Şimdi Ara

Klavye Tuş İşleyişini Değiştirmek (Key Remapper)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık doğru oldumu emin değilim fakat benim şöyle bir sorunum var yeni notebook ' umun bir iki tuşunun yerini değiştirmek istiyorum basit bir kaç program buldum internette ama sadece belli başlı tuşların yerlerini değiştiriyordu.

Yapmak istediğim değişiklik şu şekilde yardımcı olabilecek uzman kişilerden yardım bekliyorum :)

PauseBreak->Delete
    Delete->PauseBreak
    PgDn->Fn+End
    PgUp->Fn+PgUp

Tuşları bu şekilde ayarlamak istiyorum eğer bunu da yapabilirsem klavye tadından yenmez :))

Not : fn tuşlarıyla ilgili olan benim için daha önemli knight online adlı oyunda mage oynadığım için home ve end tuşuna haliyle çok fazla ihtiyacım oluyor yardımlarınızı esirgemeyin iyilik yapan iyilik bulur ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3vr1m -- 23 Ağustos 2013; 17:52:49 >

• gerçekten önemli bir konu hatta fn tuşunun işlevleriyle ilgili driver kurulumlarını vs. anlatılan sabit bir başlık bile yapılabilir çok rastlanan bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vr1m

gerçekten önemli bir konu hatta fn tuşunun işlevleriyle ilgili driver kurulumlarını vs. anlatılan sabit bir başlık bile yapılabilir çok rastlanan bir durum

Bu konuda pek bir bilgim yok ama BIOS ayarlarına bir göz atın isterseniz Fn Keys-Funciton Keys gibi bir bölüm varsa belki düzenleme yapılabilir.
  • klavye tuşlarını degıstımenı tavsıye etmem cunku tum programlar yabancı ve bazı harfler mesela yok. zorluk yaşarsın tabi değiştirceğin tuşada bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

Bu konuda pek bir bilgim yok ama BIOS ayarlarına bir göz atın isterseniz Fn Keys-Funciton Keys gibi bir bölüm varsa belki düzenleme yapılabilir.

Buraya yazmadan önce bios ayarlarına da bakmıştım detaylı bir şekilde böyle birşey görmediğime eminim aradım çünkü. Firmware update varsa ona bakmak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: ]-[UNTER_59

klavye tuşlarını degıstımenı tavsıye etmem cunku tum programlar yabancı ve bazı harfler mesela yok. zorluk yaşarsın tabi değiştirceğin tuşada bağlı.

Evet haklısın o programlarla uğraşırken klavyeyi bozdum 5-6 dk da onu düzeltmeye uğraştım :) windows cd sini takıp onardım.

Probleme hâla çözüm arıyorum (merakımdan) elimdeki x7 mouse un macrolarını kullanarak home ve end tuşunu mouse a aldım ve eskisinden daha seri oldu ::) benim işim çözüldü şimdilik ama yine de bunu çözmeliyiz diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.