme kalitesi ve konfor icin soyle soyleyeyim evet kaliteli malzemeden yapilmamis olabilir.uzatma kismi kirilacak gibi zayif duruyor ama anlatildigi abartildigi gibi degil.konfora gelecek olursak kesinlikle kotu degil.mukemmelde degil gayet iyi oturuyor kulaga ve hafifte.gelelim ses kalitesine.muzikte dinledigim basslar inanin prof kulakliklardaki basslari aratmadi bana ve cok sasirdim.ses kalitesi tahminlerimin cok ustunde.biraz kapali bir kulaklik.yani soyle soyleyeyim tipik pop rock ve techo kulakligi bu.tam benlik yani.sinema ve oyunda yapabileceklerini tahmin edebiliyordum artik.muzikte tizleri zayif kaliyor boylelikle.ben ps4te outlast delisiyimdir.hemen ayarlarini yapip oyuna daldim..outlastin bana yasattiklarini fazlasiyla yasamaya basladim.bu tam bir oyuncu kulakligi film kulakligidir.pisman olmayacaksiniz.nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler merhaba bende 2 gün oldu kulaklık alalı dalar ilk gün ayarları yaptım kullandım bugün eve geldim açtım ps4 ü kulaklığa ses gelmiyordu wireless sıfırladım tekrar yaptım ayarları yok kulaklığa gelmiyor aes ama tüm sesleri seçimde geliyor kulaklık ayarı chatte kalacakmıs konu sahibi yardımcılıksın bayagı ama bir türlü yapamadım ayrıca usb yerini de değiştirdik yeniden başlattım konsol kulaklık vs olmadı yardımcı olabilecek varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: SezyQPAD

Beyler merhaba bende 2 gün oldu kulaklık alalı dalar ilk gün ayarları yaptım kullandım bugün eve geldim açtım ps4 ü kulaklığa ses gelmiyordu wireless sıfırladım tekrar yaptım ayarları yok kulaklığa gelmiyor aes ama tüm sesleri seçimde geliyor kulaklık ayarı chatte kalacakmıs konu sahibi yardımcılıksın bayagı ama bir türlü yapamadım ayrıca usb yerini de değiştirdik yeniden başlattım konsol kulaklık vs olmadı yardımcı olabilecek varmıdır

Yardımcı olacak yok mu allah için

• Beyler ?

• ben bu kulaklığın ayarlarını yaptıgım halde ses alamıyorum tüm sesler yapınca ayarlardan geliyor normalde chatte kalıyormuş ama onda ses yok ilk kurduğum da geliyordu hem mik hem ses kusabiliyordum şimdi tüm sesler olunca tek yerden kısılıyor bi sürü şey demedim ama olmadı yardımcı olabilirmisiz acaba

• Bi sorum olucak ps4 icin neden wireless baglantili kulaklik dusunuyorsunuz bende kendime kulaklik almayi dusunuyorumda iyi kotu yani nedir biraz konu disi oldumu bilemicem ama

• Arkadaşlar mobilde 7.1 oluyormu ona göre alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: eysem1453

Arkadaşlar mobilde 7.1 oluyormu ona göre alıcam

Hayır, optic cablo bağlanmadan DTS olmuyor. Sadece USB değil bağlantı yani. O usb ye ps4 ün arkasından optic kablo bağlıyoruz.
  • Wireless aux konusunda fikri olan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 21 Ocak 2016; 16:13:17 >
  • Kendimi tutamadim verdim siparisi geldiginde inceler fikrimi sunarjm

• Beyler bu kulaklığın ps4 üzerinden ayarlarını yaparken neden dts ayarlarını seçmiyoruz menüden? Bu şekilde nasıl dts ses alıyoruz anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Beyler bu kulaklığın ps4 üzerinden ayarlarını yaparken neden dts ayarlarını seçmiyoruz menüden? Bu şekilde nasıl dts ses alıyoruz anlamadım

Güzel soru neden bize diğer türlü kurulum yaptırıyor kılavuz acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bu modeller ve diğer Turtle Beach modelleri bağlantı yerlerinden kırılmaları ile biraz meşhurlar. Hiç aranızda kıran oldu mu acaba ? Kulaklığı takıp çıkarırken elinizde kalacakmış gibi bir his veriyor mu ?
  • Hocam bu isler kulakligi ne kadar sevdiginle alakali :)) ben henuz kiran gormedim malzeme kalitesi kotu ama bahsettigin gibi degil ben 1 yildir kullaniyorum cizik bile yok ki gunde 7-8 saat oynadigim da oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

Hocam bu isler kulakligi ne kadar sevdiginle alakali :)) ben henuz kiran gormedim malzeme kalitesi kotu ama bahsettigin gibi degil ben 1 yildir kullaniyorum cizik bile yok ki gunde 7-8 saat oynadigim da oluyor.

Hocam malzeme kalitesi kötü derken genel olarak mı kötü ? Yoksa bağlantı yerlerini mi kastettiniz ?

Birde ben tasarım ve malzeme kalitesi olarak sanırsam aynı olan ve pc için üretilmiş olan 450 modelini alacağım. Tasarımı ve birçok şeyi aynı. Kırılır mı endişesinden dolayı erteliyorum sürekli

http://www.amazon.com/Force-Stealth-Fully-Wireless-Headphone/dp/B00ZC3S72I/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1451866380&sr=8-8&keywords=turtle+beach+pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 1 Şubat 2016; 12:27:44 >

• xbox one'da çalışıyor mu ki bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: eysem1453

Arkadaşlar mobilde 7.1 oluyormu ona göre alıcam

Hayır, optic cablo bağlanmadan DTS olmuyor. Sadece USB değil bağlantı yani. O usb ye ps4 ün arkasından optic kablo bağlıyoruz.

Bilgisayarda creative sound blaster z ses kartıyla direk dts connect ile filmlerde o geniş sahneyi alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.