Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artvindeyiz. Esans için lütfen 0541 571 6080 numarasından bize ulasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kalıcılık DP parfümlerinden daha mı iyi, dp'nin bazı parfümleri kıyafette uzun süre kalıyor
  • mozzika kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bazı parfümler Hocam. Her parfüm aynı kalmaz. 2-3 gün kalan da var 3-4 saat kalan da..

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Dediğiniz gibi bazı parfümler Hocam. Her parfüm aynı kalmaz. 2-3 gün kalan da var 3-4 saat kalan da..

DP kenzo l'eau par kıyafette günlerce kalıyor, geçenlerde bargellodan polo blue aldım kıyafette 3-4 saat bile dayanmıyor
    Kenzo L'eau par mı günlerce kalıyor? Söylediklerinizin aksine polo blue daha fazla kalıyor benim ürünlerimde. Bir firmanın ürünlerinden memenun iseniz onu değiştirmeyin derim.

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    hocam bu açık parfümlerde kullanılan esanslarla orjinal parfümler arasındaki fark nedir? bir de kalıcılığı artırmak için yağ kullanıyorlar, tabi bu da kıyafetlerde leke bırakıyor, kalıcılık esansa mı bağlı yoksa içindeki yağ oranına?
    Kalıcılık içeriğindeki esans türüne bağlı. Çiçek meyve vs.. Kalıcılık için yağ kullanıyorlar olayının hikaye olduğunu söyleyebilirim. Basit parfümleri nasıl yapıyorlar . farklı bir olayları var mı bilmem. Kullandığınız firmanın ürünü kıyafetinizde iz bırakıyorsa lütfen bu sorularınızı onlara sorunuz. Yada parfümünüzü lütfen biraz daha uzaktan sıkın.

Orjinal parfümler Doğal özlerdir. Açık parfümler ve marketlerde gördüğünüz Avonlar, Jagler, caldion vs bu tür her parfümler laboratuvar ürünleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 4 Haziran 2014; 17:14:10 >

• siparişim elime ulaştı ....

Teşekkürler eser bey ilgi ve alakan için...

ürüne gelince tek kelimeyle muhteşem kalite ....

bir adet deneme amaçlı sipariş etmiştim şuanda paketlere bakıyorum :D ....
    teşekkürler hocam bilgiler için, peki gün boyunca buram buram kokan, kalıcılık konusunda önerebileceğiniz yazlık parfümleriniz var mı?
    Öneri yapmıyorum Hocam. (Beğenmeme ihtimaliniz için) Listemde bildiğiniz kokuları tercih etmenizi öneririm. Bilmediğiniz bir kokuyu almanızdan daha isabetli bir karar olacaktır. Yazlık (Hafif kokular) gün boyu buram buram kokmaz. Sizin aradığınız şey bende yok hocam üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 5 Haziran 2014; 0:38:32 >

bubery london var mı peki? nasıl bir koku merak ettim, orjinali için çok kalıcı diyorlar, şekerli bir koku mu? şekerli kokulardan hiç hoşlanmıyorum.
    Şeker baskın bir koku değil Baharat ve odunsudur. Tatlı hissettirebilir mi size bilemem ama Bleu de chanel tarzında bir kokudur. Yaz aylarına uygun yumuşaktır, uçup gitmez, kalıcılığı tatmin eder.

güncel parfüm listenizi paylaşabilir misiniz veya link?
    Bu konunun ilk sayfasında Hocam.

• davidoff adventure listenizde göremedim ama satıyormusun acaba?

geçen gün dp den aldım parfüm 10 dk sonra eser kalmadı verdigim paraya acıdım.
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam hiç satmadım ve denemedim de üzgünüm :(

• yaklaşık 2 yıldır eser beyden kullanıyorum parfümleri gerçekten muazzam kokular özellikle hugo boss ve givency insense mükemmel orjinale yakın fakat beğenmediğim bi kokuda var hocam one million orjinalide kullandım orjinale pek yakın olmamış bence diğer kokular bu kadar benzerken one milliondaki farklılık baya çarpıcı acaba bozuldumu die düşündüm ama güneşe vs koyulmadı yani neyse one million zaten modası geçti kullanılcak parfüm değil artık :D bu hediye paketleri varken bugünde bi sipariş vereyim hocam skypeden yazdım bekliyorum.
  • headdead H kullanıcısına yanıt
    Skyptayım hocam gelince görüşelimn

• arkadaşlar herkese selam,

öncelikle şunu belirtmek istiyorum. 32 yaşındayım ve bu yaşa kadar hiç açık parfüm kullanmadım. sağda solda kullananlardan gelen yoğun alkol ve iç bayan esanslar ve açıkca belli olan o ucuz ve kalitesiz hissiyat beni hep bu işten uzak tuttu.

şu anda hepsi orijinal ( kimisi şişeli kimisi dekant halinde ) 50 den fazla kokuya sahibim. bu kokuların arasında şisesi 60 tl olan da var 700 tl olan da. kısacası bu benim hobim ve hatrı sayılır miktarda paralar harcıyorum bu işe.

forumda konular arası gezerken buraya rastladım ve gördüğüm neredeyse %100 olumlu yorumların ardından ne kaybederim ki düşüncesiyle daha önce orijianllerine sahip olduğum, black xs, fahrenheit, aqua marine ve sander sun sipariş ettim. kokular hızlı bir biçimde özenli paketlenmiş oalrak bugün elime geçti. düşüncelerim,

1- diğer açık parfümlerdeki yoğun alkollü açılış yok beni rahatsız etmedi
    2 - esans kalitesi şaşılacak derecede kaliteli ve yoğun. kokular buram buram kokuyor diyebilirim. orjinallerinde bu kadar kalıcılık ve farkedilirlik yok.
    3- herkesin kafasındaki soru; acaba orijinallerine ne kadar benziyorlardır sanırım. cevap; deneyimli bir burnunuz yoksa ayırt etmeniz zor diyebilirim.
    4- orijinal kokudan şöyle bir farkı var; koku ilk fıstan 10-15 dakika sonra gerçek halini alıyor. bu problem mi hayır. 10 dakika bekleyiverin dışarı çıkmadan :)
    5- bir daha alırmıyım - Evet oldkça tatmin olduğumu söyleyebilirim.

sonuç: herkese tavsiye ediyorum. eser bey iyi iş çıkarmış.

• Ben daha önce alışveriş yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta şimdi yeni sipariş geçtim
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.