Şimdi Ara

Türüne - Konusuna Göre Film Önerileri (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.726
Cevap
182
Favori
668.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

Orjinalden alıntı: angelmad

bu arada eğer imd den arastırıosanız Drame romantik dalına yeşilçamdan selvi boylum al yazmalım'ı da koyabilirsiniz İMD'de puanı 8.9

İMD de bakın romantik filmler arasında gelmiş geçmiş en iyi 3.Romantik film

http://www.imdb.com/chart/romance

Fakat yanında izlenme sayısı içimi yaktı

Ekledim

hak yerini buldu desene..

Bu arada arkadaslar bu linkte selvi boylum al yazmalıma oy verinde1. olsun baksanıza 0.1 puan fark var 1.ile arasında
  • Komedi dalına süt kardeşler ve hababam sınıfını koyarsan sevinirim .. süt kardeşler imd'de 1.sırada hababam sınıfı 4.

http://www.imdb.com/chart/comedy
  • teşekkürler...
  • Çok emek harcamışsın, ellerine sağlık Gerçekten çok güzel bir liste. Beğendiklerimi indirip izlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Çok emek harcamışsın, ellerine sağlık Gerçekten çok güzel bir liste. Beğendiklerimi indirip izlerim

Ben olmasam

Daha iyi yapardı
  • Sniper filmi önerisi var mı?Kapıdaki düsman gibi
  • sevgili arkadaslar son 2 sayfayı okudum.benım onerecegım fılmler daha once verıldı mı bılmıyorum ama ben buraya yazayım yinede

1)American Gangster---harika bir film Danzel abimiz yine dokturmu.filmin konusu mafya ama öyle bir mafya ki...
    2)Chaos theory--- eminim çok güleceksiniz hafif drama tarzı bir şey ama ben bayağı güldüm.tabii üzüldümde.ayrıca bu filmi Ryan Reynolds için indirmiştim adam yine üzmedi beni
    3)Definitely.Maybe---yine Ryan Reynolds ama izleyin pişman olmassınız.
    4)in bruge---değişik bir tarzı var çaylakta oynayan eleman oynamış siz iyi biliyosunuz o kim .izleyin derim ben çok sevdim
    5)into the wild---bu film hakkında çok fazla bir şey söylemeye gerek yok.çünkü eminim herkes izledi.izlemeyen varsada bence sakın söylemesin
    6)my sassy girl---muhteşem kore yapımlarından nacizane olanlarından biri.düşünmeyin , izleyin
    7) veeeeeee benim en özel filmlerimden biri ""Taegukgi - The Brotherhood of War"" tam bir şahaser.bir savaş filmi sever olarak tam bir şahaser
    8)the shining---jack nicholsın oynamış bende yeni keşfettim filmi sanırım 1986 yapımı bir filmdi.40 yıl düşünsem bu adamın beni bu kadar gerebileceği aklıma gelmezdi.eğer zahmet edip filmi izlerseniz beni anlarsınız.adamın sadece bir bakışı yeter.tam bir psikopatı oynamış adam.
  • Çok yardımcı oldu bana gerçekten.Teşekkürler.
  • arkadaşlar ayrı başlık açmak istemedim eğer hatırlayanınız olur da yazarsa çok menun olurum.çok merak ediyorum bu filmin adını.

bir kız var çok küçük.köyde yaşıyor. annesi birgün evlerinde ölüyor.küçük kız da annesinin cesediyle günlerce kalıyor.sonra küçük erkek çocuk kızı buluyor evlerine gidip ölüyü görüyor falan.kızın amcalasını buluyorlar.amca çok zengin onun evine götürülüyor.ama kızı istemiyolar. filmin sonlarına doğru bu kız bir köyde çamaşır yıkayan kadınlara emanet ediliyor.
  • o kadar film var ama tokyo drift tarzı hiçbir filme rastlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: thaliaa

arkadaşlar ayrı başlık açmak istemedim eğer hatırlayanınız olur da yazarsa çok menun olurum.çok merak ediyorum bu filmin adını.

bir kız var çok küçük.köyde yaşıyor. annesi birgün evlerinde ölüyor.küçük kız da annesinin cesediyle günlerce kalıyor.sonra küçük erkek çocuk kızı buluyor evlerine gidip ölüyü görüyor falan.kızın amcalasını buluyorlar.amca çok zengin onun evine götürülüyor.ama kızı istemiyolar. filmin sonlarına doğru bu kız bir köyde çamaşır yıkayan kadınlara emanet ediliyor.

ayrı topic açsan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Sniper filmi önerisi var mı?Kapıdaki düsman gibi

• quote:

quote:

Direk olarak Sniper filmleri değil ama

Platoon
    Full Metal Jacket
    The Day of the Jackal**** (Şiddetle önerilir)
    Dirty Harry
    The Bourne Serisi
    Shooter
    Spartan

Umarım işine yarar
  • Tematik film severlere Semih Kaplanoğlu yapımı olan Yumurta'yı öneriyorum. Bu gün izleme fırsatı buldum oldukça ağır, akıcılık itibariyle sabır isteyen bir dram ama üstün bir duruşu var. Sergi duvarlarında ki tablolara benziyor. Sanatsal duruşu nedeniyle tematik film sevenlerin haricindeki kesim biraz düşük puanlamış filmi. Başrollerde Nejat İşler (ki oyunculuğunu gerçekten çok beğeniyorum) ve Saadet Işıl Aksoy ikilisi senaryo kalıbını tam anlamıyla doldurmuşlar. Tabi filmin bir üçlemenin son parçası aynı zamanda da ilk parçası olduğunu belirtelim. Nasıl yani ? Yani şöyle ;

Semih Kaplanoğlu sırası ile Bal, Süt ve Yumurta olarak isimlendirdiği üçlemesine sondan Yumurta ile başlamış ve projesini "Bu aynı zamanda bir anne-oğul ilişkisininin son günlerinden (annenin ölümü Yumurta) ilk günlerine (oğulun doğumu Bal) uzanan arkeolojik bir kazı çalışması olacak" ifadeleriyle tanıtmış.

Senaryo ayrıntıları için de burdan buyrun ;http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=3559&kat=arama
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

quote:

Direk olarak Sniper filmleri değil ama

Platoon
    Full Metal Jacket
    The Day of the Jackal**** (Şiddetle önerilir)
    Dirty Harry
    The Bourne Serisi
    Shooter
    Spartan

Umarım işine yarar

Sağol.Bir bakalım
  • gzl çalışma
  • braveheart=1995
    legens off the fall=1995
    esaretin bedeli

kesinlikle izleyin
  • wanted
    ironman
    indiana jones 4
    hulk
    recep ivedik
    hanchock
    rec

son zamanlardaki popüler filmlerden bunları izlemedim.. hangilerini izlemeliyim öncelikle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

wanted
    ironman
    indiana jones 4
    hulk
    recep ivedik
    hanchock
    rec

son zamanlardaki popüler filmlerden bunları izlemedim.. hangilerini izlemeliyim öncelikle?

[REC] önce bunu izle bence sonrada İronman'i izle.
  • yayarlı bi calısma olmus
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.