Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
141
Favori
156.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser abimden sipariş ettiğim 4 koku da geldi kargo yine herzamanki gibi korunaklı şişeler full :)

1.Parfüm Givenchy Insense Ultramarine ; Gerçeğine o kadar benziyorki ayırt edilmesi çok zor mükemmel bir yaz parfümü çok ferah sanki denizden yeni çıkmış hissi veriyor her koklayışta yaz kokusu olmasına rağmen böyle kalıcılığıda mükemmel yine eser abimin Hugo Bossu ile yarışır o kadarki :)

2.Jin Sander Sun:Çok güzel bi kokusu var hafif tatlı hissi veriyor ne ağır nede çok hafif çok beğendim kalıcılığı hakkında fikrim yok henüz denemedim

3.Polo Blue:Yaz için iyi bi tercih kalıcılığı çok iyi 1 günden fazla sürdüğü kesin güzel kokuyor ferah hissettirio

4.Sculpture Henüz kalıcılığı hakkında fikrim yok gün içi kullanmadım sıkıldığında ilk başta biraz keskin gibi ama 10 dk içersinde çok tatlı bi koku haline gelio yaz içinde kullanılır bence çokda ağır değil.

Eser abiden sipariş vermek isteyenler düşünmesinler hiç kokular gerçekten açık diğer parfümlerle kıyaslanamaz bile orjinali ile kıyaslayın bu kaçıncı siparişim bende hatırlamıyorum :)

Edit:2 parfümü kullandıktan sonra yorumladım düzenleme sebebim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdead -- 17 Haziran 2014; 20:42:49 >

• Kargomu aldım parfümler süper, inşallah hep böyle devam edin. 2-3 lira daha fazla kazanacağım diye kalitenizden taviz vermeyin. Her şey para değildir. İmaj her şeydir
  • Terre D'Hermes

Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )

Paco Rabanne – INVICTUS

Lacoste Classic

benim de parfümler geçen hafta geldi, parfümler gerçekten harika, klasik açık parfümlerden gelen hacı yağına benzer ağır esans kokusu gelmiyor, kalıcılık da çok iyi... orjinal parfüm havası var, umarım kaliteden ödün verilmez

fakat hermes'in kokusunu ben pek beğenmedim, parfümün orjinalini denemedim ama eğer orjinali böyleyse bildiğiniz pino bu

• Sanalpazardan paket2 yi aldım listemi de pm attım.arkadaşlarım da çok memnun beraber sipariş geçiyoruz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser Bey'den az önce siparişimi verdim. 90 TL'lik paketten 8 adet parfüm siparişi verdim.

Parfümler:
    Diesel - Fuel For Life
    Paco Rabanne - One Million
    Bleu de Chanel
    Givenchy - Ultramarine
    Ralph Lauren Polo - Blue - 30ml
    Carolina Herrera - 212
    Bvlgari - Aqva Marine
    Giorgio Armani - Black Code - 30ml

Yukarıdaki parfümlerin Chanel ve Aqva Marine hariç hepsinin orjinallerini kullandım veya kokladım. Doldurma parfüm satan bir çok mağazayı da denedim. Burnuma güvenirim parfümler geldikten sonra merak eden arkadaşlar için mesajı editlerim.
  • Eser bey selamlar. Açıkçası aklımda dışarıdan hiç denemeden bir parfüm almak yoktu, zira ben de açıktan parfüm almama rağmen takıntılı olduğum ve herkeste olmayan 1-2 kokum vardır, bunları uzun süre değiştirmem, ama malum açık olduğu için kalıcıkları ve yayılmaları pek iyi değil. Buradaki yorumları görünce de bir deneyeyim dedim.

