Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: herhangi1i

quote:

Orijinalden alıntı: pinhani06

Givenchy pi nasıl kullanan varsa yazar mısınız?

ben cok eskiden kullanırdım gayet hoş bir koku eski olması sizin icin farketmiycekse kullanın derim şekerli bir koku daha cok sonbahar kokusu diyebilirim

bende bir şey soracagım bu kokular basda guzel kokuyor ve orjinale benzer oluyolar ancak bir sure sonra koku ucuyor ve hepsi birbirine benzeyen berbat bir koku kalıyor bu parfumlerde de aynı durum varmı arkadaslar?

Bu sorunun cevabini ben de cok merak ediyorum..

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Aksine tam tersi.. Durukça güzelleşiyor..

Sanalpazar içe çalışmıyoruz hocam.

https://tutasteparfumeri.sahibinden.com/

-----------

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Abi senden aldığım parfümler yeni bitti. Ben yaz için hafif fresh güzel kokan parfüm tercihleri istiyorum. /One milion yazın gider mi ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 9 Ağustos 2016; 10:28:06 >
  • parfümler bitti yenilerinin sipariş vakti...
    Eser kardeşim iban a havaleyi yaptım adresim değişti yeni adresi özel den atıyorum
  • arkadaşlar tatlı ve ağır koku dışında ne önerirsiniz ilk defa alacağım piişman olmak istemiyorum. Birazcık yardımı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 27 Eylül 2016; 22:01:36 >
  • chanel no 5 var mı?

• Konu ölmüş parfümcu iflasmi ettin

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcifal -- 24 Nisan 2017; 11:34:23 >
  • Eser abi parfümler geldi black code ilk defa senden aldım ultramarine daha önce almıştım efsane olmuş yeni şişeler de çok iyi hayırlı işlerin olsun bol kazançlar :)
  • Merhaba, 4 adet almak istiyorum ben de, Paco Rabonne One Million ı kesin alacağım, hugo boss bottled düşünüyorum.Daha önce de Lacoste Red, Lacoste Essential ve Burbery Classic kullanmıştım.Ancak bu son 3 kokudan sıkıldım.Öneriniz varsa alabilirim.Hafif ferah kalıcı koku arıyorum.
  • Şu zamana kadar sayısız alışverişim oldu, kaç adet ve kaç farklı parfümünü kullandım bilmiyorum. Parasını, saygısını ve sunduğu kaliteyi sonuna kadar hak eden nadir insanlardan! Teşekkürler Eser hocam!

He bu arada sabah bi 3 adet daha sipariş verdim.
  • Merhabalar,abercrombie fitch fierce kullanan var mı ?

Orjinalini biliyorum ama orjinaline ne derece benzer bilemedim kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

• Arkadaşlar parfüm önerisi lazım. 3 tane erkek parfümü bir tane kadın alacagim.

Kadin parfümü olarak kokusu ağır olmayan hafif ama en çok begenilen parfüm hangisidir anneme alacağım.

Erkek parfümleri olarak çikolata kokulu parfum var mi? Isim parfümün lütfen.

Diger iki parfüm içinse biri şekerleme tarzi arıyorum bunlar icinde bir isim alayim.

Sonuncusu şekerleme degil ama cok tatli hoş kokusu olan bir parfüm olsun ve kalıcılığı yüksek.

Teşekkürler

• Sauvage, Black Orchid, Aventus ve La nuit söyledim, çok başarılı buldum gerçekten. Özellikle sauvage ve black orchid iyi olmuş.
  • Kocaeli içi(Gebze,çayırova) Sauvage ve 212 vip men var takas olur
  • bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.