Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

favorilerime ekliyorum benim ki bitince hemen alıyorum sanki diğer yerlerden alınca 1 hafta mı kalacak hem elin oğlu kazanmaz... bizim forumdan uşaklar kazansın parayı

1 hafta kalacak parfumlerde var hocam. Sıkıntı yok :D

Nazik düşünceniz için ayrıca teşekkür ettim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

favorilerime ekliyorum benim ki bitince hemen alıyorum sanki diğer yerlerden alınca 1 hafta mı kalacak hem elin oğlu kazanmaz... bizim forumdan uşaklar kazansın parayı

hocam doldurma parfümlerde senin verdigin süreden fazla süre kalan görmedim ben ankarada çok yerde denedik 2 gün önce haa kalıyor ama burnunu gelipte boynuma sokarsa biri o zaman alır kokuyu

• MNG Kargo sağolsun ulaştıramadılar elime parfümleri.Yarın ulaşır elime umarım :)
  • Kargolar Artvin'den çıkıyor hocam. Ankara'dan batıda kalan bölüme 2 gunde. İstanbul'a çoğunlukla bir güne gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

hocam doldurma parfümlerde senin verdigin süreden fazla süre kalan görmedim ben ankarada çok yerde denedik 2 gün önce haa kalıyor ama burnunu gelipte boynuma sokarsa biri o zaman alır kokuyu

Hocam parfümün en önemli özelliği uçucu olmasıdır. Eğer uçmasa kokmaz ^^

Replika ve basit parfümler bu yüzden 15 dk falan çok yoğun kokarlar. Ondan sonra fos... (:

Biz biraz daha tutucu olmasını, eşyada ve özellikle tende daha fazla kalması için her zaman daha kaliteli ürünler kullanarak ve tecrübemizle işleyerek en iyisini yaptık.

Kokularımız saftır, raf ömrünü uzatmak için, yeşermeyi önlemek için vs vs.. gereksiz kokuyu değiştirecek kimyasallar kullanmıyoruz. Elimizde bir ürün en fazla 1 ay kalır ve satılır. 1 YIL boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Onun da zaten yarısı damıtım süresidir. Bu yüzden aldığınız koku sadece o parfümün esansına aittir.

Parfümlerimde kalıclığın üst seviyede olması için esansı yüksek - suyu düşük tutmaya çalışıyorum. Bu yüzden ilk 5 dk falan ağır bir koku hissedersiniz. 5 dakikadan sonra gerçek koku ortaya çıkar ve Üst - Orta ve alt notalarını sırasıyla hissettirmeye başlar.

Satın aldığınız parfümün içeriğinde mesela - Anason ve mandalina kokusu var... Temiz ortamda kokladığınızda keskin limon ve esansın kokularını ayırd edebilecek kadar rahat alabilirsiniz.

Diğer firmalardan farkım ne?

En saygı duyduğum firmalar - DP ve iXora'dır. Fakat büyük şirketlerin büyük giderleri olduğu için ve rekabetin yüksek olması nedeniyle kar marjını da düşününce birşeylerden kısmaları normal.

Biz iki kişiyiz arkadaşlar. Diğer arkadaşımız dükkana bakıyor. Net ortamında ve ürünlerin hazırlanıp pazarlanması, kargolanması bana ait. Giderim sadece ürünün maliyeti diyebilirim.

Bu yüzden elinize gelen ürünler bol bol cömertçe hazırlanmış KALİTE kokar (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam parfümün en önemli özelliği uçucu olmasıdır. Eğer uçmasa kokmaz ^^

Replika ve basit parfümler bu yüzden 15 dk falan çok yoğun kokarlar. Ondan sonra fos... (:

Biz biraz daha tutucu olmasını, eşyada ve özellikle tende daha fazla kalması için her zaman daha kaliteli ürünler kullanarak ve tecrübemizle işleyerek en iyisini yaptık.

Kokularımız saftır, raf ömrünü uzatmak için, yeşermeyi önlemek için vs vs.. gereksiz kokuyu değiştirecek kimyasallar kullanmıyoruz. Elimizde bir ürün en fazla 1 ay kalır ve satılır. 1 YIL boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Onun da zaten yarısı damıtım süresidir. Bu yüzden aldığınız koku sadece o parfümün esansına aittir.

Parfümlerimde kalıclığın üst seviyede olması için esansı yüksek - suyu düşük tutmaya çalışıyorum. Bu yüzden ilk 5 dk falan ağır bir koku hissedersiniz. 5 dakikadan sonra gerçek koku ortaya çıkar ve Üst - Orta ve alt notalarını sırasıyla hissettirmeye başlar.

Satın aldığınız parfümün içeriğinde mesela - Anason ve mandalina kokusu var... Temiz ortamda kokladığınızda keskin limon ve esansın kokularını ayırd edebilecek kadar rahat alabilirsiniz.

Diğer firmalardan farkım ne?

En saygı duyduğum firmalar - DP ve iXora'dır. Fakat büyük şirketlerin büyük giderleri olduğu için ve rekabetin yüksek olması nedeniyle kar marjını da düşününce birşeylerden kısmaları normal.

Biz iki kişiyiz arkadaşlar. Diğer arkadaşımız dükkana bakıyor. Net ortamında ve ürünlerin hazırlanıp pazarlanması, kargolanması bana ait. Giderim sadece ürünün maliyeti diyebilirim.

