Şimdi Ara

Turtle Beach X-Ray (5 Ghz, Dolby Digital) Sadece 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turtle Beach Ear Force X-Ray (5 GHz, Dolby Digital) : Ürünün kulaklık süngerleri aşınmıştı (üzerindeki deri kaplama). Ben de söküp defalarca yıkadım. Ama kulaklığın yuvarlak kısmına geçen kısmındaki deri malzeme de soyulduğu için tekrar yerine sokamadım. Ben de resimlerde OK ile gösterilen yerlerden süngerleri yapıştırdım.

Pil süresi oldukça iyi durumdadır.

* Kulaklık
    * 5 ghz alıcı.
    * Şarj kablosu.
    * Orjinal optik kablo. (2 adet)
    * Xbox One'a özel, kendi yaptığım Chat bağlantı kablosu. Gamepad ile kulaklık arasına bu kabloyu bağlarsanız, Xbox Party Chat desteğini de sağlamış olursunuz. Bu şekilde kullanımda party chat ses şiddetini gamepad üzerinden, oyunun ses şiddetini kulaklık üzerinden birbirinden bağımsız olarak ayarlayabilirsiniz.
    * Playstation 3'e herhangi ekstra bir şeye gerek olmadan party chat desteği ile bağlanabilir.
    * Başka bir turtle beach kulaklığın kutusuna koyulup gönderilecektir.

Fiyat = 150 TL Kargo ücretsiz.

Üründen kısaca bahsetmek gerekirse :

* Optik bir kaynaktan gelen digital sinyali wireless ile kulaklığa göndermektedir.
    * Dolby Digital lisansına sahiptir.
    * 5 Ghz desteği vardır. (cihazın vericisinin dibinde telsiz telefon, modem gibi 2.4 ghz'de çalışan bir cihaz olsa bile asla cızırtı yapmaz)
    * Eğer optik girişli bir ses sistemi kullanıyorsanız, bu kulaklığı kullansanız da ses sistemini kullanmaya devam edebilirsiniz. Kabloyu her seferinde tak çıkar yapmanız gerekmez. Çünkü cihazda 1 optik giriş ve 1 optik çıkış bulunmaktadır.
    * TV'nizin HDMI portlarına bağlandığı bütün cihazların sesini Dolby Digital olarak dinleyebilirsiniz. (TV'nizin HDMI girişinden aldığı Dolby Digital sinyallerini, optik çıkıştan verebilme özelliğine sahip olmalıdır, 2011 ve sonrası TV'lerin çoğunda bu özellik vardır)
    * 15 saate kadar kullanım süresi sağlayan dahili şarj edilebilir pillere sahiptir.
    * Surround Sound'daki sanal hoparlörlerin açılarını belirleyebilirsiniz.
    * Dahili Bluetooth'u sayesinde cep telefonunuzu eşleştirebilir, film izlerken ya da oyun oynarken aynı anda cep telefonunuzla da konuşabilirsiniz.
    * 4 adet hazır Equalizer modu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 24 Haziran 2018; 21:59:0 >

• pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film performansı ve bassları nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

Film performansı ve bassları nasıl?

Hazır eko ayarları var. Ben genelde tiz+bass ayarını kullanıyorum. Bana göre basslar normal seviyede ve rahatsız edici değil. Ama bu zevke dayanan ve göreceli bir şey olduğu için ne desem yalan.
  • Urunu ben de kullanmaktayim uzun uzun anlatirdim ama doneminin en iyi kulakliklarindan diyip kisa keseyim.150 TL'yi hayli hayli hak ediyor.Iyi satislar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.