Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
141
Favori
156.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eser beyden paket siparişi verilmiştir...
    kaliteli ürün kaliteli hizmet ve ilgi için tekrar teşekkürler eser bey
  • Uzun zamandır kendisinden sipariş vermeyi düşünüyordum. Bugün sonunda alacaklarımızı kararlaştırıp aldık. Sayfalarca ürünlerin kalitesi ve kendisinin ticari dürüstlüğü ile ilgili güzel yorumları okuduktan sonra tereddüt etmeden siparişi verdik, alışveriş sitesi ile falan uğraşmayıp EFT ile ücreti gönderdim. Bu ilk alışverişimiz olacak Eser Bey ile, ürünler de gelince gerekli yorumları yaparım. Ama yukarıda da dediğim gibi, kaliteli ürünlerin geleceğine eminim şimdiden. İnsanın fazla düşünmeden gönül rahatlığı ile internet alışverişi yapacağı insan artık yok. Kendisini kazandığı bu güven için tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser abiden bu ikinci siparişim olucak ilk siparişimde 2xdiesel brave ile 2xdiesel fuel for life almıştım özellikle diesel brave mükemmeldi kokusu kaç kişi parfümü sordu unuttum valla. Fuel for life ta iyidi özellikle kapalı ve rüzgarlı havalarda kullanıyordum ve mükemmel yorumlar aldım.Şimdide blue chanel delux ,black xs ,agua di cio,ve abercrombie & fitch fierce parfümlerini sipariş ettim.Daha önce abercrombie & fitch fierce ve black xs nin orjinallerini kullanmıştım. Abercrombie & fitch fierce özellikle bayanların çok beğendiği bir koku.Parfümler gelince orjinalleriyle kıyaslayıp düşüncelerimi paylaşacağım.
  • Eser iyi satışlar dostum..

Bir kaç yorumda TF Italian Cypress ve Roma isimlerini gördüm de, acaba ilk sayfada ki listeye ekleyemediğin parfümler mi var.
    Yeni sipariş geçeceğim de sormak istedim...

Ayrıca Hugo Boss, İssey, Nikos ve John Varvatos düşünüyorum elinde var mı şu an? Güncel listeye göre değişiklik olabilir...
  • hocam buradaki konuya bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_85853049/mpage_1/tm.htm

bunu güncellemedim sanırım bu hafta :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• orkusha kullanıcısına yanıt
    hocam buradaki konuya bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_85853049/mpage_1/tm.htm

bunu güncellemedim sanırım bu hafta :)

• Şu durumda;
    TF Italian Cypress 50 mL
    Issey 50 mL
    Hugo Boss Vanilyalı 50 mL
    TF Tobacco Vanille 30 mL

Tobacco Vanille çok tatlımı acaba yorumlar nasıl, eğer öyleyse Vakko ile değiştirebilirim
    Stok durumu nedir Eser?
    Sanal pazar üzerinden alacağım ilgilenirsen sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkusha -- 11 Ağustos 2014; 14:18:14 >
  • orkusha kullanıcısına yanıt
    Abi tobacconun vanilyasi bosstaki gibi değil. Şekersiz bu. Vakko tarzında bir koku zaten. Hepsi mevcut siparişini geçebilirsin abi.

• Hacı yarın para yatırayım da bana 3 tane 50 lik gönder. İki tanesi o kırmızı renkli hügo vardı ya o olsun. Diğerinide sen tavsiye et işte, yaz için olsun :) Hayırlı satışlar
  • mbaykal26 M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır patron artık kırmızı değil ama anladım istediğini tamamdır :)

• Eser bey konuya anket eklemeniz mümkün mü yada yeni bir anket konusu açmanız mümkün olur mu?
    Satın alanlar kendi favorilerini işaretleyip en azından daha önce denemediğimiz bir parfüm içinde istatistiklerle deneyim sahibi olabiliriz.
  • Müsait vaktimde bakayım hocam. Eğer varsa forumda öyle bir imkan, kullanırız :)

• Eser kusura bakma, geçen yazmıştım. Unutmuşum sonra :) Şimdi 3 tane 50 lik alacağım. Mahallede Akbank var, akbank atm sinden yatırıcam. O kırmızı olan Hugo var ya ondan 2 tane olsun birde 30 yas için bir şey ler söyleyiver :)
    Abi söyleyiverim de akbank atm den atacaksan atma yav. 10 tl kesiyor. ben kazanmıyorum o kadar :D Kuveyt türk yada ptt yok mu yakınlarında?

• Ptt var da cumartesi bugün :) bilyoner falan yok mu :)
    Onlara artık sadece kendi adına yollayabiliyorsun.

Boşver abi cumartesiyi ptt atm.si var oradan yatırabilirsin. 55 63 928 Hesap no.

Adres bilgilerini ve ürünleri pm at bana

• ESER hocam ilk defa sizden sipariş gectim ve urunler dun elime ulastı. İnanın hep orjinal kullanırdım bir fark goremedim. Gercekten tebrik ediyorum. Hele ki o deluxe urunlerden bir tanesini dun bileğime sürdüm kapaktan az birşey akmış. Onu sıkmadım yani surdum ve hala bileğimde kokusu geliyor. :) GErçekten teşekkurler. Sanalpazar bi 10 tl kod yollamıs onunlada bir sipariş daha gececegim bugun yada yarın bilginiz olsun... :) Bundan sonra sizdeyim. Kalın saglıcakla... :)
  • caglayan95 kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumun için ben teşekkür ederim hocam. :) NE zaman dilerseniz sipariş geçebilirsiniz.

Sevgi ve saygı ile..

• özenle hazirlanmis kargo paketinin icindeki muhtesem kokular. Hocam cidden bu iste cok iyisin sanirim toplamda 40-50 tane almisimdir hepsi birbirinden guzel .

ultimarine,invictus ve sculpture

Bu kokulara bayildim orijinalinden fark yok gibi ellerine saglik Allah bol kazanclar versin insallah

• Arkadaşlar çam kokusu olarak ne tavsiye edersiniz? Pino Silvestre gibi kokular var mı?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.