Şimdi Ara

TUS BAŞARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katip çelebi üniversitesini yazmayı dusunuyorum ama forumdakiler eğitimi kalitesizdir diyor.Tus başarısına baktığım zaman İKÇÜ başarısız bir okul değil gibi duruyor.Lutfen ikçü ye gitme diyenler bana güzel bir açıklama yapabilir mi ? TUS BAŞARISI

• Tus başarısı bir okulu yazmak ya da eğitiminin kalitesini anlamak icin bakmak gereken son şey .
    İyi bir birinci basamak hekimi olmak demek çok yüksek tus puanı demek değildir. Arasında ilişki kurmak çok mantıklı degil.
    Katip çelebi hakkında bilgim yok ama bunları söylemek istedim
  • Up
  • Tus başarısı bir okulu yazmak ya da eğitiminin kalitesini anlamak icin bakmak gereken son şey .
    İyi bir birinci basamak hekimi olmak demek çok yüksek tus puanı demek değildir. Arasında ilişki kurmak çok mantıklı degil.
    Katip çelebi hakkında bilgim yok ama bunları söylemek istedim
  • Hocam kac k yaptiniz
  • space. S kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.Bir okulun başarısını nasıl ölçebilirz ki o zaman? kötü diyenler tam olarak neden kötü diyor gerçekten anlamıyorum.TUS başarısında genelde köklü ve popüler üniversiteler hep önde.Koc Hacettepe cerrahpasa gibi.Onun için TUS belki tam anlamıyla olmasa da eğitim hakkında bir fikir verir en azından diye düşünüyorum.
  • chezdenis kullanıcısına yanıt
    8K hocam
  • Hocam yök atlasla aynı mı bu
    Orada Düzce 47,9 ama bu listede yok
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Hocam valla birkaç sitede gördüm bunu yokatlasta tam olarak nasıl bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla kâtip Çelebi orda da önde bir yerlerdeydi
  • biriikisi B kullanıcısına yanıt
    trakya tıp oneririm tus basarisi referans alma akreditasyona ve fiziki imkanlara egitim kadrosuna bak derim
    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.youtube.com/watch?v=jQZsuqk1wDs&app=desktop bu da bizim fakultenin tanitim videosu diger kismini ayni kanalda bulabilrisin gelirsen pisman olmazsin
  • MARDATONE TEFANKARDO kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer İzmir i kazanırsam ailemle tasinicaz onun için ikçü yü istiyorum. ikçü de akredite bu arada.Tavsiyeniz için teşekkür ederim:)
    akredite dışında fiziki imkanlar ve egitim kadrosuna da bak bence . gecen sene ben de arastirdim ikcu yetersiz geldi izmirin hatrina siralamasi oyle
    Hocam okuyanlarla konuştuğumda %90 ı memnun gibi.Genelde kötü diyenler okumayan insanlar :D Eğer gerçekten eğitimi kötüyse ve gittiğime pişman olacaksam İKÇÜ değil Kocaeli veya Gülhane yazmayı düşünüyorum.Ama dediğim gibi İzmir olursa ailemle taşınma durumumuz var.Onun için soruyorum İKÇÜ neden kötü diye.Size neden yetersiz geldi mesela?
  • Up. Ben de bunu arıyorum. Herkes kötü kötü diyor fakat neden diye sorduğumda sohbet orada kalıyor birisi açıklayabilir mi? Katip kötüyse Kocaeli, Çukurova gibi alternatiflerim var
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam neden sorusuna tam olarak bir cevap yok.Ogrenciler memnunum diyor okumayanlar kötülüyor garip bir durum :D
    trakya daha iyi dedim ikcu prof sayisi ve egitim kadrosu trakyanin aşagisinda biraz. bi de gitmeyenler kotuluyor demisin de sen nasil sorup bu kadar emin oluyorsan ben de o kadar eminim :D gitip mutlu olamazsin demedim trakya daha iyi dedim yokatlastan verilere ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARDATONE TEFANKARDO -- 4 Ağustos 2020; 18:11:15 >
    Hocam ne konuda emin konuştum pek anlamadım.Ayrica trakyanin sıralaması düşük.Trakyaya gelene kadar Gülhane Kocaeli Çukurova Celal Bayar gibi üniversiteler var.Siz 8bin civarı yapıp mi Trakyaya gittiniz?
    7k dan trakyaya gittim şu karsilastirmalarda neden sadece kötu ya da iyi anliyosunuzki trakya egitim olarak ikcuden daha iyi dedim ikcuyi de silip atmadim . siralamasinin dusuk olmasinin sebebi kontenjanin 216 civari olmasi o kadar ikcu izmirde olmasa siralamasi 8k falan olmaz zaten
    istedigin yere git gercek tektir cok ta umrumda degil nereyi tercih ettigin ama iyi ve dogru yerlere gitmeni isterim
    Hocam kötü bir şey demedim ki :D Trakya ikçüden iyi olabilir.Ben diyorum ki Trakyaya gelene kadar Gülhane Kocaeli Çukurova var.Siz bunlardan da mı iyi diyorsunuz Trakya ya?.Eger Trakya ya yakin bir yerde oturuyorsanız Trakya yazmanızı anlarım da diğer türlü garip geldi bana
  • Ege ve deü yaninda eziklik psikolojisi işte, ilk 3 seneyi salla heryerde yaparsin, son 3 senede ihk bir eah da staj goruyon daha ne ariyon. Yaz hocam yaz. S.et onlari. İzmirde paşalar gibi bir üniversite hayati geçir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.