Şimdi Ara

tus kilidini ekranına power düğmesine basmadan gelmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
47.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba wildfire s aldım ancak power.tuşu pek sağlam durmuyor . cihazı programla yada dokunmatikle kilitleyip açmak.istiorum , yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilitlemek için widget var ancak açmak için power tuşundan başka çözüm varmı bilmiyorum..
    https://market.android.com/details?id=com.droidmania.lockscreenwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZG1hbmlhLmxvY2tzY3JlZW53aWRn
  • SES TUŞUYLA EKRANI AÇAN BİR PLUGIN BULDUM...AMA ŞU DOKUNMATIK TUŞLARA SERİ HALİNDE BASMAK GİBİ VEYA BAŞKA ŞEKİLDE AÇILSA GÜZEL

ŞUAN İDARE EDİYOR, ANCAK BAŞKA ÇÖZÜM BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN

(capslock açık kalmış :S )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

SES TUŞUYLA EKRANI AÇAN BİR PLUGIN BULDUM...AMA ŞU DOKUNMATIK TUŞLARA SERİ HALİNDE BASMAK GİBİ VEYA BAŞKA ŞEKİLDE AÇILSA GÜZEL

Buna bir türlü çözüm bulunamadı, Ben de power tuşunu kullanmak istemiyorum, hem incecik kullanışlı değil, hem de 1 müddet sonra problem çıkartacak gibi bir gözüküyor. Ses tuşuyla nasıl yapıyorsunuz, adı ya da daha iyisi linkini verebilirmisiniz?
  • Merhaba. Eğer wildfire S cihazınızda proximity (yakınlık) sensörü var ise markette bulabileceğiniz "Tap Tap" isimli bir uygulama var. Bu uygulama ile telefonu kilitleyip ekranı kapatabildiğiniz gibi, ekranı kapalı ve kilitli telefonu açabiliyorsunuz. Yakınlık sensörüne belli bir mesafeden elinizi 1-2 kez hızla geçirdiğinizde telefon kilitleniyor ya da açılıyor. Denemeye değer bir uygulama.

Uygulamanın Market adresi Market

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

quote:

SES TUŞUYLA EKRANI AÇAN BİR PLUGIN BULDUM...AMA ŞU DOKUNMATIK TUŞLARA SERİ HALİNDE BASMAK GİBİ VEYA BAŞKA ŞEKİLDE AÇILSA GÜZEL

Buna bir türlü çözüm bulunamadı, Ben de power tuşunu kullanmak istemiyorum, hem incecik kullanışlı değil, hem de 1 müddet sonra problem çıkartacak gibi bir gözüküyor. Ses tuşuyla nasıl yapıyorsunuz, adı ya da daha iyisi linkini verebilirmisiniz?

Evet dediğiniz gibi power tuşu ileri vadede sorun çıkartacak gibi görünüyor, bir power tuşu için servise vermek istemem. O açıdan alternatif programlar aramak lazım... Benim bulduğum programın adı; Lock Screen 7 android markette var. Programı açıp (program bende ilk tıklamada açılmıyor 2-3 kere tıklayınca açılıyor) enable lock screeni seçin birde enable volume keys i seçin. sonra telefonun tuş kilidini açmak için herhangi bir ses tuşun basınca ekranın ışığı yanıyor sonra tuş kilidini dokunmatik yolla normal olarak açın.

Ben artık hiç power ı kullanmıyorum bu yöntemle

• quote:

Orijinalden alıntı: aveki

Merhaba. Eğer wildfire S cihazınızda proximity (yakınlık) sensörü var ise markette bulabileceğiniz "Tap Tap" isimli bir uygulama var. Bu uygulama ile telefonu kilitleyip ekranı kapatabildiğiniz gibi, ekranı kapalı ve kilitli telefonu açabiliyorsunuz. Yakınlık sensörüne belli bir mesafeden elinizi 1-2 kez hızla geçirdiğinizde telefon kilitleniyor ya da açılıyor. Denemeye değer bir uygulama.