Marjinal bir tipim ve "çarpıcı" bir koku arıyorum, kendi beğenmemin yanında en önemlisi karşı cinsin de kokuyu beğenmesi. Bana buna göre bir öneride bulunursanız 1 adet denemek istiyorum. Özel mesaj yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudetto -- 2 Temmuz 2014; 3:38:35 >
  • scudetto kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Herkes her kokuyu begenmeyecegi için böyle öneri yapamıyorum hocam. Müşterilerimin yorumlarına bakarak seçmeniz daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

Eser bey selamlar. Açıkçası aklımda dışarıdan hiç denemeden bir parfüm almak yoktu, zira ben de açıktan parfüm almama rağmen takıntılı olduğum ve herkeste olmayan 1-2 kokum vardır, bunları uzun süre değiştirmem, ama malum açık olduğu için kalıcıkları ve yayılmaları pek iyi değil. Buradaki yorumları görünce de bir deneyeyim dedim.

Marjinal bir tipim ve "çarpıcı" bir koku arıyorum, kendi beğenmemin yanında en önemlisi karşı cinsin de kokuyu beğenmesi. Bana buna göre bir öneride bulunursanız 1 adet denemek istiyorum. Özel mesaj yazabilirsiniz.

İstediğiniz parfümün kokusunu ''çarpıcı'' yerine daha farklı anlatmaya çalışırsanız 1-2 öneride bulunabilirim. Ayrıca zaten hepimizin parfümden beklentisi bizim beğenmemizin yanında karşı cinsin de beğenmesi değil mi? Mesela nasıl koksun istediğiniz parfüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: Conjuror

quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

Eser bey selamlar. Açıkçası aklımda dışarıdan hiç denemeden bir parfüm almak yoktu, zira ben de açıktan parfüm almama rağmen takıntılı olduğum ve herkeste olmayan 1-2 kokum vardır, bunları uzun süre değiştirmem, ama malum açık olduğu için kalıcıkları ve yayılmaları pek iyi değil. Buradaki yorumları görünce de bir deneyeyim dedim.

İstediğiniz parfümün kokusunu ''çarpıcı'' yerine daha farklı anlatmaya çalışırsanız 1-2 öneride bulunabilirim. Ayrıca zaten hepimizin parfümden beklentisi bizim beğenmemizin yanında karşı cinsin de beğenmesi değil mi? Mesela nasıl koksun istediğiniz parfüm?

Bugün alışverişimi yaptım gerek kalmadı malesef :) Yine de teşekkürler.

• Umarım aradığım yere gelmişimdir ! Eser hocam sabah ilk işim sipariş vermek olacak.
  • froarleg kullanıcısına yanıt
    :) Merhaba hocam. Beklerim başımla beraber buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 9 Temmuz 2014; 1:54:59 >

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Havaleyi yaptım hocam merakla bekliyorum :)
  • froarleg kullanıcısına yanıt
    hocam adres bilgilerini pm atmayı unutmayın

tabi alınacak ürünleri de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 9 Temmuz 2014; 13:34:16 >

• Siparişim şimdi elime geçti.

ERKEK
    Bulgari Aqua Marine (Yeni)
    Paco Rabanne - INVICTUS

BAYAN
    Escada - Magnetizm
    Armani SHE (Yeni)

İlk izlenimim gayet başarılı kullandıkça daha sağlıklı yorumlar yapabilirim.

Eser Bey teşekkür ederim.
  • Ödemeyi Sanal pazar üzerinden yaptım
    Pm gönderdim..
  • @dn@n kullanıcısına yanıt
    Tamamdır Adnan bey aldım siparişi kesene bereket çok teşekkürler

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Kargoyu sormadım ama henüz gönderemediniz galiba ?
  • @dn@n kullanıcısına yanıt
    Gönderdim Adnan abi. Az sonra kodları giriyorum

• Tercih yapmak için konuyu okuyorum ama bu sefer daha da çok karışıyor, 3 tane parfüm alacağım, neler önerirsiniz?

Aklımdakiler,

Paco Rabanne - One Million
  • Referans konusunda sıkıntı kalmadı ama hangi seçimi yapsam diye düşünüyorum.18 yaş için çok ağır olmamalı ama koksun yani.Öneriler?

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.