Dijital ortamdan biraz olsun uzaklaşmak için bir cihaz bakıyorum ama emin olamadım. Kriterlerim: Piyasadaki yeni çin malı cihazlardan olacaksa: - Whatsapp olsa iyi olur. - Tasarımı estetik olsun. (Tuşları gocaman olmasın yani :) ) - Kamerası olsun. - GSM sinyali çekiş gücü yüksek olmalı arayan ulaşabilmeli. - Lütfen elimde dağılacak yeni Nokia'ları önermeyin piyasadaki çoğu cihaz çakma zaten. Eski Nokia / Samsung / Ericson vb. cihazlardan olacaksa: - IMEI'si kesinlikle kayıtlı olmalı. (EBAY veya AliExpress kaynaklı yurtdışı cihazları istemiyorum.) - Kamerası olabilir / olmayabilir. - Kült olmuş bir cihaz olsa güzel olabilir. (Mesela eski Nokia N series cihazları veya Samsung D serisi gibi.) - İnternet erişimi kesinlikle olmalı, e-mail alabilmeli internete herhangi bir tarayıcı vasıtasıyla kısmen de olsa girebilmeli.) - Zorunlu değil ancak 3.5mm jack girişini desteklese çok güzel olurdu. Evet biliyorum bu yazanların çoğunu 2013 öncesi bütün androidler karşılıyor ama sıkıldım artık android görmekten. Bütçe : 1000 TL 'ye kadar Kullanım amacı : Biraz nostalji biraz da kullanım işlevselliği ve sorunsuzluk. Önerilerinizi bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim