Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kitaplar da duman oldu. Neyse sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Benim kitaplar da duman oldu. Neyse sağlık olsun.

Ben de artık şüpheliyim geleceğinden
  • Adam voleyi vurup yurt dışına kaçtı beyler

Şaka maka da nerede bu devlet nerede bu Velevki?
  • Galiba proje yattı. Zaten piyasadaki satıcı sayısı talebi aşıyor gördüğüm kadarıyla. O yüzden teker teker dökülecek küçük çaplı siteler ne yazık ki. O zaman da ortalık büyüklere kalacak ve istedikleri gibi oynayacaklar fiyatlarla.
  • Velevki projeyi iptal etmezde açacaktır siteyi heralde

gerçekleri söylemek gerekirse ben yeni açılan bir sitenin kazanç sağlayacağını düşünmüyorum zor iş bunlar riskli iş.

Örnk: Bir tüketici yeni açılmış bir siteyimi tercih eder D&R,İdefix,Kitapyurdu,İlknokta gibi sitelerimi tercih eder. Yeni açılmış bir sitede sorun yaşama ihtimali düşük olsada hep önyargıyla yaklaşılır. (Kendimden biliyorum) Fiyatları Saydığım sitelerden 2 veya 1 lira düşük olsada kazanan hep büyükler olur

Bekliyoruz bakalım siteyi açması yazı bulacak heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 11 Şubat 2013; 13:40:19 >

• Arkadaşın projeyi iptal edeceğini sanmam zira gönderdiği kitaplarla site konusundaki ciddiyetini belli etti.Ha bir kısım arkadaşa gitmemiş kitaplar onları da gönderir biz de çok beklemiştik sizin hata bizle birlikte sipariş vermemenizde oldu muhtemelen site açılana kadar da gelmez kitaplarınız."Yeni site önyargı olur iş yapmaz" konusuna gelirsek hemenkitap.com da hiçbirimizin bilmediği bir siteydi ama şimdi gayette bilinen ve iş yapan bir site kampanyalarla ve facebookta ara sıra paylaşanlar arasında çekiliş yapıp 3-5 kitap gönderirse iyice duyulur site hemenkitap böyle tanıttı bizlere kendini.O yüzden iş yapmaz ön yargım yok zira hizmet güzel olursa her türlü iş yapar şahsen hizmet güzel fiyatta uygunsa başka yere bakmam karşımızda direk muhattap olarak site sahibi duracak bir problemde yardımcı olur yokuşa sürmeden.Sitenin gecikmesiyse muhtemelen arkadaşın site konusuna ya şimdilik fazla önem vermemesi ya da bu işlerin bizim düşündüğümüz kadar kolay olmaması.Ama site açılacaktır ve biz de görüşlerimizi paylaşırız paketlemenin iyi olduğunu öğrendik iş hızlı tedarikte ki sanırım en zor kısmı da bu.Bakalım ne olacak arkadaş sitenin son durumu hakkında bilgilendirme yapsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 11 Şubat 2013; 14:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi yada kötü haber bekliyoruz...
  • Rüyama girdi Valla site açılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Rüyama girdi Valla site açılıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Rüyama girdi Valla site açılıyordu

İNŞALLAH :)
  • Bide de açılış olarak 1 kitap gönderirsiniz artık :) '
    Tabi maddi olarak zorsa sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 14 Şubat 2013; 23:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bir süre daha açılmayacak.
  • Haber vereydin iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.nutricula

Haber vereydin iyiydi

Millet tepkili.
  • İSYAN İSYAN !
  • Halk sokaklara döküldü bu site ya açılacak ya açılacak diye pankartlarla yürüyüşe geçti . Muhabirimiz Kadıköy meydanından bildirecek Az sonra gelişmeler için bizimle kalın....
  • Adam öldü galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iş yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Ne iş yahu.

size kitaplar gelmişti değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Ne iş yahu.

size kitaplar gelmişti değil mi ?

Geldi hocam bir ay falan oldu.

Kitaplar geldi ama bu seferde hocamız gitti, bir ses verse en azından iyi olacak, kötü düşünmeye başladım çünkü, umarım kötü bir durum yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.