|
Logitech MX Keys, Türkçe tuş dizilimiyle Türkiye'de
-
-
gereksiz. aynı anda 15 cihaza bağlansa ne olacak ki sanki.
-
Siyasal İslam nasıl bir alakası olabilir?
-
Bunun yerine alınabilecek çok daha iyi klavyeler var. Keychron, Ducky, Royal Kludge vs. çok daha mantıklı seçimler.
-
1 yıl önce her yer de stokları tükendiği için gidip microsoft sculpt ergonomic almıştım. klavye ve fare olarak güzel. fiyatı fazla ama olsun. benim gibi mekanik klavye sevmeyenler için ideal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.yav he he.
hiç yorum yapmayalım o zaman.
peki sana soruyorum kaç kişi çoklu cihaz bağlantı özelliği arıyor? belki 1000 kişide 1.
sana lazım oluyor mu? oluyorsa neden lazım oluyor?
bu klavye kaç adet satacak?
"koskoca şirket" yaptı diye eleştirmeyelim mi?
peki nokia neden battı?
"koskoca şirket telefon yapmayı bilmiyor muydu?"
failed apple product diye yaz google. apple'ın bile bir sürü başarısız cihazı var.
at gözlüğünü çıkar biraz.
-
Sonunda geldi!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenonyav he he.
hiç yorum yapmayalım o zaman.
peki sana soruyorum kaç kişi çoklu cihaz bağlantı özelliği arıyor? belki 1000 kişide 1.
sana lazım oluyor mu? oluyorsa neden lazım oluyor?
bu klavye kaç adet satacak?
"koskoca şirket" yaptı diye eleştirmeyelim mi?
peki nokia neden battı?
"koskoca şirket telefon yapmayı bilmiyor muydu?"
failed apple product diye yaz google. apple'ın bile bir sürü başarısız cihazı var.
at gözlüğünü çıkar biraz.
Alıntıları GösterÇoklu cihaz desteği olmayan klavye ne işe yarar hocam. PC tablet telefona aynı anda bağlamak varken kim neden tek cihaza bağlanmak ister.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar firmanın ciddiye alıp Türkçe tuş takımı eklemiş olması güzel birşey bence, niye bu kadar eleştirdiniz anlayamadım. Normalde bu ürün Türkiye' de fazla satılmayacak öngörüsü ile gelmedi ülkemize geçen sene, ama getirmiş adamlar.
Fiyat konusuna girmiyorum, orası can yakıyor cidden ama Türkçe yapılmış olması güzel birşey. Adamlar yurtdışından aldığınız klavyenin Türkçe keycap versiyonuda mevcut ise talep etmeniz haline size sağlayacak kadar kullanıcı dostu bir firma. Niye Türkçesini almadın demiyorlar asla.
-
Ülkenin çoğunluğu aradaki bağlantıyı çözmekte zorlandığı için bu noktadayız.
-
Haaa, eyvallah. Ben de diyorum neden bu noktadayız acaba, demek bu sebeptenmiş.
-
Sonunda kablosuz ve ışıklı bir klavye. Yine de Magic Keyboard'tan ucuz.
-
Perşembe günü Magic Keyboard Space Gray modelini aldım. Gece kullanım deneyimi berbat ötesi, Yazı yazmayı geçtim Euro Truck oynarken bile hangi tuşa bastığımı bilemedim. Dün Vatan'dan bu klavyeyi çekinerek aldım. 24 saat geçti ve Magic Keyboard'un yüzüne bakmıyorum. Tuş basma hissiyatı dizilimi Magic Keyboard'u aratmıyor. Işıklandırma Macbook klavyesi ile senkronize çalışıyor. Özellikle sayısal kısımdaki hesap makinesi, ekran fotoğrafı ve kilit tuşları inanılmaz hoşuma gitti. Tek tuşta ekranı kitleyip çıkıyorum. Işıklandırma sensör bazlı çalışıyor, istemiyorsanız kapatmak mümkün. tek tuşla 3 cihaz arasında geçişi söylemiyorum bile. Günün sonunda aldığım karar, Apple Magic Keyboard'u kulağından tuttuğum gibi iade ediyorum. Logi Mx Master Klavyeyi yapanın ellerinden öpmek lazımdır. Apple'ın yapamadığını yapmış sonunda, özellikle Apple kullanıcılarının mutlaka deneyimlemesi gereken bir ürün olmuş. Bütçesi dahilinde olan kullanıcılar kesinlikle denemeden karar vermesinler. Şahsen bir Apple FunBoy'u olarak söylüyorum. Puanım 9,9/10 :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcnr -- 30 Ocak 2021; 18:10:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: scientiaSonunda kablosuz ve ışıklı bir klavye. Yine de Magic Keyboard'tan ucuz.
Magic Keyboard Space Gray ürüne 1599 TL verdim. Bu klavyeye 1040 TL. Çok huzurluyum :)
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siyasal İslam nasıl bir alakası olabilir?
|
Arkadaşlar firmanın ciddiye alıp Türkçe tuş takımı eklemiş olması güzel birşey bence, niye bu kadar eleştirdiniz anlayamadım. Normalde bu ürün Türkiye' de fazla satılmayacak öngörüsü ile gelmedi ülkemize geçen sene, ama getirmiş adamlar.
Fiyat konusuna girmiyorum, orası can yakıyor cidden ama Türkçe yapılmış olması güzel birşey. Adamlar yurtdışından aldığınız klavyenin Türkçe keycap versiyonuda mevcut ise talep etmeniz haline size sağlayacak kadar kullanıcı dostu bir firma. Niye Türkçesini almadın demiyorlar asla. |
Benzer içerikler
- plan.exxen üyelik iptali
- grok ücretli mi
- telegram hesap silme
- whatsapp sohbet aktarma
- instagramdan nasıl para kazanılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X