Şimdi Ara

Türüne - Konusuna Göre Film Önerileri (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
182
Favori
668.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dedektif filmi arıyorum. Se7en gibi, Sherlock gibi seni filmin içinde hapsedecek tarzda tavsiye edebilirseniz çok teşekkür ederim.
    Bir de Fringe tarzı film/dizi tavsiyesi yaparsınız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbazer

Merhaba arkadaşlar. Dedektif filmi arıyorum. Se7en gibi, Sherlock gibi seni filmin içinde hapsedecek tarzda tavsiye edebilirseniz çok teşekkür ederim.

Dedektif-Polis

Gone Baby Gone
    Insomnia
    L.A. Confidential
    The Silence of the Lambs
    Zodiac
    The Fugitive
    The Departed
    Training Day
    Dirty Harry
    End of Watch
    +
    Dizi olarak True Detective'i kesinlikle öneririm.

Fringe Tarzı olarak bildiğim bir tek The X-Files var o da zaten Fringe'in atası gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addar -- 6 Nisan 2014; 19:24:52 >
  • addar A kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Önerdiklerinizin hepsini izlemiştim. Anlaşılan izleyecek kaliteli dedektif/poliseye filmi pek kalmamış. Önerdiğiniz filmlerde aldığım tat ve heyecanı günümüz sinemasından alamıyorum. Sanki para için gibi çekilmiş geliyor. Eskiler yürekten oynuyorlardı. Karakterin içine girmiş. Karakter kendisi olmuş gibiydi. Şimdikiler bir replik ezberlerim ve söylerim tarzında veya paramı alayım borçları kapatayım. Gönülden istek yokmuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbazer

Merhaba arkadaşlar. Dedektif filmi arıyorum. Se7en gibi, Sherlock gibi seni filmin içinde hapsedecek tarzda tavsiye edebilirseniz çok teşekkür ederim.

China Moon
    Above Suspicion(1995)
    Blood Simple
    The Bone Collector
    Fargo
    Clay Pigeons
    Resurrection(1999)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 11 Nisan 2014; 19:52:50 >
  • beyler dünyanın sonu açlık sefalet zombi tsunami ufo vb film önerebilicek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

beyler dünyanın sonu açlık sefalet zombi tsunami ufo vb film önerebilicek var mı

world war z
    zombiland
  • X kare kullanıcısına yanıt
    The Bone Collector, Fargo dışında geri kalanlarını izlememiştim. Çok sağolun hocam.
  • hellbazer H kullanıcısına yanıt
    İstersen daha tavsiyede bulunurum.
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı hocam. Bunlar beni birkaç gün idare eder.
  • Guzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki demirkubuz - yeraltı gibi filmler tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar?
  • Konu çok güzel emeğinize sağlık ^^
    Dram-romantik türünde kaliteli film önerilerine açığım bir de bu ara biyografi izliyorum çok sıkmayan biyografi türünde filmler de önerseniz harika olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bir film izlemiştim ama adını unuttum hatırlamaya çalışıyorum konusu istihbarat görevlisi bir kadının hayatını anlatıyor çocuğu zannedersem italya'ya üniversite eğitimi için gidiyor fakat orada istihbarat görevlisi kadının çocuğunun olduğunu öğreniyorlar kadın iyi silah kullanıyor ve çocuğunu aramak için şehre geliyor ama en sonunda yakalayamıyor çocuğunu uçağa binip kaçırıyor hava limanına yetişemiyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihyksll

Merhaba,

Bir film izlemiştim ama adını unuttum hatırlamaya çalışıyorum konusu istihbarat görevlisi bir kadının hayatını anlatıyor çocuğu zannedersem italya'ya üniversite eğitimi için gidiyor fakat orada istihbarat görevlisi kadının çocuğunun olduğunu öğreniyorlar kadın iyi silah kullanıyor ve çocuğunu aramak için şehre geliyor ama en sonunda yakalayamıyor çocuğunu uçağa binip kaçırıyor hava limanına yetişemiyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bana filmdenn çok Missing dizisini hatırlattı konusu;

• arkadaşlar,bana hapishane de geçen filmler lazım.izlemediğim kaldıysa tabi vede korku,fantastik,komedi ve romantik film önerebilirseniz sevinirim..
    çok sağol.izlemediğim 5-6 film var bunlardan onlarıda izliyeyim.ayda ortalama 100 film izlediğim için bazen izlediğim filmleride unutuyorum gerçi
  • bi de bu tarz fantastik film aklına gelirse yazabilirsen sevinirim Blood and Chocolate tarzı,kurt adam veya vampir filmleri,eski çağda geçmeyen olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

bi de bu tarz fantastik film aklına gelirse yazabilirsen sevinirim Blood and Chocolate tarzı,kurt adam veya vampir filmleri,eski çağda geçmeyen olursa iyi olur

Underworld serisi
    Dark Shadows
    Van Helsing
    Grindhouse
    Dracula
    The Wolfman
    Wolf
    Fright Night
    I Am Legend
    Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
    Blade Serisi
    Låt den rätte komma in
    30 Days of Night
    The Lost Boys
    Queen of the Damned
    Stake Land
    Bakjwi
    The Monster Squad
    Saam gaang yi
    Only Lovers Left Alive
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.