Hmm bu da güzele benziyor..
    cihazımda yakınlık sensörü var galiba bir deneyelim bakalım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EVET ISE YARIYOR GUZEL TESEKKURLERR
  • quote:

Orijinalden alıntı: aveki

Merhaba. Eğer wildfire S cihazınızda proximity (yakınlık) sensörü var ise markette bulabileceğiniz "Tap Tap" isimli bir uygulama var. Bu uygulama ile telefonu kilitleyip ekranı kapatabildiğiniz gibi, ekranı kapalı ve kilitli telefonu açabiliyorsunuz. Yakınlık sensörüne belli bir mesafeden elinizi 1-2 kez hızla geçirdiğinizde telefon kilitleniyor ya da açılıyor. Denemeye değer bir uygulama.

güzel uygulama ancak şarjı felaket sömürüyor. Pilin %80'ini kullanıyor görünüyor, 10 dakikada %90 a indi şarj :)

• quote:

ben lock 2.0 3.4.6 apk ve mylock 1.4b rollback.apk isimli
    iki programı internetten bulup indirdim

1.programda ses tuşuyla
    2. programda ise herhangi bir tuş vasıtasıyla

ekran kilidini aça biliyorsunuz.

Sn. M.Hakan BOZKURT'a teşekkürler Turkcell T.20 de denendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamelih -- 22 Şubat 2012; 18:34:47 >
  • tap tap app

• quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

quote:

ben lock 2.0 3.4.6 apk ve mylock 1.4b rollback.apk isimli
    iki programı internetten bulup indirdim

1.programda ses tuşuyla
    2. programda ise herhangi bir tuş vasıtasıyla

ekran kilidini aça biliyorsunuz.

Sn. M.Hakan BOZKURT'a teşekkürler Turkcell T.20 de denendi.

2. programda dokunmatik tuşlarla açılmıyor sanrm

• evet buna en kısa sürede cözüm bulmak lazım bendede evo3d var ve o üst power tuşu cidden ileri vadede sorun cıkartacak..günde 200 mesaj attıgımı düsünürsek..tap tap'a baktım ama şarjı felaket yiyormuş ve ses açma kapama tuşuyla çalışan uygulamayıda buldum fakat bununda istemediği izin yok...varmı başka önerisi olan ?

https://market.android.com/details?id=cz.destil.fixbrokenpb&feature=search_result

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirageLord -- 23 Şubat 2012; 11:02:00 >
  • Market'ten "no lock" diye bir program indirdim dün gece. ses tuşlarıyla kilidi çözüp ekranı açıyordu, gece problem yok gibiydi, çokda kurcalayamadım gerçi. Ancak bu sabah adobe pdf dosyası açtığımda ekran saçmalamaya başladı. kendi kendine fazladan zoom vs. yapıyordu. pinch to zoom saçmalamaya başladı. Daha önceden de devamlı pdf dosyalarını açıyordum, hiç problem olmamıştı. No Lock'ı kaldırdım, düzeldi.
  • power tuşuyla ilgili bir gelişme var mı? aynı dertten bende muzdaribim
  • Telefonu 1 ay önce power tuşu basmadığı icin servise gonderdim duzelttiler fakat tus yine eskisi gibi oldu htcnin donanimsal anlamda buyuk sorunları var diger modellerindede boyle bozulmalar oluyor mu acaba yoksa sadece wildfire s mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar merhaba wildfire s aldım ancak power.tuşu pek sağlam durmuyor . cihazı programla yada dokunmatikle kilitleyip açmak.istiorum , yardımcı olurmusunuz

hocam ne yaptın. bende böyle bir şey arıyorum. bu power tuşundan dolayı telden soğudum
  • arkadaşlar htc wildfire s kullanıyordum bende. Benim de 1 sene içinde power tuşu ciddi anlamda hassasiyet kaybetti.Resmen zorla açılıyordı telefon. Ancak geçen ay telefonu yere düşürdüm ve ekranı kırıldı. Garantiye verdim. Hem ekranı söyledim hem de power tuşunu. Sanırım yapmışlar. Henüz telefon elime ulaşmadı. Gelince bilgi veririm. Ancak htcnin power tuşuyla ilgili ciddi anlamda sıkıntısı olduğu bir gerçek. Şimdi elimde one v var. Bakalım 1 aydır sorunsuz çalışıyor. Umarım aynı durumu yaşamam bununla da..
  • ben programımı buldum fix broken powerbuttun... google marketten indirin... büyük kolaylık
  • aynı sorun bndede var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.