Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

ercnshn in yaptigi cok hos bence

Hocam site hizmete girmedi mi daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

ercnshn in yaptigi cok hos bence

Hocam site hizmete girmedi mi daha?

Girmedi.Hepimiz merakla bekliyoruz.
  • Velevki dostum sen bence şimdiden sipariş topla ufaktan site açılana kadar sana ufak ta olsa maddi bi destek olur misal kral katili taht oyunları gibi setleri almak isteyen çok kişi oluyor havale eft ile alacaklara satarsın referans oluşmaya başlar

Sanırım uzun bi süre müşterin olamayacam ben bu 6 ayın limitini doldurdum 2 hafta içinde 250 300 liralık alım yaptım fırsat bulunca tepemiyom alıyom bu seferde meteliksiz kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

Up

Haber çıkmadığına göre bugünde yattı kitap işi bu hafta içi gelseydi eyiydi hocam ya

Gerçekten umudum kalmadı artık.

Arkadaş iki kez yolladı,ikisinde de 1 gün bekletip geri yollamış Aras.Bende Yurtiçi ile yollamasını rica ettim.2 kez yollayan bir kez daha yollar herhalde

Aras kargo kadar kazıkcı adi firma yok 6 kitaba 18.5 kargo aldılar

Yurtici de ayni.

1000 sayfalik dosya icinde gelen bir kitaba 13 lira kargo verdim.

Alismisiz biz internetten kitap alinca kargonun bedava veya maksimum 4.90 gelmesine bireysel alisverislerde resmen sömürüyor milleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Velevki dostum sen bence şimdiden sipariş topla ufaktan site açılana kadar sana ufak ta olsa maddi bi destek olur misal kral katili taht oyunları gibi setleri almak isteyen çok kişi oluyor havale eft ile alacaklara satarsın referans oluşmaya başlar

Sanırım uzun bi süre müşterin olamayacam ben bu 6 ayın limitini doldurdum 2 hafta içinde 250 300 liralık alım yaptım fırsat bulunca tepemiyom alıyom bu seferde meteliksiz kalıyorum

Üstad isteğim zaten site açılınca çok sipariş gelmesi değil. Az gelsin, sıkıntı yaşamayalım, yaşarsak da hemen müdahale edip hataları giderelim, sistem %100 otursun sonrası kolay.

Müşterim olmasan da ziyaretçimiz olursun inşaallah . Zaten umuyorum ki siteyi gördükten sonra başka yerlere bakmak lüzumu hissetmeyeceksiniz inşaallah.

• @velevki
    Hocam siteniz daha aktif değil galiba ama en son kitapyurdundan bi kitap almıştım hatta alamamıştım ellerinde yokmuş gönderemediler böyle şeyler sizin sitenizde olmazsa çok iyi olur ayrıca.
    Bazı kampanyalar yapmalısınız 1 kitaba 1 kitap gibi yada işte 3-4 kitaba 1 kitap hediye gibi.
    Bide kitap puanlamasından sonra daha düşük puanlara güzel kitaplar vermelisiniz bence kitapyurdundan 200 liralık alış-veriş yaptık 200 puan kazandık güzel bir kitabın puanı ise 2000-3000 puan böyle şeyler yapmayın bence siz çok daha tutulursunuz.
    Öğrencilere özel indiirmler yapabilirisiniz çok ihtiyacımız var çünkü para yok okunacak ihtiyaç kitap çok.
    Temin edilme sürelerini en aza indirgenmeli ayrıca ertesi gün kargo olmasa bile 2.gün kesin verilmeli ( bu baya zor ama tutulmak istiyorsanız biraz böyle şeyler yapmalısınız.)
  • Hocaam Yurtiçi geri yollamış kitapları ya

Şaka şaka aldım kitapları.En ufak kusur yok pürüzsüzdü hepsi tamda istediğim gibi.Parayla alsanız bu kadar güzel paketlenemez arkadaşlar.Kutuyu açmasıda çok kolaydı Teşekkür ediyorum kendisine ve siteyi açmasını bekliyorum.
  • quote:

Hocaam Yurtiçi geri yollamış kitapları ya

Şaka şaka aldım kitapları.En ufak kusur yok pürüzsüzdü hepsi tamda istediğim gibi.Parayla alsanız bu kadar güzel paketlenemez arkadaşlar.Kutuyu açmasıda çok kolaydı Teşekkür ediyorum kendisine ve siteyi açmasını bekliyorum.

Sevindim üstadım ulaşmasına. Paketi ve kitapları beğenmene ayrıca sevindim malum 2 kez git gel yaptı bu 3. gönderiydi. Demek ki paketleme işini hakikaten başarmışız çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Sevindim üstadım ulaşmasına. Paketi ve kitapları beğenmene ayrıca sevindim malum 2 kez git gel yaptı bu 3. gönderiydi. Demek ki paketleme işini hakikaten başarmışız çok şükür

Sorma aklıma direkt o geldi zaten.Ancak köşelere gelen uçlarda mini mini ezilmeler olmuş ama bunada şükür ya 2 aydır yollarda paket

• quote:

Hayırlı olsun zor da olsa kavusmussun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Hayırlı olsun zor da olsa kavusmussun :)

Teşekkürler hocam,ne zorluklar atlattık ben ve paket bir bilseniz

• Hocam kitap bölümüne ilk defa uğradım yeni gördüm konunu. Fazla yoruma indirim vb. demişsin de yorumların uzunluklarında kısıtlama olmalı. Yani "Çok güzel kitap öneririm. :)" tarzı yorumlarla doldurup bir sürü hesap açıp kitap toplamaya çalışanlar olacaktır. Veya sadece satın alınan kitaplara yorum yapılabilsin vb. olabilir.

Umarım siteniz yakında açılır, deneme fırsatı bulurum.
  • Açıl Susam Açıl...

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Darısı benim başıma. Bizim paketler ne zaman gelir acaba ? Site ne durumda ?

• Şubat'a az kaldı.
  • Şubata girdik
  • Konu toparlandı, Maskotlar geldi, site halen yok.
  • Site ne durumda?
  • quote:

biliyorum konuya girmiyorsunuz ama keşke önceki girişinizde logo hakkında yorum yapsaydınız o kadar uğraştım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercnshn -- 2 Şubat 2013; 0:28:22 >
  • Hocam söylendimi bilmiyorum ama e kitap satışı yapabilirsiniz hem daha uygun fiyatlı olur e kitaplar birde hocam bu e kitapta isteyen kullanıcılar kendi kitaplarını yazar ve siteye yükler sizde beğendiğiniz e kitapları arkadaşında katkısıyla yayınlarsınız veya o kitap satılabilir
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.