Bu yüzden elinize gelen ürünler bol bol cömertçe hazırlanmış KALİTE kokar (:

alıcaz deniycez işte ben kayseriliyim 'küçük esnaftan bir şey almam' mantıgım asla olmadı ne kadar güzel... başlamışsınız işlere allah yolunuzu açık etsin benim gibi düşünen bir çok insanda sizden ürün alır, bende alıcam zaten benimki bitince

• Eşim için Daisy ve Euphoria (böyle yazılıyordu sanırım) kokularının orijinallerini almıştım. Çok hoşuma gitmişti. Bu kokuları da düşünüyor musunuz?

Ayrıca konuyu bir süre daha takip edip yorumlara göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar gördüğüm yorumlar güzel. İşinizin devamını dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekozgur

Eşim için Daisy ve Euphoria (böyle yazılıyordu sanırım) kokularının orijinallerini almıştım. Çok hoşuma gitmişti. Bu kokuları da düşünüyor musunuz?

Ayrıca konuyu bir süre daha takip edip yorumlara göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar gördüğüm yorumlar güzel. İşinizin devamını dileriz.

Teşekkrler hocam. Şuan sadece listedeki kokular varç 2 gun sonra eklenicek yeni bayan kokumuz = Lolita lempika lift.

• pm
  • 100cc Hugo Boss-Boss için ödeme yaptım bekliyorum..
    Kullanınca yorumlarımı da yazarım..
  • Fahrenheit çok ünlü ve kokusu ile hafızalardan silinemeyen bir parfüm.
    Yıllardır kullandığım tek parfüm diyebilirim, üretmeyi düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosferaT666

Fahrenheit çok ünlü ve kokusu ile hafızalardan silinemeyen bir parfüm.

Merhabalar hocam. Biraz daha yaza doğru yapacağım elbette ama şuan değil.

• Az once Eser Bey aradi, kargoyu teslim alip almadigimi ve herhangi bir sorun olup olmadigini sordu acikcasi burada pek yasadigim bir olay degil bu kadar ilgi ve alakali bir saticiya rastlamak. Arkadasim icin aldigim hugo boss parfumu isyeri onunde guvenlikci arkadaslarda merqk ettigi icin acip biraz sıktık ve koklayan herkes hayran kaldi. Kaliteyi ucuza sunan Eser'e tekrar tesekkurler. Gozunuz kapali alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Az once Eser Bey aradi, kargoyu teslim alip almadigimi ve herhangi bir sorun olup olmadigini sordu acikcasi burada pek yasadigim bir olay degil bu kadar ilgi ve alakali bir saticiya rastlamak. Arkadasim icin aldigim hugo boss parfumu isyeri onunde guvenlikci arkadaslarda merqk ettigi icin acip biraz sıktık ve koklayan herkes hayran kaldi. Kaliteyi ucuza sunan Eser'e tekrar tesekkurler. Gozunuz kapali alisveris yapabilirsiniz.

Hatır büyükse hizmette büyük olur Abi. Her zaman..

Memnun kalmanıza çok çok sevindim. Bir dahaki alışverişe görüşmek üzere inş..

• KAMPANYA

Minimum 2 adet ürün alımlarında kargo ücreti BİZDEN

Cumartesi saat 15:00 a kadar..

ACELE EDİN KAMPANYAMIZI KAÇIRMAYIN..

• paypal ödeme mevcutmu hocam :)
    bu arada hayirli satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDaResKSK

paypal ödeme mevcutmu hocam :)
    bu arada hayirli satışlar.

Merhaba hocam. Mevcut tabiki. Fakat fiyat üstüne %1o ekliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NosferaT666

Fahrenheit çok ünlü ve kokusu ile hafızalardan silinemeyen bir parfüm.

Merhabalar hocam. Biraz daha yaza doğru yapacağım elbette ama şuan değil.

Uyarmak isterim ki özellikle kış parfümünü yaza çıkartırsanız satışlarda düşüş gösterecektir, ağır baharatlı kokular kışın daha çok tercih ediliyor, yanlışım varsa düzeltin.

Birde sormak istediğim, esans oranlarını parfümlerinizde değiştirebiliyorsunuz.

Orjinal parfümler ile sizin parfümleriniz arasındaki özellik farkı nedir ki onlar yüksek fiyatlara 24 saat kalıcılık vaad ederken, siz çok çok düşük fiyata 2 katı kalıcılık vaad ediyorsunuz?

Esans oranını %50 yaptığınızda kalıcılık da artıyor mu?

%100 esans kullansak 1 hafta parfüm kokar mıyız?

Parfümlerinizden herkes memnun siz iddialısınız fiyat her keseye uygun, hadi şunu biraz daha kaliteli yapalım desek uygulayacağınız politika ne olur?
    Mesela üstteki sorulara istinaden esans oranı arttırıp kalıcılık mı uzatırsınız yoska kokuyu esansa boğmadan az yoğunlukla birden fazla çeşit kokuyu net koklanacak hale mi getirirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 16 Mart 2012; 14:29:34 >

• quote:

KAMPANYA

Minimum 2 adet ürün alımlarında kargo ücreti BİZDEN

Cumartesi saat 15:00 a kadar..

ACELE EDİN KAMPANYAMIZI KAÇIRMAYIN..

212 men olsa alıcaz ama yok :)
  • Benim ürün henüz gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.