Şimdi Ara

Türüne - Konusuna Göre Film Önerileri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.728
Cevap
182
Favori
668.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Celtic

Illusionist'in The'sı eksik düzelt de liste kusursuz olsun

Halledildi
  • Tüm filmlerin yanlarına yapım yılları eklendi aslında amacım yıllarına göre sıralamaktı ama zor geldi
  • Ölümün Sesi - One Missed Call

yeni film
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Ölümün Sesi - One Missed Call

yeni film

İMDB puanı çok düşük olanları eklemiyorum
  • konu sonunda üstkonu konu olmuş.emeğine sağlık darkblaziken sinema bölümü için çok yararlı bi konu oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

konu sonunda üstkonu konu olmuş.emeğine sağlık darkblaziken sinema bölümü için çok yararlı bi konu oldu

Teşekkürler
  • konu için teşekkürler.Fantastik bilimkurgu bölümüne Eragon 'u ekleyebilirsiniz.
  • çok iyi paylaşım
  • Üst konu olmuş. Bu konunun herkese yararı olacaktır.
  • geçen çarışıda gezerken bır film dükkanından geçerken adamın ısrarları üzerine tavsiye ettiği sözde komedi filmi olan click i aldım fakat 2. cd nin ortalarına kadar izleyebildim ancak birde kesinlikle güleceğin çok matrak bir film demişti burdan film seçmek zor bana şöyle full komedi kahkaha bir film yazarmısınz alayım yada indireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

geçen çarışıda gezerken bır film dükkanından geçerken adamın ısrarları üzerine tavsiye ettiği sözde komedi filmi olan click i aldım fakat 2. cd nin ortalarına kadar izleyebildim ancak birde kesinlikle güleceğin çok matrak bir film demişti burdan film seçmek zor bana şöyle full komedi kahkaha bir film yazarmısınz alayım yada indireyim

O Brother, Where Art Thou?
    The Big Lebowski
    Raising Arizona
    Clerks
    Napoleon Dynamite
    Big Fish
    Bee Movie

• cok güzel olmus paşa eline salık ama starship troopers göremedim bilim kurgu icin büyük kayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTANG GT500

cok güzel olmus paşa eline salık ama starship troopers göremedim bilim kurgu icin büyük kayıp

Eklendi
  • az önce bu listeyi almak üzere dışarıdan geldim ama hiç birini bulamadım bazı satıcıların ise filmlerden haberi yok en sonunda bazıları için sipariş verdim yarın alıcam umarım gelir ve beğenirim teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

geçen çarışıda gezerken bır film dükkanından geçerken adamın ısrarları üzerine tavsiye ettiği sözde komedi filmi olan click i aldım fakat 2. cd nin ortalarına kadar izleyebildim ancak birde kesinlikle güleceğin çok matrak bir film demişti burdan film seçmek zor bana şöyle full komedi kahkaha bir film yazarmısınz alayım yada indireyim

O Brother, Where Art Thou?
    The Big Lebowski
    Raising Arizona
    Clerks
    Napoleon Dynamite
    Big Fish
    Bee Movie

• @darkblaziken okkalı bir tebrik ve teşekkürü haketmişsin vallahi. hocam kimbilir kaç saat sürmüştür bunu yapmak. ben 10 tane film yazarken bile üşeniyorum imdb linki vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoarbix -- 6 Mayıs 2008; 15:01:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

@darkblaziken okkalı bir tebrik ve teşekkürü haketmişsin vallahi. hocam kimbilir kaç saat sürmüştür bunu yapmak. ben 10 tane film yazarken bile üşeniyorum imdb linki vermeye

Aslına bakarsan benim içinde kolay bir iş değil mesela şu anda yaklaşık 130-140 film var eklenecek ama zor gelio
  • çok sağlam liste olmuş emeğin için teşekkürler
  • quote:

quote:

@darkblaziken okkalı bir tebrik ve teşekkürü haketmişsin vallahi. hocam kimbilir kaç saat sürmüştür bunu yapmak. ben 10 tane film yazarken bile üşeniyorum imdb linki vermeye

Aslına bakarsan benim içinde kolay bir iş değil mesela şu anda yaklaşık 130-140 film var eklenecek ama zor gelio

haklısın tabi. bir de türlerine göre yaptığın için daha zor oluyordur. örneğin The Matrix'i Bilimkurgu türüne mi, Aksiyon türüne mi koyacağına karar vermek var daha. Ne diyeyim kolay gelsin. Daha önce de bir arkadaş Sinema Forumlarında açılan tek film başlıklarını bir başlık altında toplayarak kolay ulaşılmasını sağlamıştı. O da üst konu yapıldı ama konuyu açan banlanınca kaldı ortada başlık. Sonra da üst konular bölümünden kaldırıldı zaten. Umarım bu öyle olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

haklısın tabi. bir de türlerine göre yaptığın için daha zor oluyordur. örneğin The Matrix'i Bilimkurgu türüne mi, Aksiyon türüne mi koyacağına karar vermek var daha. Ne diyeyim kolay gelsin. Daha önce de bir arkadaş Sinema Forumlarında açılan tek film başlıklarını bir başlık altında toplayarak kolay ulaşılmasını sağlamıştı. O da üst konu yapıldı ama konuyu açan banlanınca kaldı ortada başlık. Sonra da üst konular bölümünden kaldırıldı zaten. Umarım bu öyle olmaz.

Aynı anda 2 türe giriyorsa 2 kısıma da yazıyorum
  • Bi tanede benden olsun

Filmin Orjinal adı National Security

Tam Komedi Gülmekten yerlere yattım

http://www.imdb.com/title/tt0271668/
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.