Şimdi Ara

iPhone 7 home tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ay önce bimeksten iPhone 7 32gb aldım .
    Telefonu ilk aldığımda home tuşu dokunmatik gibi hissediyordum ama artık normal tuş olarak basıyorum.
    Başka kişilerde baktııgım da benimki gibi normal tuş gibi degil yine dokunmatik gibi hissediyorum.
    Bir de fotoğraf çekiminde güneşte iPhone 6s kullanan arkadasım benden iyi fotoğraf çekiyor benimkinde aynı kaliteyi yakalamıyorum. Farklı bir ayarlama şekli filan mı var ?
    İlk defa iPhone kullanıyorum telefondan anlayan biri de değilim aşırı telefon kullanımım yok ama telefon garantideyken bunlar sorunsa servise göndermek istiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hassasiyetini arttırmış olabilirsin. Son seviyedeyken tuş gibi hissettiriyor

• Ayarlardan mı yapılıyor kardeş cahilliğimi mazur gör

• axi___ A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Genel- Ana ekran dügmesi.

Sende muhtemelen 3 seçili. Ben 2de kullanıyorum orta karar..

• Evet bunu yaptım şimdi 3teymiş 1 yaptım ama hala tuş gibi basıyor . Önceden bastığımı hissetmezdim

• Zaten tuş gibi basması lazım. İçinde taptic engine motorunun titreşimi tuş gibi hissetmeni sağlıyor..

• Yok Benim ki normal tuş gibi tak tak basıyor ama diger telefonda basma hissini vermiyor 🤔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basarken fiziksel olarak içe göçme oluyorsa servise gösterin hocam

• Psikolojik olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ip7 lerde falan tuş bildiğin dokunmatik yüzey gibidir. Altında fiziksel bir tuş yoktur. Sen bastığında basıncını algılar tuş içeri girmez, cihazda ki taptic engine denilen titreşim benzeri sensörden titreme fonksiyonu çalışır, böylece sende aa tuşa bastım hissini aldım dersin. Yani o tuş fiziksel eskisi gibi değil. Mesela cihazı masaya koyup home tuşuna bas birde cihaz elindeyken bas çok rahat farkını anlarsın.

Fotoğrafa gelirsek o arkadaşınız kamera uygulaması farklı mı ? yoksa standart kendi uygulamasından mı çekiyor ? e birde sonrasında snapseed ile falan düzenliyor mu ? kamera lensini camını birde temizleyin arada bakın parmak izi leke de olmasın bariz etkiler. Ama kaliteye gelirsek 6s ile 7 arası biraz fark var. Ama asıl fark 7 plus ile onun kamerası bariz 6s ailesinden iyidir.
  • iPhone 7 32 aldım 2 gün önce ilk gün 3 saat şarja taktım

Müzik dinleyip oyun oynarsam şarjı 5 saat falan gidiyor normalmi birde

Sesim karşı tarafa tam duyulmuyor bu normalmi

Ve son olarak tıslama sesi var servis değişim yapıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.