Şimdi Ara

Alınık Tosla/Turuncu site kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
5
Favori
6.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Hızlı whatsapp mesajı için https://api.whatsapp.com/send?phone=905469450243&text=&source=&data=

Otomatik yönlendirme çalışmazsa whatsapp hattı: 0546 945 0243

❗ Whatsapptan yurtdışı numalarla işlem yapmıyorum❗

Sadece papara, paycell, fastpay, tosla, pep, moneypay, pokus gibi uygulamalar üzerinden para transferi alınır. Banka kullanmıyorum ve bankaya para almıyorum lütfen ısrar etmeyin. İndirim yoktur, indirim yoğun olduğu zaman mecburen fiyat indiriyorum.

❗ Tosla kartın 450 TL Turuncu site harcamasına verdiği 50 TL alt limitsiz turuncu site kodu 25 TL den alınıktır. Adetli adetsiz alabilirim

❗ Alınık Razer Gold %20 eksiğine alınacak.

Sadece papara, paycell, fastpay, tosla, pep, moneypay, pokus gibi uygulamalar üzerinden para transferi alınır. Banka kullanmıyorum ve bankaya para almıyorum lütfen ısrar etmeyin.

Referans al-ver yapmayı bıraktım, çünkü ortalık 1 TL lik referanslarla doldu. Benim yüksek tutarlı işlemlerimi bunlarla bir tutulmasını istemiyorum. 8 yıldır bu platformda sorunsuz şekilde çek ve çeşitli indirimler satıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 28 Aralık 2023; 14:24:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM gönderildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane alındı. sorunsuz alışveriş

• Bir adet alındı sorunsuz ve hızlı bir şekilde. Teşekkür ederim 👍🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alınık Tosla/Turuncu site kodu 10 lira için değil de, böylelerinden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Kaç yıldır forumdayım sayısız alışverişim olmuştur şu hale bak :)

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Yazışmanın öncesinide ben atayım.

Senin gibi iki kelimelik cümleyi kuramayıp peşpeşe yazan. Ne yazdığının nede okuduğunun farklında olmayanlar benden almasınlar.

Seni buradanda engelleme şansını bana veerdiğin için teşekkür ederim.

Gördüğünüz gibi bu arkadaş gibi atacağı kanıtı haklı çıkmak için kesip atanlar bana yazmasın

. Onlarla işlem yapmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 15 Aralık 2021; 16:45:4 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Banka hesabını paylaşmamasından çekinmiştim zaten. İyi oldu engellediğin bi dolandırıcıdan daha uzaklaşmış oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 adet için mesaj attım ücretini yolladım ve hemen teslim etti. teşekkürler.

• Yahu bırakın ne dolandırıcısı belki adamdan bugune kadar farkli zamanlarda 30 hesap almisimdir. Hicbirinde sorun yasamadim. Adamın banka hesap paylasmaması ile ne alakası var. Odersin parasını alirsın hesabini sen basta guvenmemissin sonra parayı yollarım demissin. İnsalara bok atmayın once aynaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaktikos -- 15 Aralık 2021; 22:13:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • :) satıcı sınırı belirlemiş isteyen alır istemeyen almaz :) komik olmuş yazışma da. bu arada banka var mı kanka Alınık Tosla/Turuncu site kodu 

• Arkadaşla alışverişim 2 dk falan sürmedi galiba, çok hızlı al gülüm ver gülüm, üyelik tarihi zaten güven konusunda soru işareti bırakmıyor bence ilan çok açık ve net alacak kişi alıp geçer polemiğe girmez zaten girende alışveriş yapmayı bilmşyordur bence.

• Arkadaşla şu zamana kadar baya alışverişimiz oldu aşağı yukarı 50 veya 60 hesap almisimdir hiç sorun yaşamadım güvenilir bir arkadaş teşekkürler soyken

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Yahu yuh be Hemen dolandırıcı. Ben bu adamdan belkı 100 den fazla ayrı ayrı zamanlarda mıgros trendyol vs kod almışımdır. Ne kolay dolandırıcı damgası koymak. İlana açık açık yazmış daha ne yazsın

• soyken kullanıcısına yanıt

Boşver hocam sen böylelerini :) bilen biliyor seni...

Bu arada bugün birkaç hesap aldım kullandım sorunsuz, teşekkürler kendisine. Asıl aynı kuponu 2-3 katına satan fırsatçı satıcılardan uzak durmak gerek!

• OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benim de, forumda sayısız alışverişim olmuştur. Ben kendimi bilirim, hiç güven vermedi arkadaş size iyi alışverişler.

• Kod var mı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 tane kod aldım herhangi bir sorun olmadı
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Gitti gidiyordan aşağıdaki ürünü almak istiyorum. Hediye çekiniz kullanılabilir mi ?

Alınık Tosla/Turuncu site kodugittigidiyor
    22mm Kahverengi Renk Paslanmaz Çelik Kalın Hasır Saat Kordonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/taki-saat/22mm-kahverengi-renk-paslanmaz-celik-kalin-hasir-saat-kordonu_pdp_751619512
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.