Şimdi Ara

Home Tuşu Olmadan Dfu Moduna Geçiş AcilYardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar home tuşum bozuk telefon ios 6.1.3 ben bunu 5.1.1 e düşürücem fakat dfu moduna alamıyorum home tusu olmadıgı icin nasıl alabilirim acil yardımcı olabilirmisniz

• Google yi kullanmayı öğrenin artık al.

iOS cihazınızın Home veya Power butonu arızalı olduğu için DFU moda getiremiyor musunuz ? Ya da DFU moda geçirmekte güçlük mü çekiyorsunuz?

Bir süre önce iPhone Dev Team Redsn0w’un yeni versiyonunda iPhone, iPad veya iPod Touch’ı Home veya Power butona gerek kalmadan DFU moda geçirmenize yardımcı oluyor.

Burada sizlere iPhone, iPad, iPod touch’ınızı DFU moda Redsn0w kullanarak nasıl geçireceğiniz konusunu adım adım anlatmaya çalışacağız.

Adım 1: Bu linkten Redsn0w’un son verisyonunu indirip masaüstünüzde “Redsn0w” isimli bir klasör oluşturun.

Adım 2: iPhone, iPad, iPod Touch için en son iOS firmware dosyasını (.ipsw dosyası) buradan indirin.

Adım 3: Redsn0w zip dosyasına çift tıklayarak Redsn0w klasörünün içine açın ve Redsn0w uygulamasını çalıştırın.

Windows kullanıcıları Redsn0w programını çalıştırırken ‘Administrator’ yani Yönetici modunda (Redsn0w exe dosyasına mouse’la sağ tıkladığınızda karşınıza gelen ‘Run as an Administrator’ yani ‘Yönetici olarak çalıştır’).

Adım 4: Redsn0w’u çalıştırdıktan sonra, Extras butonuna basın.

Adım 5: Daha sonra ‘Even more’ butonuna basın.

Adım 6: Şimdi de ‘DFU IPSW’ butonuna basın.

Adım 7: IPSW dosyası seçmeniz için bir uyarı çıkacak. 2. adımda indirmiş olduğunuz .ipsw dosyasını bu adımda seçiyoruz.

Adım 8: Redsn0w DFU mode IPSW dosyasını yaratmaya başlayacak.

Adım 9: IPSW dosyası oluşturulduktan sonra, oluşturulduğuna dair bilgi ekranı belirecek. OK butonuna basın. Oluşturulan IPSW dosyası ENTER_DFU_. uzantısını içeriyor olacak.

Adım 10: Şimdi iTunes’u açın (iTunes’un şu an ki en son verisyon olduğundan emin olun).

Adım 11: Cihazlar bölümünden bağlamış olduğunuz iPhone, iPad, veya iPod touch’ınızı seçin . (Eğer backup almadıysanız, mouse’unuza sağ tıklayarak Back Up menüsünü açarak yapabilirsiniz.)

Adım 12: Summary tab’ına basın. Mac için Option tuşuna (Windows için Alt tuşuna) basarak Restore (Geri Yükle) butonuna basın.

Adım 13: Oluşturduğunuz DFU mode IPSW dosyasını bu adımda seçin (.ipsw dosyasının içerisinde ENTER_DFU_ yazısı mevcut olan)

Adım 14: iOS cihazınız restore edildikten sonra otomatik olarak DFU mode’a girecek (ekran tamamen simsiyah olacaktır). Artık normal jailbreak adımlarını kullanarak cihazınızı Jailbreak yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.