Şimdi Ara

Tuş tanımlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben mesala klavyenin tuşlarına isim atamak istiyorum örnek olarak ctrl+f basınca fatma yazsın istiyorum veya shift+f 555 rakam yazsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim. bi fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• kimseden bi cevap yok mu? veya bunun için bi program varmı.
  • yok mi derdime çare olacak birileri.
  • hiç kimsenin bu konuda bi bilgisi yok mu?
  • çok enteresan bişe bu istediğin nasıl yapılacağı hakkında en ufak bir bilgim yok ama şunu merak etmedim değil bu olayı nerde kullanacaksın ?
  • uygulamaları tuşlarla çalıştırmak istiyorsan hotkey programları var fakat onlar yazılarılarında kısayol programları yapıyor mu bilmiyorum download.com da hotkey tarzı programlara bak
  • hakıkaten ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bunun için işine yarıcak büssürü program war..
    inndir.com işini görür
  • eczanede çalışıyorum daha yeni meslek değştirdim. her gün doktorların isimlerini girmektense böyle bi yola başvurmak istedim. günde 250 reçete giriyorum bi doktorun ismini 20 defa yazıyorum.
  • iyi düşünce
  • Naptın işine yarayan bi program bulabildinmi?
  • bulursan bizede söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: adamsmeda

eczanede çalışıyorum daha yeni meslek değştirdim. her gün doktorların isimlerini girmektense böyle bi yola başvurmak istedim. günde 250 reçete giriyorum bi doktorun ismini 20 defa yazıyorum.

Hangi programla çalışıyorsun? Kullandığın programın böyle bir özelliği yok mu?
  • Office uygulamalarında makrolarla yapılabiliyor o dediğin. Ama arkadaşın dediği gibi senin kullandığın programın böyle bir özelliği yoksa işin zor.
  • buldum öyle bi program. hot keyboard diye bi program işimi görüyor. programda çalışmıyoruz. eczanenin provizyon sistemi var. internet üzerinden çalışıyor. o yüzden öyle bir şey yapamıyoruz. şimdi bu programla isimleri 2 tuşa basarak yazıyorum.
  • isteyenlere programı mailllerine atabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.