Şimdi Ara

tus kilidini ekranına power düğmesine basmadan gelmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
47.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Htc sensation Xl de aynı sorun var. Çözüm benzer no lock programı ve fix broken power button programı ile çözüm sağlandı. Ayrıca güç düğmesinde fiziksel sorun olanlar yedek parça temini için
    http://www.parts4repair.com/power-switch-contact-chip-for-htc-sensation-nokia-n8/
    adresinden temin edebilirler. Ben değişim için sipariş ettim. Elime ulaşınca ayrıntılı bilgi verebilirim.
  • HTC one x in dokunmatik tuşlarına kilit açma özelliği verebiliyor muyuz?
  • htc one x için uyumlu onereceginiz program hangisi peki bu iş için..?
  • ben yapamadim arkadaslar bunu nasil ses tusunu atama yapiyosunuz kuruyorum kuruyorum degisiklik yok bi ayarida yok anlatabilirmi kullanan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sipariş elime ulaştı. Eski tuşun lehimlerini sökerek, yerine yenisini lehimledim. Gayet iyi çalışıyor.
  • Bulan yokmu banada lazım

• Arkadaslar banada Boyle bsir program lazim eğer bulan olursa pm atabilir mi?

• ( com.omd.autoscreenon.apk) bu programı kullanıyorum yakınlık sensorunu kullanıyor elimi bir iki sefer geçiriyorum açılıyor sadece ekrana şifre kuyon ki arada cepde aciliyor onun için ekran kilidi yapın tuşları kullanmaya kullanmaya örümcek ağı kaplicak nerdeyse okadar iyi markette var pişman olmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: fromhellcasper

( com.omd.autoscreenon.apk) bu programı kullanıyorum yakınlık sensorunu kullanıyor elimi bir iki sefer geçiriyorum açılıyor sadece ekrana şifre kuyon ki arada cepde aciliyor onun için ekran kilidi yapın tuşları kullanmaya kullanmaya örümcek ağı kaplicak nerdeyse okadar iyi markette var pişman olmazsınız

şarj kullanımı nasıl?
  • bendede Samsung GT-S5570I mini 2.3.6 android var power tuşu ile ekranı açabiliyorsun kapatmak için program var ama tekrar ekranı açmak için power basmak zorundasın başka bir tuşa atama yapabilen bir program bulamadım bulan varsa paylaşırsa sevinirim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: makina11

bendede Samsung GT-S5570I mini 2.3.6 android var power tuşu ile ekranı açabiliyorsun kapatmak için program var ama tekrar ekranı açmak için power basmak zorundasın başka bir tuşa atama yapabilen bir program bulamadım bulan varsa paylaşırsa sevinirim valla

ben auto screen on programini kullanıyorum.Cok güzel bir program

• Arkadaşlar benim telefonumda htc wildfire s ,telefonun güç düğmesine basıyorum çok zor açılıyor ekran ,aynı sorun ses kısma tuşundada var ,ses açarken sorun yok kapatırken basıyorum basıyorum işlemiyor , garantisi var hala 7-8 ay ,göndersem yaparmı garanti ,daha önce gönderen oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffmmyy -- 15 Mart 2013; 18:50:49 >
  • HTC Wildfire S telefonumda aynı sorunla bende karşılaştım. Marketten AnyUnlock programını indirdim. Programı indirdikten sonra iki sekme yüklüyor. Birincisi programın kendi ikonu diğeri de telefonu dokunmatik olarak kapatacağınız ikon. Önce programa girip izin işlemlerini halledin (Enable). Daha sonra da Power Menu isimli ikonu ana sayfanıza yapıştırın. Ekranı kapatmayı bu ikon üzerinden yapıp, açmak için de ses tuşlarının herhangi birine basarak yapabiliyoruz.
  • Merhabalar bende siz gibi araştırdım Sonuçlar Şöyle

Ekranı Kilitlemek için kullandığım Program Şu; Swipe Home Button (TIKLA)

Aynı Zamanda Screen Off and Lock (TIKLA) ile birlikte kullanımını anlatan Türkçe video da var ;

____________________________________________________________________________________________

Ekran Klitlediğimizde Kullandığım Program; Auto Screen On (TIKLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Temmuz 2013; 18:49:12 >

• lg nexus 4 icin "Touch control" var..
  • samsung note 2 kullanıyorum. benim de güç tuşu bugün bozuldu. Lock Screen Widget programıyla sorunum çözüldü.
  • bende wildfire s kullanıyorum. format lazım teli açamıyorum ve donanım tuşlarıda çalışmıyor. lütfen yardımcı olun
  • Arkadaşlar Benim Power Tuşum Bozuldu Reset Atcam Nasıl Yapmalıyım
    HTC Desire Z
  • If you have problems with your phone, you need the appropriate mobile phone parts, I believe this website will help you!http://ydtparts.com/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.