Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde kitapları beklemedeyiz :) Sitede hareket yok inşallah bir sürpriz ile gelir...
  • Öncelikle kolay gelsin, iyi çalışmalar.Site ne zaman açılacak acaba sabırsızlıkla bekliyorum
  • Sabırsızlıkla bekliyorum abi. Kullanacağım ilk ve son kitap sitesi olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaatler çok çok güzel. Düşünceler harika. Hayata tam anlamıyla geçirilebilirse bence internet kitap alışverişinde bir devrim olur bana göre.
  • Valla diskografi gibi özellikle bazı yazarların tüm kitaplarını paket halinde sunsanız sanki iyi olur.Bir yazarın bir kaç kitabını farklı sitelerden farklı kargolardan almaktan yoruldum.
  • Siparişleri eline ulaşan var mı? Bana hala ulaşmadı da. Acaba bende mi problem var sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Siparişleri eline ulaşan var mı? Bana hala ulaşmadı da. Acaba bende mi problem var sadece?

benimde daha elime ulaşmadı. Beklemedeyiz. Heralde işler çok yoğun . Bu hafta bir cevap bekliyorum açıkçası :)
  • Nereden baksak 15 Cilt kadar manga alacağım. Bir o kadar roman var sırf sizin siteyi bekliyorum Çabuk açılsa iyi olacak
  • Hayırlı olsun, seçeneklerimiz baya arttı. Çok acil olmadıkça mağazadan kitap almıyorum artık.
    1. maskot çok iyi bu arada.
  • Hayırlı olsun, kaç güne açılır acaba
  • Alacağım kitapları not ettim. Size odaklandım artık. Bakalım ne kadar tatmin edecek.
  • Onaysiz paypal ile odeme kabul ediyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

Hayırlı olsun, kaç güne açılır acaba

Crm yaziliyor ustadim. Asagi yukari 400.000 kitap database de olacak, kitap bilgilerinde sifir hata olmasi icin ugrasiyoruz. Hazir data satan firmalar var ama onlar 100.000 kitaplik data sagliyorlar ve bazi bilgilerde sikinti olabiliyor. sikintisiz buyuk miktarda bilgiyi saglamak icinde turdav denilen bir firmanin katalogunu bilgisayar ortamina aktarmamiz gerekiyor (turkiyede basilmis butun kitaplari iceriyor). Tahminimiz subat basinda acilir, ilk iki hafta tedarik hizini ve sistemi deneriz, ucuncu hafta da ise dh dahil bir kac sitede reklamimizi goreceksiniz insaallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Crm yaziliyor ustadim. Asagi yukari 400.000 kitap database de olacak, kitap bilgilerinde sifir hata olmasi icin ugrasiyoruz. Hazir data satan firmalar var ama onlar 100.000 kitaplik data sagliyorlar ve bazi bilgilerde sikinti olabiliyor. sikintisiz buyuk miktarda bilgiyi saglamak icinde turdav denilen bir firmanin katalogunu bilgisayar ortamina aktarmamiz gerekiyor (turkiyede basilmis butun kitaplari iceriyor). Tahminimiz subat basinda acilir, ilk iki hafta tedarik hizini ve sistemi deneriz, ucuncu hafta da ise dh dahil bir kac sitede reklamimizi goreceksiniz insaallah :)

Hocam bir de sorum olacak. Şu anda en uygun kitap satışı yapan site D&R gözüküyor. 1 lira da olsa 2 lira da olsa en düşük fiyat onlarda. Sizin de onlar gibi bir fiyatınız olacak mı acaba? Çünkü 10 kitap alsan 20 lira eder. Bu da en az bir kitap demek. Ona göre bekleyeceğim sitenizin açılışını.

Biliyorum baya saçma oldu ama merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

quote:

Hocam bir de sorum olacak. Şu anda en uygun kitap satışı yapan site D&R gözüküyor. 1 lira da olsa 2 lira da olsa en düşük fiyat onlarda. Sizin de onlar gibi bir fiyatınız olacak mı acaba? Çünkü 10 kitap alsan 20 lira eder. Bu da en az bir kitap demek. Ona göre bekleyeceğim sitenizin açılışını.

Biliyorum baya saçma oldu ama merak ettim.

Her yayinevinde olmasada buyuk bir kac yayinevinde en uygun fiyat garantimiz olacak ustadim. Zaten daha ucuzunu bildir diye buton koyduk boylelikle piyasayi daha rahat takip edebilecegiz.

• quote:

Her yayinevinde olmasada buyuk bir kac yayinevinde en uygun fiyat garantimiz olacak ustadim. Zaten daha ucuzunu bildir diye buton koyduk boylelikle piyasayi daha rahat takip edebilecegiz.

Ucuzunu bildir güzel düşünülmüş. Bir de küçük bir tavsiyem olacak. Daha önce söylendi mi bilmiyorum. Seri kitaplarda kampanya olması güzel olur. Misal Buz ve Ateşin Şarkısı. Türkçe'ye çevrilmiş bütün kitapları tek set halinde genel toplamından biraz daha uygun olursa mükemmel olur. Misal bir Kara Kule ya da Yüzüklerin Efendisi'ki ilk aklıma gelenler. Bir çok yazar devam kitabı yazıyor. Devam kitabı olmasa bile aynı karakterleri içeren seri kitaplar oluyor. Onların toplu satışı yapılırsa harika olur.
  • quote:

quote:

Ucuzunu bildir güzel düşünülmüş. Bir de küçük bir tavsiyem olacak. Daha önce söylendi mi bilmiyorum. Seri kitaplarda kampanya olması güzel olur. Misal Buz ve Ateşin Şarkısı. Türkçe'ye çevrilmiş bütün kitapları tek set halinde genel toplamından biraz daha uygun olursa mükemmel olur. Misal bir Kara Kule ya da Yüzüklerin Efendisi'ki ilk aklıma gelenler. Bir çok yazar devam kitabı yazıyor. Devam kitabı olmasa bile aynı karakterleri içeren seri kitaplar oluyor. Onların toplu satışı yapılırsa harika olur.

Populer seri kitaplari sitede farkli tarzda goreceksiniz ustadim. Fiyat konusunda hediyeleri gonderirken dedigim gibi; dr, kitapyurdu ve idefixi baz alacagiz. En ucuz olmak istiyoruz da garantisini veremem. Ama en pahali olmayacagimizin garantisini veririm

• quote:

quote:

quote:

Populer seri kitaplari sitede farkli tarzda goreceksiniz ustadim. Fiyat konusunda hediyeleri gonderirken dedigim gibi; dr, kitapyurdu ve idefixi baz alacagiz. En ucuz olmak istiyoruz da garantisini veremem. Ama en pahali olmayacagimizin garantisini veririm

Hocam bir pm atsana bana bizim olayla alakalı,sorup duruyoruz kaç gündür haber yok diyorlar

• quote:

Ucuza yakın olsun da. Yabancıya gitmesin diye sizden alırız.
  • quote:

quote:

Ucuza yakın olsun da. Yabancıya gitmesin diye sizden alırız.

nickini kamasutra diye okudum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.