Şimdi Ara

Home Tuşu Çalışmayan,Kilitli iPhone'u DFU moda alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gündür ipsw dosyası konusunda sıkıntı yaşıyordum.Onu hallettim ancak iphone kapalı itunes bağlayın şeklinde bir yazı var ekranda.itunes a bağladığımda da kilidi kaldırmamı istiyor ancak sadece acil arama yapabiliyorum kilit kaldırma seçeneği yok.Redsn0w ile dfu ipsw oluşturdum ancak telefonun home tuşu çalışmadığından dfu moda alamıyorum ve tıkandım kaldım nedir bu işin çözümü.

Kısacası:
    1-iphne kapalı hatası alan bir 4S telefon
    2-itunes parolayla kitlenmiş kilidi açın diyor ancak sadece acil arama yapılabiliyor kilidi kaldıramıyorum
    3-home tuşu çalışmadığından telefonu dfu moda alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Merhabalar.
    2 gündür ipsw dosyası konusunda sıkıntı yaşıyordum.Onu hallettim ancak iphone kapalı itunes bağlayın şeklinde bir yazı var ekranda.itunes a bağladığımda da kilidi kaldırmamı istiyor ancak sadece acil arama yapabiliyorum kilit kaldırma seçeneği yok.Redsn0w ile dfu ipsw oluşturdum ancak telefonun home tuşu çalışmadığından dfu moda alamıyorum ve tıkandım kaldım nedir bu işin çözümü.

Kısacası:
    1-iphne kapalı hatası alan bir 4S telefon
    2-itunes parolayla kitlenmiş kilidi açın diyor ancak sadece acil arama yapılabiliyor kilidi kaldıramıyorum
    3-home tuşu çalışmadığından telefonu dfu moda alamıyorum

çözüm basit gidip home tuşunu yaptıracaksın diğer şekilde alamazsın dfu moda.
  • Tinyumbrella falan vardı çok önceden dfu moda alabiliyodu sanırım ama tam indirdiğimde pc kapandı servise göndermek zorunda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Halen Devam Ediyor
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben de iphone 5s var DFU moda aldım geri çıktım.tel actığımda aşağıdaki satırda ekranda kıpılama diye tabir edilen hafif ekran kısılıp geri gelme olayı oldu.bunu nasıl aşarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 home tuşu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.