< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Logitech MX Keys, Türkçe tuş dizilimiyle Türkiye'de (3. sayfa)
-
-
stoklarda bulunmamasının sebebini bilen var mı acaba?
-
Bunun ingilizce dizilimli olanını kullanıyorum bir süredir, Türkçesi gelmiş fakat stoklarda kalmamış. Kapalı kutu olarak satan varsa alıcıyım, haberiniz olsun.
-
1 ay önce aldım ben de gayet memnunum, malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı çok güzel. Ayrıca aynı anda masaüstü pc ve laptop'da kullanıyorum. Birden çok bağlantı sunması çok kullanışlı. Mx master 3 mouse'da öyle, Türkiye şartlarına göre fiyat yüksek, ama mesleki açıdan kesinlikle rahat oluyor. Akşamda çalıştığım için ışık açmıyorum klavye aydınlatması gayet yeterli oluyor.
-
Merhaba, 2 sistemim var biri üzerinde usb unifying alıcı ile mx key klavyeyi bağladım, diğer sisteme de bluetooth ile klavyeyi bağladım. Malum Mx keys klavye 3 farklı sistemi de desteklemekte. 2.bir unifying alıcı alıp (bluetooth kullanmadan) diğer sisteme de takarak 2. unifying alıcı ile mx klavyeyi iki ayrı sistemde kullanmam mümkün müdür ? Klavye 2 farklı unifying alıcı ile çalışabilir mi bilginiz var mıdır ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X