Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Explorer79

Dun siparişi verdim. İzlenimlerimi paylaşacağım burada gelir gelmez.

Bugun kargo tarafıma ulaştı. Urunler oldukça kaliteli. Teşekkur ederim.
  • acık parfümlerde olan aşırı alkol kokusu acı koku bunlarda ne durumda ? bende ardeşenndeyim gelip denemek istedim bunca olumlu yorumdan sonra :D
  • bvlgari aqwa (tam yazamadıysam kusura bakmayın) eşdeğeri var mı ?
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Kendisi var hocam :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Kendisi var hocam :)

gözümden kaçmış , en kısa zamanda sipariş geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Ne zaman dilerseniz buyrun hocam

• Öncelikle eser kardeşime güzel paketlemesinden ve kaliteli işçiliğinden dolayı teşekkür ederim.
    kokuların kalitesiyle ilgili artık birşey yazmaya gerek yok.bunun yerine başımdan geçen bir olayla örnek vermek istiyorum.
    Sürekli kendisinden parfüm aldığımdan bir arkadaşıma önerdim.oda 3 tane 50ml fahrenait aldı.gel zaman git zaman 3 şişede bitince benden yenisini almamı ıstedı.o arada yurtıdısdan donuyor olduğumdan kendısıne free shoptan orjinal fahrenait aldım.
    Şimdi arkadaşım eser beyin yaptığı karışımın orjinalinden daha kalıcı olduğunu işyerindekilerin orjinalinin kokusunu bir süre sonra alamadığını ancak eser beyin yaptığı kokunun sürekli olarak arkadaşları tarafından kokusunun alındığını söyledi.
    Karar sizin gerçekten bu denli iyi.dolayısıyla artık iyimi kötümü kalitelimi benziyor mu benzemiyormu diye vakit harcamayın.alın istediğiniz kadar bol bol gönül rahatlığıyla sıkın kullanın.
    Bu arada eser hocam ınvictus gerçekten fena bir parfümmüş.eline sağlık.

• Bu mesaj bir itiraf içermektedir..

Geçen gün sürekli kullandığım 212 vip parfümüm bitmişti, maddi olarak sıkışık olduğum için Eser'den alamadım, diğer açık parfümcüden aldım.Aslında az alayım Eser'den alayım diyordum ama diğerinde 4 tanesi 40 liraya satılıyordu, nerdeyse yarı yarıya fark var diye o satıcıdan aldım.Ama tek kelimeyle fiyasko.ilk sıkıştaki alkol kokusu baskınlığından tutun, kalıcılık da yerlerde sürünüyor.İnanılmaz pişmanım şu an parfüm kullanamıyorum.4 tanenin iki tanesini eşe dosta verdim kalan ikisini de oto parfümü yapacağım sanırım.Sen kendini bozma Eser, senden bir kere alan yine almaya devam edecek çünkü, hiç kaçarı yok.Önümüzdeki hafta biraz dişimi sıkıp yine Eser'den sipariş geçeceğim sanırım çünkü mis gibi kokmayı özledim bu hafta.

Allah kazancını bol kılsın.
  • yeni siparişimi geçtim şimdi. yaklaşık 30 şişe kullandım hepsi aynı kalite ve süper... hatta ev arkadaşım, asker arkadaşlarım, akrabalarım hepsi istedi. onlara da söylüyorum
  • hızlı kargo için teşekkürler
    invictus mükemmel ferah bir koku herkes denemeli
    sculpture ve xs de harika, diesel zaten diyecek laf yok

bu arada fazladan sp hesabı var elimde, almak isteyen pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probiotic -- 5 Mayıs 2014; 20:39:09 >
  • otomobilde kullanılmak üzere,deniz kokusu-yıldızlı lüks otel kokusu-yeni araba kokusu,birde çantacıda sıkarken gördüğüm fakat bir türlü bulamadığım teneke kutusu üzerinde nesse body spray for woman yazan,bilemiyorum böyle bir koku duydunuzmu, tüm bu kokulara benzeyen koku önerileriniz ne olabilir?
  • Banada 4 adet parfüm önerir misiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_atar

hızlı kargo için teşekkürler
    invictus mükemmel ferah bir koku herkes denemeli
    sculpture ve xs de harika, diesel zaten diyecek laf yok

bu arada fazladan sp hesabı var elimde, almak isteyen pm atsın

Sp hesabı ile daha mi uygun fiyata geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP ile %5 fazla ödüyorsunuz. bu yüzden havale ile daha uyguna geliyor fakat o arkadasın bahsettiği cüzdanında para olan SP hesapları zannedersem.

Rwenzori @ Hcam pm ile neye benzer veya nasıl bir ürün istediğinizi anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

• sipariş vermek istiyorum, yardımcı olur musunuz
  • Özel mesaj attım. Dilediğiniz konuda yardımcı olabilirim.

Saygılarımla.

• Kardesimize yeni siparislerimizi verdik az once . Tanistiktan sonra hic orj. Parfum alma geregi hissetmedim ;)

• kullanan arkadaşlar bana önerilerini söyleyebilir mi, arkadaşın parfümlerinden bizde alalım
  • Emin ol daha iyisini bulamazsın kardeşim orjinali 3 saat giderken eser abiminkiler 3 gün kıyafette duruyor 3 -4 saatte aralıksız dağılıyor :)
    Emin ol :)
  • mavilance M kullanıcısına yanıt
    Peki parfüm önerileriniz nelerdir hocam :)

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.