Şimdi Ara

TUS BAŞARISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasil biliyosan oyle yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülhane gibi köklü ve imkanları geniş bir fakülte varken ikçü falan yazma. tus başarısına bakacaksan GATA devredilmeden önce gülhane'nin tus başarısı da çok iyiydi diye hatırlıyorum.
    geçen bir konuda daha ikçü isteyen vardı sendin galiba.

• Jetengine kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dediğim gibi İzmir e tasinicaz kazanırsam.Eger ikçü çok kötüyse başka uniler düşünüyorum.Gulhane de bunların başında zaten.Arastirmaya devam ediyorum

• Hocam DEU da okuyosunuz galiba.Katip çelebi hakkında bir şeyler duymuşsunuzdur.Bir fikriniz var mı? Ayrıca dediginize göre İzmir de okumak avantajlı dershane için.Katip çelebi yazılabilir bir üni o zaman?

• Tus başarısına bakıyorsan Yozgat yaz adamlar Ege'nin önünde gözüküyor

• 10eydiGız kullanıcısına yanıt
    Ben tus başarısına göre tercih yapicam demedim ki? İKCÜ yu bu kadar kotulediniz ama TUS da iyiler dedim.İzmir de okumak istiyorum ve gittiğim okulun aklımda soru işareti bırakmasini istemiyorum sadece

• Anladım hocam teşekkürler:)

• biriikisi B kullanıcısına yanıt
    Hocam tusta sorulan sorular fakülte egitimi ile kıyaslanacak sorular degil. Cok üst düzey çok daha detay ve çok daha nadir rastlanan vakalar. O yuzden ısrarla söylüyorum tus başarısı ile eğitim kalitesi arasında ilişki yok. En azından fikir versin bile demezdim yerinde olsam.
    Bir de şu konu var. Turkiyenin belki de en iyi doktorundan da hepatoloji dersi aldım. Yine en iyi onkoloğundan da ders aldım tabi ikisi de prof. Ama tus için kimden daha cok faydalandın dersen genç bir yardımcı doçent abimden bilgi aldım. Çünkü sisteme daha yakındı onlardan. Prof. kadar bilgisi yok belki ama tus konusunda çok daha yardımı dokundu

• space. S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginize göre öğrencinin kendi çabaları daha önemli aslında.Yani üniversite pek de fark etmiyor?

Tus başarısı icin aynen öyle diyorum. Ama iyi bir hekim olmak icin okul, hastane, fizikl koşullar, pratik imkanlari, cok şey etkili

• Up

Okulun başarısı çok da önemli değildir.
    Açtığım Tıp yacaklar için özet konuma bak lütfen

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Hocam okumuştum sizin yazinizi.Siz tıp fakülteleri arasında çok da fark olmadığını işin öğrencide bittiğini savunuyorsunuz.Umarim öyledir :D öyleyse yazarsam pişman olmam gibi

1. Sınıf bitmeden bunu anlayacağına eminim, başarılar dilerim

• Sırf bu başarıya bakıp yazan maldır. Olum lise tercihi yapıyormuş gibi bir üst kademenin başarısına bakmayın. Tus çok boyutlu bi olay ve tıp 6 yıl hazırlıkta okursan 7 kalırsan 8-9 u bulursun. O kadar sürede o liste yerinden oynar.

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu listeyi ikçü baya kötü diyenler için attım.Tus a göre tercih yapmicam tabii ki.Sadece ikçü kötü diyenler neye göre kötü diyor onu merak ediyorum.Prof sayısı falan da iyimiş öğrenci sayısına göre.Akredite bir üni.Bir de İzmir'de .Yani daha ne istenir ki bi uniden :D

İzmir güzeldir yazın hocam aileniz de taşınır hem daha rahat edersiniz.İkçü konum olarak kötü sayılabilir ama her şekilde ulaşım var sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.