Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Ne iş yahu.

size kitaplar gelmişti değil mi ?

Geldi hocam bir ay falan oldu.

Kitaplar geldi ama bu seferde hocamız gitti, bir ses verse en azından iyi olacak, kötü düşünmeye başladım çünkü, umarım kötü bir durum yoktur.

Evet en azından haber versin iyi yada kötü...
  • updullah
  • 1 mart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart da oldu... bir ses seda...
  • Arkadaş vazgeçti ise kitapları foruma dağıtsa ne hoş olur

Pm attım bir kaç hafta önce, okumadı. Başına bir iş gelmiş olmasından korkuyorum. Sonuçta vazgeçse dahi foruma girip iki satır yazmak zor olmasa gerek.
  • Vazgeçtiyse buraya yazmaya utanırdım ben açıkcası okadar kitap dağıttıkdan sonra ''Dereyi görmeden paçayı sıvadık''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 1 Mart 2013; 20:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Vazgeçtiyse buraya yazmaya utanırdım ben açıkcası okadar kitap dağıttıkdan sonra ''Dereyi görmeden paçayı sıvadık''

Fikrimi aldı ama kitabı göndermedi daha :) dağıtmadı yani
  • Araştırmacı gazeteciliğimi konuşturuyorum arkadaşlar. Bakınız;

Son giriş: 5 Mart 2013; 18:06:48

E bir ses ver bre vicdansız, bre hayırsız.
  • quote:

quote:

Vazgeçtiyse buraya yazmaya utanırdım ben açıkcası okadar kitap dağıttıkdan sonra ''Dereyi görmeden paçayı sıvadık''

Doğrudurda şöyle bir kısımda var verilen fikirlere baktımda diğer sitelerde yapılanları fikirmiş gibi çok düşünmüş gibi Yazmış çoğu kişi bunları fikir diye almış arkadaşda

ben önerilen düşüncülere (Düşünce denilebirse) Kitap yollamaya değecek bir ''FİKİR'' Göremedim. Zaten diğer rekabet sitelerini gezse çok şey bulurdu.

Çoğu kişinin fikirlerini okudum benim gözüme çarpan fazla birşey yok

• quote:

quote:

quote:

Doğrudurda şöyle bir kısımda var verilen fikirlere baktımda diğer sitelerde yapılanları fikirmiş gibi çok düşünmüş gibi Yazmış çoğu kişi bunları fikir diye almış arkadaşda

ben önerilen düşüncülere (Düşünce denilebirse) Kitap yollamaya değecek bir ''FİKİR'' Göremedim. Zaten diğer rekabet sitelerini gezse çok şey bulurdu.

Çoğu kişinin fikirlerini okudum benim gözüme çarpan fazla birşey yok

O zaman fikirleri seçmeyebilirdi. Kendi takdiri

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

• Velevki artık forumada girmiyor. Yada üyelikten çıkış yapıp öyle giriyor. En son 6 mart akşamüzeri girmiş.

Hocam tek bir şey söyle yahu. Açılmayacaksa açılmayacak de. Canın sağ olsun senin.
  • Aynen, oldukça merak ediyorum ben de.
  • İster misiniz arkadaş iflas edipte kendine kötü bir şeyler yapmış olsun? Kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Olacaksa olur olmayacaksa da bir açıklama şart. Bu işin ayıbı yok, arkadaş da farklı alanlara yönelir belki.
  • Çıkıp bir açıklama yapsa çok rahatlayacağım. 10 gündür girmiyor foruma. Her ne kadar sıkışık da olsa girip bir kaç satır bir şey yazmak zor olmasa gerek. Bu bağlamda ciddi ciddi acaba? sorusu geliyor aklıma. Umarım aklımda ki şey değildir. Adminlerle irtibata geçsek de öyle mi ulaşmaya çalışsak acaba? Abartıyor gibi görünebilirim ancak işi maskot seçimine kadar ileri götürmüş bir adam neden çıkıp bir şey yazmaz?
  • Hocam ağzınızı hayra açın. Yoğun olabilir, insanlık hali başka işler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

Hocam ağzınızı hayra açın. Yoğun olabilir, insanlık hali başka işler olabilir.

Umarım dediğiniz gibidir hocam. Ve umarım ben yanılıyorumdur.
  • Sıkılıyor canınız galiba İyi ozaman foruma girmezse herhangi biri uzun bir süre irtibata geçelim öldümü kaldımı. Yattı işi gelipde açıklayamıyor bunu bence gayetde iyi burada yazdıklarımızı görüyor buna eminim

Can sıkıntısındanmı saçmalamaya başlıyorsunuz anlamadım
  • quote:

Sıkılıyor canınız galiba İyi ozaman foruma girmezse herhangi biri uzun bir süre irtibata geçelim öldümü kaldımı. Yattı işi gelipde açıklayamıyor bunu bence gayetde iyi burada yazdıklarımızı görüyor buna eminim

Yok her zaman ki halim bu. Genelde saçmalarım. Allah var çok aklı başında bir insansın sende. Açtırma ağzımı birader, bir daha da hakkımda tek kelime yazma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Sıkılıyor canınız galiba İyi ozaman foruma girmezse herhangi biri uzun bir süre irtibata geçelim öldümü kaldımı. Yattı işi gelipde açıklayamıyor bunu bence gayetde iyi burada yazdıklarımızı görüyor buna eminim

Yok her zaman ki halim bu. Genelde saçmalarım. Allah var çok aklı başında bir insansın sende. Açtırma ağzımı birader, bir daha da hakkımda tek kelime yazma.

Yakından mı tanıyorsun beni geldin gördünmü ne yaptın bu kadar emin konuşuyorsun.Açsan ne olcak ağzını saçmalarsın yine deminki gibi Allah aşkına yazdığın kelimelere dönüpde bak bir. ''İrtibata geçelim adminlerle ölmüş olabilir diye korkuyorum'' diye yazıyorsun bana saçma geldi ya sana ?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.